TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 The Big Body Hotel
Pete's vakantie krijgt een vervelende wending wanneer hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Jenny vecht tegen haar lage zelfbeeld en moet haar verlegenheid overwinnen door een quiz te geven voor een menigte.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 It's Your Fault I'm Fat
De achttienjarige Lucy, die met haar moeder Rachel in Lightwater, Surrey woont, weegt ruim 95 kilo. Ze grijpt regelmatig naar troostvoedsel en eet vaak uit verveling. Daardoor is ze in twee jaar tijd bijna twintig kilo aangekomen.
«
»
13:00 Dirty Home Rescue
Hayley en haar team schieten deze keer Debbie te hulp. Het tweeslaapkamerappartement van deze alleenstaande moeder van twee kinderen ligt er smerig bij.
«
»
13:55 Project Runway
De ontwerpers krijgen te maken met een bekend vraagstuk: of comfortabel echt chic kan zijn. Er is niets comfortabel aan het ontwerpen voor een uitdaging van één dag met ook nog eens een verrassingsbezoek van Geoffrey Mac en Cyndi Lauper.
«
»
14:50 SAS: Who Dares Wins Australia
Rekruten moeten in zichzelf reiken voor een achterwaartse val. Een fysieke test verandert iemand.
«
»
16:00 Design Secrets
Enkele designers nemen ons mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. Ze vertellen over hun passie en inspireren de kijkers met de laatste trends.
«
»
16:25 100 jaar jong
Gordon gaat in gesprek met verschillende 100-plussers met ontroerende en geestige verhalen. Ze laten zien dat oud worden en nog steeds positief in het leven staan heel goed samengaan.
«
»
17:20 Alert: Missing Persons Unit
Na de zelfmoord van een pleegzorgwerker begint de MPU een onderzoek naar een zwangere vrouw waarmee hij is gezien en die al twee jaar wordt vermist. Ondertussen volgt Sidney Keith en vreest dat hij gevaarlijk kan zijn.
«
»
18:15 Kitchen Nightmares
Gordon biedt een helpende hand bij restaurant Diwan in Port Washington, NY. Hier wordt vanuit één en dezelfde keuken zowel Indiaas als Mexicaans gekookt en dat blijkt geen optimale situatie te zijn.
«
»
19:10 Gestrand op Honeymoon Island
Op hun trouwceremonie is Aaron onder de indruk van Jolien. De eerste ontmoeting tussen Gwenny en Niels daarentegen verloopt wat gespannen.
«
»
20:25 John Wick: Chapter 3 -- Parabellum
Nadat hij excommunicado is verklaard en geen toegang meer heeft tot de diensten van The High Table, moet huurmoordenaar John Wick zich een weg banen door de straten van New York terwijl hij het doelwit is geworden van tophuurmoordenaars.
«
»
22:45 The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Sean Boswell verhuist naar Japan om daar bij zijn vader te gaan wonen. Eenmaal aangekomen in Tokyo, belandt hij al gauw in de enerverende wereld van het straatracen, maar wordt hij ook geconfronteerd met een compleet nieuwe manier van racen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers