TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 The Big Bang Theory
Howard overweegt om de volgende stap te nemen in zijn relatie met Bernadette. Ondertussen wakkert de relatie tussen Leonard en Raj' zus weer aan.
«
»
01:45 The Big Bang Theory
Sheldon realiseert zich dat Leonard het middelpunt van de vriendengroep vormt, dit irriteert hem. Als reactie zoekt hij een nieuwe groep met vrienden.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Siren
Maddie en Ben worstelen met hoe ze Ryn kunnen helpen, wetende dat Elaine enkel beter wordt als ze de behandeling voortzetten ten koste van Ryn. De interesse in de werking van het lied van de sirenes groeit.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Buffy the Vampire Slayer
Riley en Angel strijden om Buffy's liefde, tijdens een verrassingsbezoek van Angel aan Sunnydale. Adam en Spike bedenken een duister plan om de bende tegen elkaar op te zetten zonder dat ze het vermoeden.
«
»
16:00 Buffy the Vampire Slayer
Adam neemt de controle over Riley's brein, in zijn plan om een hybride ras van demonen en mensen te ontwikkelen. Alleen Buffy en haar vrienden kunnen het voorkomen, maar Buffy's vervreemding van de anderen dreigt Adam vrij spel te geven.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Buffy, Giles, Willow en Xander worden in hun dromen achtervolgd door de atavistische geest van de allereerste vampierjager, waardoor ze elk hun diepste angsten onder ogen moeten zien.
«
»
17:45 Buffy the Vampire Slayer
Buffy raakt in de ban van de meest illustere vampier aller tijden: Dracula. Xander treedt op als Dracula's agent, waarmee hij zijn vrienden in gevaar brengt. Ondertussen overweegt Giles om terug te keren naar Engeland.
«
»
18:40 Buffy the Vampire Slayer
Harmony en haar nieuwe bende vampiers hebben hun zinnen gezet op de vampierjager, terwijl Buffy in de problemen wordt gebracht door de rivaliteit met haar plotseling teruggekeerde tienerzus Dawn.
«
»
19:35 9-1-1
De 118-bemanning snelt naar het vliegveld als een stewardess haar limiet bereikt met passagiers van haar vlucht. Athena ontdekt dat quarantaine bij een stel voor grote problemen zorgt. Eddie is bang dat Christopher zijn keuze niet zal accepteren.
«
»
20:35 Snow White and the Huntsman
De boze vorstin geeft een jager de opdracht om Sneeuwwitje te vermoorden. De jager vermoordt haar echter niet, maar leert haar hoe ze moet vechten.
«
»
22:50 Bad Moms
Amy heeft een geweldige echtgenoot, fantastische kinderen en een goede baan maar ze is ook overwerkt en gespannen en voelt zich ondergewaardeerd. Samen met moeders Carla en Kiki laat ze de verantwoordelijkheden achter zich.
«
»
00:40 Impeachment: American Crime Story
Na de dood van haar baas wordt Linda Tripp, staflid van het Witte Huis, verplaatst naar het Pentagon, waar ze Monica Lewinsky ontmoet. Paula Jones besluit de president aan te klagen wegens seksuele intimidatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers