TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Swindler Seduction
Louisa ontmoet Steve in een bar. Na 48 zalige uren verdwijnt Steve en Louisa realiseert zich dat ze is opgelicht. Ze gaat op onderzoek uit en ontdekt hoe meerdere vrouwen door een tweeling zijn opgelicht en besluit ze terug te vechten.
«
»
10:40 He's Not Worth Dying For
Wanneer Isla en Grace ontdekken dat Jake hen bedriegt, keren de meisjes zich tegen elkaar. In een jaloerse rivaliteit en gebruiken ze hun arsenaal aan sociale-mediaplatforms om elkaar uit te schelden en aan te vallen.
«
»
12:15 Gestalkt
Jurgen en Esther zijn al twee jaar uit elkaar, maar zij kan dat nog steeds niet accepteren. Esther houdt er nu een morbide hobby op na: ze achtervolgt hem, wacht hem op bij de parkeerplaats van zijn huis en zaait onrust bij zijn vrienden en familie.
«
»
13:00 Gestalkt
De ex van Rylana zweert wraak, als zij hem, na tien ellendige jaren durft te verlaten. Hij belooft er alles aan te doen om haar het leven zuur te maken.
«
»
13:40 Snapped
Een bezorgde vader in Arkansas geeft zijn zoon op als vermist en start een onderzoek. Een duister netwerk van leugens komt aan het licht en de politie doet een gruwelijke ontdekking die dodelijker is dan ze ooit had gedacht.
«
»
14:25 Snapped
Een liefhebbende grootmoeder waarschuwt de politie wanneer ze op het avondnieuws het dode lichaam van haar dochter herkent. Onderzoek wijst uit dat familiebanden niet altijd even sterk zijn.
«
»
15:05 Snapped
Wanneer de autoriteiten het lichaam van een jonge vrouw in een schuur ontdekken, worstelen ze om vast te stellen of haar moordenaar iemand uit haar eigen huis is of het resultaat van een ongeoorloofde affaire.
«
»
15:50 Snapped
Het onderzoek naar een vermiste mecanicien leidt tot een wilde achtervolging, maar de Texaanse autoriteiten belanden op een dood spoor. Tot jaren later, wanneer een nieuwe tip deze cold case tot leven brengt.
«
»
16:30 Snapped
Een grootmoeder wordt het slachtoffer van een moordcomplot dat veroorzaakt wordt door hebzucht.
«
»
17:15 World's Most Evil Killers
Een profiel van de dubbele moordenaar Stephen Farrow, wiens geschiedenis van geweld culmineerde in de moord op de 77-jarige gepensioneerde lerares Betty Yates en de 59-jarige dominee John Suddards bij twee waanzinnige aanvallen in 2012.
«
»
18:05 World's Most Evil Killers
Een onderzoek naar de misdaden van seriemoordenaar Jerry Brudos, wiens verontrustende schoenenfetisj een rol speelde bij de gruwelijke moorden die hij in de jaren zestig in Oregon pleegde op vier jonge vrouwen.
«
»
18:55 World's Most Evil Killers
Moordenaar en verkrachter Colin Pitchfork heeft twee vijftienjarige meisjes in Leicestershire van het leven beroofd en werd de eerste persoon die werd veroordeeld voor moord op basis van DNA-profileringsbewijs.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
Een blik op het leven en de misdaden van de moordenaar, Victor Farrant. Nadat hij was vrijgelaten uit de gevangenis voor verkrachting en drugsgebruik, sloeg hij opnieuw toe, en deze keer zou zijn slachtoffer het niet overleven.
«
»
20:30 Let's Get Physical
Sadie leidt een dubbelleven: ze is fitnessinstructeur en runt een prostitutiering met een uitgebreide klantenkring. Na een anonieme tip wordt haar studio overvallen door de autoriteiten. Met slechts één vraag: wie stond er precies op de klantenlijst?
«
»
21:55 Her Son's Secret
Dertien jaar geleden verloof Sarah haar zoon Matt. Plots staat Matt weer voor haar deur. Een DNA-test bewijst zijn identiteit, maar Matt herinnert zich weinig van zijn familie.
«
»
23:30 History's Greatest Heists With Pierce Brosnan
Een maffiabende pleegde in 1972 een overval op een bank in Zuid-Californië en maakte miljoenen aan contant geld buit. Naar verluidt houdt de buit verband met president Richard Nixon.
«
»
00:15 History's Greatest Escapes with Morgan Freeman
Twee mannen met een levenslange gevangenisstraf gebruiken technische slimmigheden en psychologische manipulatie van verschillende gevangenismedewerkers om te ontsnappen uit de Dannemora-gevangenis.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers