TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
De paddestoel van Kabouter Plop staat in brand, maar gelukkig zijn zijn vrienden er om te blussen.
«
»
06:00 Nils Holgersson
Nils wil graag een zonsverduistering zien. Hij bedenkt een sluwe list om te zorgen dat Smirre de groep aanvalt, waardoor ze moeten wegvliegen en de veilige verduistering kunnen opzoeken.
«
»
06:10 Nils Holgersson
Na een zware vlucht vliegt Akka bijna tegen een rots, waarop ze besluit dat ze te oud is om de groep te leiden. Ze gaat met pensioen, en de groep probeert een nieuwe leider te vinden. Dat blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:25 Maya de Bij
Maya en Willy besluiten om een picknick te organiseren en ze leggen allerlei hapjes klaar. Maya verdenkt Willy ervan dat hij misschien stiekem de pollen heeft opgegeten en ze krijgen ruzie.
«
»
06:35 K3 Kan Het!
Kristel richt een waar clubhuis in voor vier vriendinnetjes terwijl Karen en Aico terugreizen naar de riddertijd. Aico wordt namelijk opgeleid tot ridder. Josje neemt samen met Stella de vlucht naar Mallorca om er te werken als stewardess.
«
»
07:00 Wakandy
Met veel moed en zelfvertrouwen gaat Andy Peelman opnieuw elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
07:15 K3 Roller Disco
De meiden organiseren een tropisch feestje voor een jarig meisje. Marcel maakt echter de verwarming stuk, waardoor het erg koud is in de Roller Disco. K3 zit met de handen in het haar, want een tropisch feestje in koude temperaturen kan echt niet.
«
»
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke worden opgeroepen nadat een inbraak verkeerd is afgelopen. Wanneer de vriendin van het slachtoffer vertelt dat ze wordt gestalkt, vermoeden Koen en Tineke dat er meer aan de hand is.
«
»
08:00 Lego Masters
De drie allerbeste teams van Nederland en België strijden om de titel LEGO Masters 2022, een reis naar LEGO House in Denemarken en 25.000 euro. Ze krijgen vier miljoen steentjes tot hun beschikking om in 28 uur het allermooiste bouwwerk te bouwen.
«
»
09:20 Nonkel Jef
Izzi wil dat Annette bij hem komt wonen, maar hij wordt afgewezen. Roosje begrijpt dat niet. Ondertussen gaat de pastoor in de flat boven de kruidenierszaak in Achterhout wonen. Iedereen wordt opgetrommeld om te helpen met de verhuizing.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
12:20 SOS Piet XL
Piet gaat op bezoek bij Rudy. Hij wil asperges in botersaus maken, maar zijn botersaus maakt Rudy en zijn gezin letterlijk ziek. Vastgoedexperte Béa Vandendael helpt mensen in 'Huis Gemaakt', maar in haar eigen keuken kan zij wat hulp gebruiken.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 UCI WorldTour Mannen
Rechtstreekse en integrale uitzending van de 115de editie van Milaan-San Remo, de eerste grote internationale wegklassieker van het jaar.
«
»
17:30 Helden van hier: Door het vuur
Ploeg vier wordt opgeroepen voor een woningbrand met mogelijk een moeder en twee kinderen in huis. Ze hebben de grootste moeite om de versterkte deur open te krijgen.
«
»
18:40 Wat Als?
Compilatie van de meest absurde en hilarische sketches uit het derde seizoen van 'Wat Als?'.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het echte leven in de ZOO
Elke dierengroep heeft een unieke manier van samenleven, vaak met de mannetjes aan het roer.
«
»
20:30 Code van Coppens
Dieter Coppens en Joris gaan net als Anke Buckinx en Heidi Van Tielen op audiëntie bij de koning.
«
»
21:40 Ons DNA
Lieven duikt in het DNA van Gloria Monserez. Daarin heeft hij een aantal unieke dingen ontdekt die hij graag wil uittesten. In zijn experiment speelt koffie een belangrijke rol.
«
»
22:55 Het Onbekende
Hoeveel is elke speler waard? De kandidaten zijn amper wakker en moeten al meteen een prijs op elkaars hoofd zetten. Axel verzamelt hen op een plek die symbool staat voor strijd en oorlogsvoering.
«
»
00:15 Dief!
Frans Van Reeth was gedurende meer dan vijftien jaar een van de beruchtste en kleurrijkste figuren uit de Belgische misdaadwereld. Hij was nooit gewapend. Zijn inbraken en overvallen waren spectaculair en gedurfd en meestal onvoldoende voorbereid.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers