TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een origamivos en een vissersboot. Ondertussen maakt Book Boy een helikopter.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee wordt opgewonden als Mo wat leuke oefeningen doet en mee wil doen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft een ei gevonden in de tuin. Wanneer hij het ei wil opeten, houdt Kaatje hem tegen. Ze denkt dat er mogelijk een babydiertje in het ei zit. Ze vragen raad aan kameraadje Annabel, die thuis veel eitjes en kippen heeft.
«
»
06:25 Ollie
Als een oude boom in het bos omvalt, probeert Ollie tevergeefs om die weer overeind te krijgen.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier geniet van het zonnetje. Dan drijven grauwe wolken voor de zon en steekt een wind op. Bomen en struiken gaan heen en weer in de wind. Meneer Papier en Poes moeten zich vasthouden om zelf niet weg te waaien. Ze raken met moeite thuis.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
Nico meldt aan Mika dat panda's de favoriete beren van mensen zijn en dat ze ze veel cadeaus geven. Ze besluiten zich te verkleden als een panda om wat lekkers te krijgen. Het is echter niet gemakkelijk om de favoriete beer van mensen te zijn.
«
»
06:40 Vos en Haas
Rock probeert het portret van Pimpin te schilderen; gefrustreerd gooit hij zijn essays die de wind waait naar de bewoners van het bos. Ze zijn ervan overtuigd dat de vreemde tekeningen een schatkaart voorstellen. De schattenjacht is begonnen.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Opa heeft zaadjes geplant zodat hij aardbeien kan kweken die zo zoet zijn als snoep. De kinderen likken hun lippen al af. Een merel vliegt rondjes om de zaadjes en de kinderen moeten hem wegjagen.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Emma houdt veel van haar grote hond Bassa. Bassa is niet alleen een goede vriend, maar ook een goede wachthond. Vandaag speelt Casper bij Emma en in de tuin gooien ze Bassa een bal toe. Bassa springt over het hek en loopt weg.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie doen mee aan de wedstrijd voor het mooiste busje van het dorp. De prijs: een vakantie op Ibiza. Alleen is hun busje een beetje saai. Ze moeten iets doen om het flitsender te maken. Maar de twee hebben totaal andere ideeŽn.
«
»
07:30 Kleine dingen
De hele kleine wezentjes vinden een wip. Ze spelen ermee, en ze proberen er allemaal op te zitten.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Wannabe's
Mike heeft voor het eerst een date met Vicky en hij is erg onzeker. Daarom stuurt hij erop aan dat Video King een tutorial maakt over hoe je moet daten. Zo kan hij stiekem de kneepjes leren.
«
»
08:10 De Hoppers
Meester Frans geeft zijn kinderen een nieuwe opdracht. Hij wil dat ze de superheld in zichzelf naar boven halen en een heldendaad verrichten. Zo moeten ze op zoek naar een manier om een ander te helpen. Daria wil een superheld zijn voor het klimaat.
«
»
08:25 Nachtwacht
Helena koopt een mooi schilderij, maar niemand weet dat er een levensgevaarlijke geest in zit.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari gaan naar een energiecentrale om een reusachtige kubus te stoppen die de wereld wil vernietigen. Ze moeten ervoor zorgen dat de kubus niet vervolledigd wordt. Maar ze worden aangevallen door gevaarlijke bewakingskubussen.
«
»
09:15 Onze natuur
Het water wordt van bron tot monding aan de kust gevolgd. Een kijkje naar hoe de bevers met hun burcht de stroom vertragen, hoe de piepkleine watervlo door het water danst, en hoe zorgzaam de stekelbaarsvader is.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amťlie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:10 Homo Universalis Ketnet: compilatie
Overzicht van de vijf proeven uit de vijfde en laatste week van Homo Universalis Ketnet. We leren de kandidaten beter kennen achter de schermen, en de vier afvallers en de winnaar krijgen een extra momentje in de spotlights.
«
»
10:35 Competitiebeesten
Snowboarder Jules moet naar het ziekenhuis. De voetbaltrainers hebben hoge verwachtingen. Tennisster Chyara krijgt het in Ierland zwaar te verduren.
«
»
11:00 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
11:10 De Faker
De Fakerbus strijkt neer in Brussel en Sarah en Gloria volgen Nona haar allereerste en meteen aartsmoeilijke opdracht mee vanuit de bus. Nona ontmoet vandaag het zeskoppige gezin Lerminiaux in hun appartement. Ze moet de faker zien te ontmaskeren.
«
»
11:30 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:40 Galactic Agency
Sharki beschuldigt Toaster ervan achter de brandstoflekken op Aqualaguna te zitten. Als het Bureau hem komt verdedigen, ontdekken ze dat Sharki gelijk had. Toaster zorgt voor een omleiding, maar het lek veroorzaakt een algenplaag.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:05 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Sana heeft twee grote passies: boksen en bakken. Vanaf dit schooljaar volgt ze een opleiding om patissier te worden. En binnenkort mag ze in ItaliŽ haar eerste grote wedstrijd boksen. Ze zal voor beide passies moeten knokken.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een oud kasteel waar professor Orloff een monster heeft gecreeŽrd. Het onweert en ťťn blikseminslag is voldoende om het monster tot leven te wekken. Wanneer het monster tot leven komt, is het alle hens aan dek!
«
»
13:00 Onze natuur
Miljoenen jaren geleden is uit de zee het eerste leven aan land gekropen. In de poelen van de veengrond worden glibberige modderkruipers ontdekt, en in de heidegebieden is de grond arm.
«
»
13:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings activeren per ongeluk een magische schijf die de aarde symboliseert, waardoor ze worden teruggestuurd naar het prehistorische tijdperk.
«
»
13:30 #LikeMe in Concert
De cast van '#LikeMe' trad twee maal op in de Lotto Arena te Antwerpen met '#LikeMe In Concert'. Met gastoptredens van Hugo Sigal en Janine Bisschops.
«
»
14:55 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt een liefdesdrankje waarmee iemand meteen verliefd wordt op het eerste wezen dat ze zien. Grizzy hoopt de berin hiermee voor zich te winnen.
«
»
15:00 Mega Mindy
Tijdens een verrassingsdiner voor opa's verjaardag wordt de kok van het restaurant bedreigd. De overvaller heeft een zeer gevaarlijk plan, en Mega Mindy moet snel in actie komen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine zegt tegen Samson en Marie dat de Koning bij haar op bezoek komt. Samson en Marie vragen of Florentine met de Koning ook bij hen langskomt. Samson en Marie verliezen zich in de voorbereiding van een koninklijke ontvangst.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Schaschlix wordt door de Romeinen gearresteerd, hoewel hij niets misdaan heeft. Generaal Labienus moet hem weer vrijlaten. Vanaf nu wordt Schaschlix gezien als een rebel. Dogmatix probeert Labienus te overtuigen van Schaschlix' onschuld.
«
»
15:45 De Smurfen
Niemand wil naar de vreselijke muziek van Muzieksmurf luisteren. Om hem te troosten geeft Grote Smurf hem een drankje waarmee hij zijn publiek tijdens een concert kan betoveren.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Joe Connolly heeft nog nooit op school gepoept, maar daar komt vandaag verandering in.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings zien dat Grizzy de chocoladepot alleen laat als hij achter een vlieg aan zit. De vlieg wordt echter steeds gepakt voordat de Lemmings bij de pot kunnen.
«
»
16:35 Rox
Team Rox infiltreert in een internaat om de kleindochter van de minister te beschermen. Een ontvoering draait uit op een gijzeling.
«
»
17:00 Grizzy & the Lemmings
Grizzy ontdekt de vele lokroepen die de boswachter voor vogels gebruikt. Wanneer Grizzy ze gebruikt, trekt hij een hele groep patrijzen aan.
«
»
17:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy verstopt zijn eten in de kast zodat de Lemmings er niet bij kunnen komen. En om ervoor te zorgen dat ze het slot niet kunnen openbreken, gooit hij al het gereedschap in het ravijn.
«
»
17:10 Nachtwacht
Cooper en enkele andere inwoners zijn ziek, maar niemand weet wat ze hebben. Hun huid is zwart-wit en ze hebben witte ogen. Keelin ruikt onraad, en de Nachtwacht komt te weten dat ze met een parasiet uit de Onderwereld te maken hebben.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Wanneer Fien ontdekt dat haar zus Hannah wordt bedreigd door een gemene krokodil die haar heel mager en ziek maakt, staat de wereld op zijn kop. Samen met hun ouders proberen Fien en Hannah de krokodil te verslaan.
«
»
18:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
18:30 Wannabe's
Trix is het beu dat Mike de liftdeuren niet laat repareren. Om Mike te overtuigen van de ernst van de zaak, steekt Trix Olly met zijn hoofd vast tussen de liftdeuren. Maar daardoor komt Olly ťcht vast te zitten.
«
»
18:45 De Hoppers
Wanneer Daria en Arno weer eens ruzie maken over hun gsm, beslissen Jackie en Geert dat ze een week lang zonder gsm moeten overleven. Jackie en Geert vinden dat Arno en Daria teveel ruzie maken en bedenken een plan om de twee te laten samenwerken.
«
»
19:00 GameKeepers
Mats en Sari arriveren in Villa ForÍt. Daar maken ze kennis met medestudenten Lizzy, Idris, Pepper en Quinten. De mysterieuze Lelia vertelt dat ze uitverkoren zijn als GameKeepers. Hun doel: winnen tegen de duivelse Gamemaster in het spel.
«
»
19:35 De regels van Floor
Bij een bezoek aan een dierenwinkel leert Kees per ongeluk een papegaai het woord 'kak'. Dat komt Jan duur te staan, want hij moet hierdoor de paradijsvogel kopen.
«
»
19:45 De regels van Floor
Jeffreys ouders zijn gescheiden, dus nu krijgt hij alles dubbel. Cadeaus, zakgeld, ga zo maar door. Floor probeert daarom haar ouders aan te praten dat ze in een sleur zitten.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Groeien & Bloeien
Frank ontdekt dat er plannen zijn voor een nieuw en hypermodern tuincentrum in Rektem. Green Dreams is een internationale speler en zou zijn eigen familiezaak Groeien & Bloeien wel eens kunnen wegconcurreren. Gelukkig heeft hij een geniaal idee.
«
»
21:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŽl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers