TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Chicago Fire
Boden, Severide en Casey proberen uit te zoeken wat het beste carrièrepad is voor Kidd, na haar promotie tot luitenant. Ritter, Gallo en Violet organiseren een ceremonie voor Mouch, die een medaille voor moed en heldhaftigheid in ontvangst mag nemen.
«
»
14:15 Chicago Fire
Boden staat voor een moeilijke beslissing: verlaat hij Firehouse 51 of laat hij Kidd overplaatsen? Severide en Kidd lichten iedereen in over hun verloving en Severide vraagt Casey om zijn getuige te zijn.
«
»
15:10 ICE - Beyond Borders
In New Jersey maken Ken en zijn team jacht op een MS13-bendelid dat verdacht wordt van moord. In Miami krijgt een vrouw een enkelband in afwachting van een uitspraak in haar dossier.
«
»
16:10 Top Gear
Paddy onthult zijn ultieme goedkope, luxueuze off-roader, de zelfgemaakte Dirty Rascal. Chris racet in een McLaren Speedtail van 2,5 miljoen pond tegen de nieuwste jet van de RAF. Romesh Ranganathan is te gast.
«
»
17:15 Police Interceptors: Pursuit and Capture
Politieagenten uit Manchester belanden in een gevaarlijk kat-en-muisspel wanneer een op de vlucht geslagen verdachte halsbrekende toeren uithaalt om uit handen van de politie te blijven.
«
»
18:15 Police Interceptors
Nick en James komen in actie wanneer andere agenten een noodoproep uitsturen. Elders achtervolgen agenten een Renault Captur, die de straten onveilig maakt.
«
»
19:10 Police Interceptors
Politie Richard heeft zijn handen vol als een regelmatige routinecontrole eindigt in een wilde achtervolging, met onder meer vijf politieauto's, een helikopter en verschillende spijkermatten.
«
»
20:10 Police Interceptors
Een kleine stop wegens slecht rijgedrag eindigt met een worsteling in de cellen en een recidiverende dader die naar de gevangenis gaat, terwijl agenten een bende achtervolgen die een coöperatie in Hebden Bridge overviel.
«
»
21:05 Police Interceptors
De snelle politie onderschept eenheden in West Yorkshire. Een gestolen Vauxhall Astra die met hoge snelheid de verkeerde kant op rijdt, botst frontaal op een tegenligger.
«
»
22:00 Police Interceptors
De agenten zijn op zoek naar een verdacht voertuig. Wanneer de bestuurder het op een lopen zet, moet Stef tonen wat hij waard is. In het voertuig doen ze een schokkende vondst.
«
»
23:00 Tango & Cash
Ray Tango en Gabe Cash, twee agenten die elkaar niet kunnen uitstaan, worden er ingeluisd voor moord door maffiabaas Yves Perret. De twee belanden achter de tralies bij de zware jongens die ze zelf ooit hebben ingerekend.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers