TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:44 Critical Kingdoms: Stories of Hope
De grootste wildernis ter wereld is meer dan ooit in gevaar. Houtkap en woestijnvorming, een ongeremde handel in dieren en de invasie van menselijke bouwwerken in het wild hebben een enorme impact op fauna en flora.
«
»
17:35 Sporza: UEFA EURO 2024
Engeland speelt tegen Zwitserland in de kwartfinales van EURO 2024. Engeland is ongeslagen in de laatste dertien wedstrijden tegen Zwitserland, sinds een 2-1 in mei 1981 in Bazel. Dit wordt de 100ste wedstrijd van Engeland onder Gareth Southgate.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
De grootste kamelenmarkt van de wereld wordt elke dag gehouden in de Mauritaanse hoofdstad Nouakchott. De kameel heeft altijd een essentiële rol gespeeld in het dagelijkse leven in Mauritanië.
«
»
20:35 Rock Werchter
Canvas brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent.
«
»
21:35 Irvine Welsh's Crime
Inspecteur Ray Lennox onderzoekt de zaak van een vermist schoolmeisje in Edinburgh. Lennox en zijn collega's proberen uit te zoeken wat er gebeurd is, terwijl hij vecht tegen zijn eigen persoonlijke demonen.
«
»
22:25 Irvine Welsh's Crime
Na de vondst van Britney's lichaam steken oude demonen de kop op en wordt het voor Lennox moeilijk om de verleiding van de drank te weerstaan. Intussen zet hij zijn zoektocht naar de moordenaar voort.
«
»
23:15 Brian Johnson's A Life on the Road
Brian Johnson spreekt in San Rafael in Californië af met Lars Ulrich, de drummer van Metallica, die verhalen vertelt over de legendarische 'Wherever we may roam'-tour.
«
»
00:00 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers