TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 A Wife's Nightmare
Liz komt thuis na een zenuwinzinking, waar ze een vreemde vrouw vindt die claimt een dochter van haar man te zijn. Liz verwelkomt de vrouw, Caitlin, maar ze begint steeds meer te twijfelen aan diens ware bedoelingen.
«
»
07:40 A Wife's Nightmare
«
»
09:05 Restless Virgins
Emily Paliczeck is een studente aan de Sutton Academy, een school met een goede reputatie. Als redactrice van de schoolkrant kant ze zich tegen het onrechtvaardige schoolbestuur. Ze is een goede studente, maar ze wordt buitengesloten.
«
»
09:05 Restless Virgins
«
»
10:40 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
«
»
10:40 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Ieder jaar worden er voor vele miljoenen aan steigerdelen van Nederlandse bouwplaatsen gestolen. Kees volgt een groep steigerbouwers die hier genoeg van heeft. Zij raken een stel dieven en witwassers op het spoor en het komt tot een confrontatie.
«
»
11:35 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
«
»
11:35 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Thomas werd slachtoffer van sextortion. Een mooie dame op internet die hem voor de webcam vroeg uit de kleren te gaan, bleek een afperser. Alles zou op social media worden gepost als hij niet snel zou betalen. Kees spoort de afperser op in Ivoorkust.
«
»
12:30 Snapped
«
»
12:30 Snapped
Op een nacht in februari wordt het brandende lichaam van een slachtoffer ontdekt en de rechercheurs worden op het spoor gezet van een ongrijpbare crimineel wiens verlangen naar financieel gewin tot moord leidt.
«
»
13:20 Snapped
«
»
13:20 Snapped
«
»
13:20 Snapped
Wanneer een gezin in korte tijd twee keer onder vuur wordt genomen, gaan rechercheurs in Missouri op zoek naar de vijanden van de familie, wat hen leidt naar een meesterbrein dat aan de touwtjes trekt.
«
»
14:10 Snapped
«
»
14:10 Snapped
Een onderzoek naar de mysterieuze dood van een liefhebbende moeder leidt de autoriteiten naar een duivels complot dat dicht bij huis is uitgebroed.
«
»
15:05 Snapped
«
»
15:05 Snapped
Nadat een veteraan van de Tweede Wereldoorlog door een ogenschijnlijke natuurlijke oorzaak ter ruste wordt gelegd, duikt een verrassende getuige op met beschuldigingen van moord, waardoor de politie een onderzoek start naar een sluw roofdier.
«
»
15:55 Snapped
«
»
15:55 Snapped
Wanneer een lichaam wordt ontdekt in de kofferbak van een brandende auto, zoekt de politie in Ohio in de as naar aanwijzingen. Terwijl de jaren voorbijglijden zonder een arrestatie, kan de moordenaar zijn gevangenneming ontlopen.
«
»
16:45 World's Most Evil Killers
«
»
16:45 World's Most Evil Killers
In 1999 en 2000 beginnen vrouwen te verdwijnen uit de bloeiende prostitutiegebieden van Detroit. Niemand vermoedt dat John Eric Armstrong, een ogenschijnlijk normale vader, in werkelijkheid een moordenaar is.
«
»
17:40 World's Most Evil Killers
«
»
17:40 World's Most Evil Killers
In zijn 25-jarige moordcarrière berooft Richard Biegenwald minstens zes mensen van het leven, terwijl hij steeds gewelddadigere en inventievere manieren zoekt om iemand te vermoorden.
«
»
18:40 World's Most Evil Killers
«
»
18:40 World's Most Evil Killers
Voor Richard Kuklinski is misdaad een manier van leven. Hij beweert meer dan 100 mensen te hebben vermoord en als huurmoordenaar voor de maffia leveren zijn ongewone methoden hem een verontrustende bijnaam op: The Iceman.
«
»
19:35 World's Most Evil Killers
«
»
19:35 World's Most Evil Killers
«
»
19:35 World's Most Evil Killers
Wanneer de politie in Colorado, Richard Paul White ondervragen over de moord op zijn vriend, begint hij te bekennen aan nog gruwelijkere misdaden. Hij onthult dat hij een seriemoordenaar is.
«
»
20:30 Girl in the Box
«
»
20:30 Girl in the Box
Colleen Stan lift van Oregon naar Californië om vrienden te bezoeken. Colleen wordt ontvoerd en brengt de komende zeven jaar door opgesloten in een kist. Als ze niet opgesloten zit, wordt ze gebruikt als slavin en kinderoppas.
«
»
22:05 Happy Face Killer
«
»
22:05 Happy Face Killer
Seriemoordenaar Keith Hunter Jesperson vermoordde acht vrouwen over een tijdspanne van vijf jaar en daagde de autoriteiten uit door op al zijn bekentenissen een lachende smiley te tekenen.
«
»
23:40 The First 48
«
»
23:40 The First 48
In Atlanta wordt een tiener gedood wanneer hij voor zijn vriend springt om hem te redden van een schutter. In Tulsa wordt een man doodgeschoten en achtergelaten op de parkeerplaats van een kerk wanneer hij een gestolen auto probeert te verkopen.
«
»
00:30 The First 48
«
»
00:30 The First 48
De schoten die op een man in een appartement in Tulsa werden afgevuurd, begonnen een reeks gebeurtenissen die de detectives nooit eerder hebben gezien. Een geval van vermissing verandert in een nachtmerrie.
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Een oude zaak brengt Deans plannen in de war en maakt Manning onzeker, waardoor hij gaat twijfelen aan zijn toekomst bij de politie. De MIU komt steeds meer onder druk te staan, nu iemand van het hoofdkantoor van de divisie controles komt uitvoeren. Dean is zichtbaar verdrietig. Karen en Jenn kunnen bewijzen dat een belangrijke getuige van het onderzoek gelogen heeft over zijn alibi. Ze sporen de man in kwestie op voor het te laat is. Chris voelt zich thuis publieke vijand nummer één en de spanningen tussen Jenn en Jacqui escaleren. Wanneer problemen Jenn tot thuis achtervolgen, is haar gezin ook echt in gevaar.

'The Bay', om 21.20 uur op VRT 1.

Dossiers