TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Nieuwsuur
Labour aan de macht * Zware verwijten in Kamerdebat * Spanningen grens Libano.
«
»
08:05 Wildernis onder Water
Regen is zoet, het is schoon en het blijft komen. In Nederland kan regen voor behoorlijk wat overlast zorgen, maar het goede van regenwater is dat de natuur ervan profiteert.
«
»
08:35 Valkenburg in de Geul
Hoe pakt Valkenburg de draad weer op? Iconische bewoners laten zien hoe de watersnood tot op de dag van vandaag voelbaar is, maar dat zij niet klein te krijgen zijn.
«
»
09:30 Wereldse Hotels
Monica en Rob reizen naar Kasbah Tamadot in het Atlasgebergte van Marokko. Ze ontdekken dat Berberse gastvrijheid en een spectaculair uitzicht op het landschap een verblijf hier uniek maken.
«
»
10:25 Moeder Suriname
Na de afschaffing van de slavernij in 1863 streeft een Surinaamse wasvrouw naar een beter leven voor haar kinderen. Wanneer haar kinderen naar Nederland vertrekken blijft ze alleen achter, niet klaar om Suriname te verlaten.
«
»
11:40 Het beste uit de SociŽteit
Regionaal commandant Saskia van den Broek en brandweervrouw Marijke Winkeler over het tekort aan vrouwen bij de brandweer. Hoogleraar migratiegeschiedenis Leo Lucassen, Ihsane el Faddali en Sahar Noor over de problematiek in de asielopvang.
«
»
12:10 De vrouwen van Jezus van Nazareth
Kefah reist naar het zuiden van Frankrijk, waar Maria Magdalena volgens de overlevering na de dood van Jezus naartoe vluchtte. Wie is de vrouw die in onze tijd een cultstatus heeft verworven?
«
»
13:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
13:10 Oases
In het noorden van Madagaskar leven de Antakarana, een bijzonder volk met een bijzondere geschiedenis. Tegenwoordig zijn er christelijke en islamitische Antakarana. Wat hen bindt, is hun bijzondere band met hun voorouders.
«
»
13:52 EO Metterdaad
EO Metterdaad geeft stem en steun aan mensen wereldwijd die leven in onrecht, nood en armoede.
«
»
14:00 Meldpunt
Het is een ware plaag: ongewenste e-mails. Soms is het reclame, soms zijn het phishingmails met risicovolle linkjes. De grote vraag is: hoe kom je ervan af?
«
»
14:35 Andere Tijden Special
Illusionist Hans Klok erfde een aantal verhuisdozen met magisch materiaal van de joodse goochelaar Theo Bamberg, beter bekend als Okito. Voor Klok is Okito een held. Wie was deze ooit wereldberoemde magiŽr?
«
»
15:30 Frysl‚n Dok
De leden van het Nieuw Talent Orkest uit de regio Bolsward worstelen zich, met vallen en opstaan, door de wereld van notenbalken en blaastechniek. Lukt het hen om na drie maanden een concert te geven?
«
»
16:05 Kruispunt
De taal, het weer en de lege kerken. Het was wennen voor de Indiase 'importpater' Richard Lobo, die na zijn priesterwijding vanuit India naar Nederland kwam. Hoe is het voor hem om in een totaal andere cultuur te werken?
«
»
16:30 De verwondering
Thelma Schoon is de nieuwe Jonge Theoloog des Vaderlands. Onlangs werd ze in een bijzondere ceremonie gewijd tot diaken in de Oud-Katholieke Kerk. Ze raadt ons deze adventstijd aan om stil te worden.
«
»
17:00 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:10 Petrus in het land
De Rotterdamse Pauluskerk komt op voor kwetsbare mensen in de stad Rotterdam. Samen met de vele vrijwilligers wil dominee Martijn van Leerdam het kwade overwinnen door het goede te doen.
«
»
17:30 De Verandering
Rivelino Rigters is vijf jaar oud als hij zijn vader verliest en op zijn dertiende zit hij al in de gevangenis voor straatroof. De negatieve trend lijkt zich alleen maar te versterken.
«
»
17:45 EO Metterdaad
EO Metterdaad geeft stem en steun aan mensen wereldwijd die leven in onrecht, nood en armoede.
«
»
18:00 NOS Journaal 18.00 uur
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en het weer.
«
»
18:15 EenVandaag
Actualiteitenprogramma met het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
«
»
18:50 Nederland Zingt
De God van de Bijbel is een God van dichtbij, niet van veraf. Samen dus, nooit meer alleen. Wat een liefde. Er worden liederen gezongen over Zijn liefde en dat God ons nabij blijft.
«
»
19:20 Met Bromet naar hondencursus
Honden maken hun baasjes vaak erg blij, maar roepen bij anderen soms weerstand op. Betekenen deze dieren gezelschap voor altijd, of zorgen ze juist voor een sociaal isolement? Met baasjes Geer en haar man, Jacqueline en Anouschka.
«
»
20:00 NOS Journaal 20.00 uur
Het laatste nieuws over gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en de weersverwachting voor de avond en de komende dagen.
«
»
20:25 BinnensteBuiten
Wonen aan de rand van een natuurgebied in Zegveld. Voor Ingrid en Fabian komt deze droom uit als ze een huis aan het water kunnen kopen. Samen met de kinderen genieten ze thuis van een vakantiegevoel.
«
»
20:45 Erik Scherder en het nut van optimisme
Erik Scherder stuit in Den Haag op een klimaatdemonstratie. Overheerst daar pessimisme of optimisme? Filosoof Rob Wijnberg laat Erik vervolgens op een verrassende manier naar het nieuws laat kijken.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
22:10 The Capture
Het net wordt steeds strakker wanneer inspecteur Carey de confrontatie aangaat met haar verdachte. Isaac Turner kiest ervoor om zijn eigen agenda te volgen.
«
»
22:55 The Capture
Turner moet zijn vrouw onder ogen zien en slaat een nieuwe weg in. Inspecteur Carey heeft het bij het rechte eind, maar ze is in gevaar. Wat zijn haar vijanden met haar van plan?
«
»
23:45 2Doc
In deze documentaire worden vijf senioren gevolgd die met elkaar in een Rotterdamse sportschool trainen. De senioren hebben steun aan elkaar: herkomst en sociale status vallen weg.
«
»
00:45 De Nachtzoen
Onze idealen zitten ons vaak in de weg, verlammend groot als ze kunnen zijn. Gelukszoeker Suzan Doodeman ondervond aan den lijve dat je gewoon mag beginnen met een eerste stap.
«
»
00:55 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
01:25 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers