TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Reizen Waes
Er leven en werken veel Polen in Nederland en BelgiŽ. Iedereen kent wel een Pool. Ook Tom Waes. Maar van hun land weet hij maar weinig af. Om Polen te leren kennen, rijdt Tom er dwars doorheen.
«
»
02:55 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
03:13 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
Timmy kan het laatste puzzelstukje niet vinden. Hij gaat ernaar op zoek, maar stuit op andere verdwenen stukjes speelgoed.
«
»
05:35 Woezel en Pip
Woezel en Pip hebben een nieuwe vriend: een visje. Ze nemen hem overal mee naartoe en laten hem de gehele tuin zien. Plotseling is hij echter verdwenen. Dat kan alleen door de kat gekomen zijn.
«
»
05:40 Hoi Duggee
De vogels blijven Duggee's graan eten, dus besluiten de eekhoorns een vogelverschrikker te maken.
«
»
05:45 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje vindt een klein, groen, stekelig ding en weet niet wat het is. Ook Kleine Veldmuis en Kleine Rode Vos hebben werkelijk geen idee. Wanneer het groene doosje openspringt, zien ze er een klein, bruin, glanzend ding in zitten.
«
»
06:00 Jojo & Ouma
Jojo leert dat sommige mensen naar bed gaan op het moment dat zij opstaat.
«
»
06:10 Vos en Haas
Ever het zwijn heeft van zijn scooter een waar racemonster gemaakt waarmee hij verschrikkelijk hard kan rijden, maar ook vreselijk veel herrie maakt. Anderen vinden het geluid ondraaglijk, maar de Vos kan niet wachten om een ritje te maken.
«
»
06:20 Noddy, de detective
Noddy heeft een nieuwe muziekspeler en wil een feestje geven. Maar dan verdwijnt zijn muziekspeler. Hij moet hem gauw terugvinden want hij wil graag dansen op zijn feestje.
«
»
06:30 Tip de Muis
Tip wil op de fiets naar z'n tantes, maar ze gaan met de auto. Hij is boos, terwijl het gezellig is.
«
»
06:40 Peppa Pig
Peppa en George gaan samen met opa en oma Big een dagje van boord en bezoeken een tropisch eiland.
«
»
06:45 Peppa Pig
Het is de laatste dag van de cruise. Peppa, George, oma en opa willen ervan genieten.
«
»
06:50 Splat & Seymour
Splat en Seymour krijgen het langverwachte nieuwe stripboek van Superkat, de super spokenjager in de bus. Maar voordat ze het kunnen lezen, 'leent' Roef het. Om van de indringer af te komen, laten Splat en Seymour zich door het stripboek inspireren.
«
»
07:00 Lucas de spin
Lucas en Maizie proberen hun vriend Findley te leren hoe je moet dansen.
«
»
07:10 Klumpies
Binkie is jarig.
«
»
07:15 Knofje
Knofje is een prinses. Daarom maakt papa een kasteel voor haar. Een kasteel om in te wonen.
«
»
07:25 Biff and Chip
Biff en Chip zijn benieuwd of de zaadjes die ze geplant hebben al zijn uitgekomen.
«
»
07:35 Waffel de wonderhond
Het is een hele warme dag, dus Dirk wil een zwembadje maken voor Waffel en zet de sprinkle aan. De arme Waffel vindt dit helemaal niet leuk en ontsnapt door een gat in de schutting naar mevrouw Hobbs.
«
»
07:47 Samson en Marie
Marie heeft een leuke jongen leren kennen. Hij is de prins van Verweggistan. Ze droomt al weg.
«
»
07:50 Bouwer Power
Presentator Soy Kroon rijdt samen met Jack naar Schiphol. Op Schiphol is er een kabel beschadigd. Hierdoor is de elektra deels uitgevallen en werken de lampjes niet meer op de landingsbaan.
«
»
08:05 Stop!
Papa en mama zijn de autosleutels kwijt. Meesterdetective Abbe gaat voor ze op zoek.
«
»
08:15 Trex
Simon en Trex gaan samen naar de bibliotheek. Ze doen hun best om niet op te vallen, maar hun bezoek loopt anders dan gedacht.
«
»
08:20 Kindertijd
Kinderen laten hun favoriete sport zien. Jaydee neemt ons mee naar zijn voetbaltraining.
«
»
08:30 Beestenbrigade bingo
Boswachter Tim speelt een natuurbingo in het Limburgse Meinweg.
«
»
08:45 Zappsport The Battle
Nathan Rutjes en Marije Zuurveld nemen het tegen elkaar op in The Battle Pickleball. De leerlingen van basisschool de Meent uit Leunen strijden tegen hun leraren. Wie beheerst de racketsport het best?
«
»
09:00 Zara en de magische kicksen
De dag van het voetbaltoernooi is aangebroken. Als Zara merkt dat haar broers niet opgesteld zijn, staat ze haar plaats aan hen af en gaat zelf aan de kant zitten.
«
»
09:15 AAP
Lena vertelt op school over de hereniging met Benedict. Klasgenoot Summer begint Lena onmiddellijk te pesten. Juf Carola vertrouwt het niet en wil erg graag een ontmoeting met Benedict.
«
»
09:40 Superheldenschool
Alfa vertrouwt de kwaadaardige Kine niet en roept de hulp in van conciŽrge Johan, een voormalige superschurk. De bliksem van Bliksemstraal slaat op tilt.
«
»
09:55 Freeks Jungle School
Reuzenmiereneters zijn bizarre dieren. Freek laat aan de hand van een skelet zien dat ze met hun vreemde kop en klauwen zijn gebouwd als perfecte mierenslurpers. Daar is geen mier tegen opgewassen.
«
»
10:05 Zapp Kids Top 20
Tino Martin en Mart Hoogkamer komen langs. Ze treden op met 'Hartslag van de stad' en Mart Hoogkamer zingt 'In Spanje'.
«
»
10:32 Kinderen voor Kinderen Superkracht
Superkracht is het allereerste liedje van Kinderen voor Kinderen NXT. Ieder kind moet de kans hebben om zijn dromen achterna te gaan. En dat begint met jezelf zijn, dus zet die clip aan en doe mee.
«
»
10:35 Koen Kampioen
Het leven van Koen en Niels staat in het teken van voetbal en ze trainen elke dag. Koen wordt hierin gestimuleerd door zijn ouders, maar Niels staat er alleen voor.
«
»
12:15 Peperbollen
Wanneer er een nieuwe jongen in de klas komt, staat iedereen versteld van diens gelijkenis met klasgenoot David. De Peperbollen komen erachter dat David en Marvin een tweeling moeten zijn. Het spoor voert naar de dokterspraktijk van Dr GŲtze.
«
»
12:40 Peperbollen
De oma van Jale en Ramin wordt van haar tas beroofd. De Peperbollen onderzoeken de zaak en stuiten op een netwerk van meisjes dat in opdracht van de mysterieuze Goldqueen straatroven uitvoert. De meisjes kennen de Goldqueen alleen via internet.
«
»
13:15 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
13:30 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
13:45 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:05 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:20 De Faker op vakantie
Het mannen- en vrouwenteam proberen erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
14:35 Weekoverzicht Het verborgen eiland
«
»
15:25 H is van Happy
Candice Phee besluit om vrede te stichten in haar ruziŽnde, door verdriet geteisterde familie. Ze is stoutmoedig, enthousiast en vaak onbedoeld komisch, terwijl ze zich toelegt op het gelukkig maken van anderen.
«
»
16:55 Checkpoint
Altijd winnen met paintball, aangekoekt cement in ťťn klap verwijderen, een rookgordijn aanleggen en de beste op de camping zijn, het testteam zoekt het uit.
«
»
17:20 Zapp detective: survivalkamp Summer Vibes
Komen Wildebras en Lars op tijd om Dzifa en Romy te redden van de agressieve wolven?
«
»
17:35 Steven en Jamie Kazŗn - Road to Vegas
Het is alles of niets als Steven en Jamie met een laatste spectaculaire goochelshow genoeg geld proberen binnen te halen voor hun reis naar Las Vegas. Lukt het om de gevaarlijke truc uit te voeren?
«
»
18:00 Wat maak je Menu?
Vriendenteams gaan de smaakvolle strijd aan met zichzelf en elkaar. Een quizshow vol gekke ingrediŽnten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?
«
»
18:20 Heel Vlaanderen bakt kids
Het is de halve finale en vier jonge bakkers strijden voor een plekje in de finale. Het licht gaat uit vandaag, want het thema is glow in the dark. De bakkers tasten volledig in het duister. Welke 3 bakkers gaan naar de finale?
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Bommetje!
Verschillende duo's, bestaande uit pubers met ťťn van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken.
«
»
19:45 Enkeltje Verweggistan
De elfjarige Bo en haar kleinere zusje Pip verhuizen met hun ouders naar een klein wintersportdorpje in Oostenrijk. Daar kunnen ze iedere dag skiŽn, maar ze missen opa en oma steeds meer.
«
»
20:11 Socutera
Al 75 jaar werkt Humanitas aan een samenleving waarin plaats is voor iedereen. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.
«
»
20:20 Oxen: Hangdogs
Kajsa Corfitzen keert terug naar Denemarken om het kasteel NÝrlund en het bijbehorende grondgebied over te nemen, waardoor Oxen ineens op haar land bivakkeert. Oxen denkt na over Mossmans aanbod, terwijl Margrethe probeert haar baan te behouden.
«
»
21:05 Oxen: Hangdogs
Margrethe en Oxen bouwen langzaam maar zeker toch een band op, ook al hangt er heel wat wantrouwen in de lucht. Ze doen een verrassende ontdekking in de jachthut. Mossman voelt dat Margrethe niet meer blind te vertrouwen is.
«
»
21:55 NOS De Avondetappe
Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers. Ook zijn er vaste rubrieken.
«
»
22:55 Dertigers
Na Barts biecht vertrekt Carmen uit het huis. Hij staat er weer alleen voor. Tussen Alex en Elias loopt de spanning alleen maar op. Lot bespreekt haar rampzalige dateleven met Boas. Ondertussen vraagt Saar of Pieter mee naar Zuid-Spanje wil.
«
»
23:25 Dertigers
Alex biecht Elias op dat hij is vreemdgegaan. Carmen doet haar verhaal bij Saar en vraagt of ze wist dat Lot en Bart hadden gezoend. Ondertussen geeft ze Saar advies over haar relatie met Pieter. En Nora komt erachter dat ze zwanger is.
«
»
23:55 Dertigers
Pieter en Saar zijn in Zuid-Spanje en Saar voert een belangrijk gesprek met haar vader. Lot vertelt Noor dat ze helemaal klaar is met daten, maar krijgt dan een onverwacht bezoek van Boas. Elias adviseert Bart dat hij moet vechten voor Carmen.
«
»
00:20 Dertigers
Lot gaat op zoek naar Bart wanneer Hannah belt dat hij nog niet thuis is. Als Lot hem eindelijk vindt heeft hij iets te diep in het glaasje gekeken. Het gaat niet goed met hem, hij mist Carmen enorm. Lot voelt zich schuldig en besluit Bart te helpen.
«
»
00:50 Dertigers
De vriendengroep komt samen. Ze vieren de veertigste verjaardag van Bart in het nieuwe cafť van Bart en Pieter en proosten op hun nieuwe levens. Lot twijfelt of ze iemand mee zal nemen naar het feest.
«
»
01:15 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
01:37 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers