TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Peaky Blinders
Er worden steeds meer anonieme berichten bezorgd en het dreigt wel eens gevaarlijk te kunnen worden. Oswald Mosley doet Tommy een voorstel en er ontstaat twijfel over Micheals loyaliteit.
«
»
03:20 Blue Lights
Lee is de nieuwe baas in Mount Eden. Shane wordt ondertussen door Canning onder druk gezet.
«
»
04:20 Silent Witness
Nikki en de Lyell-eenheid zijn terug en worden opgeroepen om een aanval tegen een transgender man te onderzoeken. Wanneer twee verdere aanvallen worden gemeld, moet het team een uitbraak van geweld onderzoeken.
«
»
05:15 Murdoch Mysteries
Murdoch duikt in zijn eigen verleden wanneer een moordonderzoek in de kerk hem weer in contact brengt met de priester die hem destijds heeft opgeleid tot misdienaar.
«
»
06:00 Ghosts
Een jong stel dat er maar niet in slaagt hun eerste huis te kopen, kan hun geluk niet op wanneer een ver familielid hun een groot landhuis nalaat. Maar er schuilt een addertje onder het gras - het spookt in het huis.
«
»
06:30 Hope Street
Rechercheur Al Quinn zit in de problemen. Wanneer Callum aan Finn vertelt dat Al corrupt is, weet Al Finn ervan te overtuigen dat Callum zich vergist. Maar dan escaleert de situatie.
«
»
07:15 The Chelsea Detective
Een man ontdekt een geschreven boodschap op zijn spiegel. Vervolgens komt hij onder een trein. Het is de vraag of het een ongeluk betreft, of dat er meer aan de hand is. Inspecteur Max Arnold en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
08:00 Father Brown
Goodfellow keert zich tot Father Brown als hij ziet hoe Mallory een onschuldige man erin luist.
«
»
08:50 Father Brown
Mrs. McCarthy krijgt een ongewenst cadeau wanneer haar leven in gevaar komt door een wraakengel.
«
»
09:35 All Creatures Great and Small
Het is een belangrijke dag voor Tristan. Naast dat het zijn verjaardag is, krijgt hij van Siegfried ook nog eens nieuwe verantwoordelijkheden in de praktijk. Hij moet de druk overwinnen en de uitdaging van zijn broer volbrengen.
«
»
10:20 All Creatures Great and Small
Een bekende uit het verleden van Helen keert terug naar Darrowby. Tristan heeft bedenkingen over de beslissing die hij heeft genomen.
«
»
11:05 Inspector George Gently
Het is 1966. De Sovjet-Unie gaat het WK-voetbal spelen in Sunderland, en niet ver daarvandaan zijn er protesten tegen een Amerikaanse kernonderzeeŽr. Na een demonstratie wordt een linkse academicus dood aangetroffen in de haven.
«
»
12:35 Father Brown
Lady Felicia vraagt Father Brown te helpen bewijzen dat een veroordeelde moordenaar haar peetdochter niet heeft vermoord.
«
»
13:20 Midsomer Murders
Twee jaar na de dood van haar echtgenoot wordt Sonia Woodly doodgestoken. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak, en de verdenking valt al snel op de familie van de overledene.
«
»
14:05 Midsomer Murders
Twee jaar na de dood van haar echtgenoot wordt Sonia Woodly doodgestoken. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak, en de verdenking valt al snel op de familie van de overledene.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
Murdoch raakt verwikkeld in internationale zaken wanneer er een lijk wordt gevonden met een brief.
«
»
16:00 Murdoch Mysteries
Een telefonist die tevens amateurspeurder is, hoort via de telefoonlijn dat een vrouw gewurgd wordt.
«
»
17:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op een voormalige bewoner van een kindertehuis. Ondertussen legt Marlon zijn brigadiersexamen af en maakt Selwyn voor het eerst kennis met zijn dochter.
«
»
18:00 Death in Paradise
Terwijl het team de moord op de schipper van een watertaxi onderzoekt, ontvangt Neville een anonieme brief waarin het team gewaarschuwd wordt dat er een moord gaat plaatsvinden.
«
»
19:00 Death in Paradise
Na de arrestatie van Neville voor de moord op professor Cartwright moet het team bewijzen dat hij onschuldig is. Inspecteur Karen Flitcroft van Interne Zaken neemt het onderzoek over.
«
»
20:00 Miss Scarlet and the Duke
Eliza onderzoekt samen met Duke een inbraak in een duur bordeel.
«
»
21:00 Unforgotten
De ontdekking van een skelet in de kelder van een vervallen gebouw zet de jacht op de moordenaar, geleid door DCI Cassie Stuart en DS Sunny Khan, in gang.
«
»
22:00 Unforgotten
Na identificatie van het lichaam in de kelder komen in de zaak van de dood van de man de namen van een regeringsadviseur, een priester, een boekhouder en een huisvrouw naar voren.
«
»
23:00 Silent Witness
Een moord voert Jack en Nikki naar de ondergrondse bokswereld en brengt hen in contact met een jonge, talentvolle ecoloog. Ondertussen komt Jacks broer Ryan vrij uit de gevangenis.
«
»
00:00 Silent Witness
Jack, Nikki en Simone onderzoeken een tweede sterfgeval dat verband houdt met de ondergrondse bokswereld. Ondertussen is Jack bang dat Ryan Cara in gevaar heeft gebracht, waardoor Jacks loyaliteit op de proef wordt gesteld.
«
»
00:50 New Tricks
Het DNA van een tiener komt deels overeen met het DNA van een moordenaar. Dit leidt ertoe dat het team een oude zaak heropent, want de moordenaar is nooit gevat.
«
»
01:45 Midsomer Murders
Twee jaar na de dood van haar echtgenoot wordt Sonia Woodly doodgestoken. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak, en de verdenking valt al snel op de familie van de overledene.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers