TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:45 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:45 Slisse & Cesar
Melanie ontmoet de nieuwe vriendin van Rik en ziet haar helemaal niet zitten. Valerie laat zich door een stationsromannetje inspireren tijdens haar zoektocht naar een geschikte man.
«
»
17:20 Slisse & Cesar
Een familielid van Melanie is overleden en blijkt een testament te hebben nagelaten.
«
»
17:55 Slisse & Cesar
Slisse wil zijn klantenkring uitbreiden en besluit reclame te maken. Maar dat blijkt niet eenvoudig.
«
»
18:25 Slisse & Cesar
Slisse ziet per toeval door een verrekijker dat zijn buurvrouw topless ligt te zonnen. Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje. Intussen wil Melanie enkele vriendinnen uitnodigen.
«
»
18:55 Slisse & Cesar
Slisse heeft een verrassing. Melanie is er zeker van dat het voor haar is, het is immers moederdag.
«
»
19:30 Bompa
Albert wordt ontslagen. Iedereen wil hem helpen, maar dat is nog niet zo eenvoudig. De postbode wil zijn geluk beproeven in Amerika. Wanneer Bompa dit hoort, nodigt hij zichzelf uit.
«
»
20:00 Bompa
Leo werkt zich te pletter. Sonja wil dat hij meer tijd met haar en Joske spendeert.
«
»
20:35 Bompa
Josée droomt van salondansen en ziet Roger als haar perfecte danspartner. Roger, die helemaal niet kan dansen, vraagt Ward om hulp. Hij geeft Roger de raad om naar een dansschool te gaan.
«
»
21:10 Bompa
Josée verklaart Julia voor gek, omdat ze in magische krachten en in het occulte gelooft. Bompa is de enige die Julia begrijpt. Wanneer de familie bijeenkomt om de situatie te bespreken, wordt er bij tante Josée thuis ingebroken.
«
»
21:45 Slisse & Cesar
Melanie ontmoet de nieuwe vriendin van Rik en ziet haar helemaal niet zitten. Valerie laat zich door een stationsromannetje inspireren tijdens haar zoektocht naar een geschikte man.
«
»
22:15 The Golden Girls
Blanche is verbijsterd als er een man voor de deur staat die beweert de buitenechtelijke zoon te zijn van haar overleden man. Dorothy en Sophia doen mee aan een schoonheidswedstrijd voor moeders en dochters bij Shady Pines.
«
»
22:50 The Golden Girls
Rose kan hiv hebben opgelopen omdat er misschien hiv-antistoffen zaten in het bloed dat tijdens haar galblaasoperatie is gebruikt. Wat haar op de zenuwen werkt, is de 72 uur die ze moet wachten.
«
»
23:15 The Golden Girls
Rose moet kiezen tussen haar vriend Miles en een ex-vriend die net in de stad is gearriveerd en haar heeft gevraagd met hem naar Europa te gaan. Sophia heeft genoeg van Dorothy's regels en besluit te verhuizen.
«
»
23:45 The Golden Girls
Blanche en haar zus Charmaine verzoenen zich na jaren van rivaliteit. Maar hier komt al snel een einde aan als Blanche haar pas uitgekomen boek leest en beseft dat de hoofdpersoon op haar is gebaseerd.
«
»
00:15 The Golden Girls
De getrouwde man met wie Dorothy ooit iets heeft gehad, komt opnieuw in haar leven en deelt mee dat hij gescheiden is en weer iets met Dorothy wil beginnen. En Blanche en Sophia worden opgelicht.
«
»
00:45 All Saints
Terri keert terug naar Ward 17 en is blij wanneer ze ontdekt dat Mitch's nieuwe baas zijn voormalige stagiair Malcolm Pussle is. Connors partner, voormalig wijksecretaris Tony Hurst, keert terug uit de Verenigde Staten.
«
»
01:40 All Saints
Twee tieners worden naar de afdeling gebracht nadat een zelfgemaakte bom ontploft in een State Boy's Home. Ondertussen gaat Rose weer aan het werk, met de extra stress van het voor het eerst achterlaten van haar baby in de opvang.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers