TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Chicago Fire
Tijdens een interventie raakt Mouch betrokken bij een incident, waarna hij zijn capaciteiten in twijfel trekt. Kidd zoekt steun bij Severide, terwijl Casey en Brett hun toekomst bespreken.
«
»
15:10 Chicago Fire
Een opdracht van het hoofdkantoor heeft verrassende gevolgen voor Boden. Gallo moet onverwacht in actie komen wanneer het team wordt opgeroepen naar een explosie op een bouwwerf. Mouch wakkert een oude vete opnieuw aan.
«
»
16:00 Police Interceptors
Deze week zit hondenagent Chris Lambert een gestolen Range Rover op de hielen die koste wat kost probeert te ontkomen, maar wanneer hij uiteindelijk crasht, moeten de agenten zien uit te vinden wie er achter het stuur zat.
«
»
16:55 Police Interceptors
Carl 'Charlie' Farley en Wayne Hutchison achtervolgen een Astra aan hoge snelheid. Bij enkele wegwerkzaamheden gaat het mis. De agenten gaan op zoek naar een zeventienjarige verdachte van een overval.
«
»
17:45 Police Interceptors
Acht politiewagens maken jacht op een krachtige Porsche Cayenne die een bloedbad aanricht. De bestuurder rijdt met hoge snelheden en daagt de onderscheppers uit. Hij slaagt er zelfs in om verschillende politiewagens uit te schakelen.
«
»
18:40 Police Interceptors
Achtervolgd door een helikopter en een team van gewapende voertuigen, maken twee mannen gewapend met machetes en een afgezaagd geweer een dramatische ontsnapping op een motor. Het gebied wordt afgesloten.
«
»
19:35 Police Interceptors
Interceptor Steve Oliver wordt op gemene wijze aangevallen. De verdachte slaat Steve in zijn gezicht met zijn autosleutels, ramt de politieauto en gaat ervandoor. Steve heeft ondertussen dringend medische hulp nodig.
«
»
20:30 E.T. the Extra-Terrestrial
Na een verkenningsmissie op aarde wordt het buitenaardse wezen E.T. per ongeluk achtergelaten. Hij slaagt erin vriendschap te sluiten met de 10-jarige Elliott.
«
»
22:35 Police Interceptors
Interceptor Steve Oliver wordt op gemene wijze aangevallen. De verdachte slaat Steve in zijn gezicht met zijn autosleutels, ramt de politieauto en gaat ervandoor. Steve heeft ondertussen dringend medische hulp nodig.
«
»
23:30 All New Traffic Cops
Autodiefstal is een groot probleem in Derbyshire en de politie investeert aanzienlijke middelen om het probleem aan te pakken. Een aantal dieven in de stad weten de politie goed voor de gek te houden.
«
»
00:20 All New Traffic Cops
Het komt vaak voor dat bestuurders zonder rijbewijs dodelijke ongelukken veroorzaken, wanneer ze de politie - vaak koste wat kost - willen ontlopen. In deze aflevering zetten de agenten hun leven op het spel om burgers te beschermen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers