TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:40 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:40 Slisse & Cesar
Slisse gelooft niet in waarzegsters, magiërs, pendelaars en tovenaars, maar dat verandert.
«
»
17:15 Slisse & Cesar
Slisse kan een antieke bakfiets op de kop tikken en wil die in de woonkamer etaleren. Maar achter zijn rug heeft Melanie een piano gekocht. De postbode wil deelnemen aan het kampioenschap wielrennen voor postbodes.
«
»
17:50 Slisse & Cesar
Slisse en Cesar raken maar niet uitgepraat over die goede oude tijd. Rik vindt dat ze iets moeten ondernemen als het vroeger dan toch zoveel beter was. Slisse stelt voor om manoeuvres te organiseren.
«
»
18:25 Slisse & Cesar
De facteur vindt dat Tinneke mooi kan zingen en wil samen met haar een duet brengen tijdens de zangwedstrijd. Slisse werpt zich meteen op als manager en vervangt zijn zwangere dochter door Valerie.
«
»
18:55 Slisse & Cesar
Jan, die voor kok studeert, moet in een bekend restaurant zijn examen afleggen. Hij is bloednerveus omdat een jury zijn gerechten zal beoordelen. Rik en Tinneke vinden dat Slisse de onzekere Jan een duwtje in de rug moet geven.
«
»
19:30 Bompa
Albert mag weer fietsen, zo lang hij maar rustig aan doet volgens de dokter. Leo zorgt ervoor dat de leden van de fietsclub een week naar Tenerife kunnen gaan, maar niet iedereen is hier blij mee.
«
»
20:00 Bompa
Ward wil niet meer metselen. Zijn collega Roger snapt dit niet en vraagt zijn vrienden om raad. Leo vindt het vervelend dat André bij hen komt werken op zaterdag, maar hij kan er niet aan ontsnappen.
«
»
20:25 Bompa
Leo en Bompa zijn blij want ze hebben het perfecte werk voor Ward gevonden. Jef Bulkens wil naar Zaïre, maar Astrid is er op tegen. Ze wil hem in België houden en heeft er echt alles voor over.
«
»
20:55 Bompa
Als Roger, Paul en Josée horen dat Bompa verliefd is op de postbode, bespreken ze de mogelijkheid van een rusthuis of wie weet zelfs een psychiatrische kliniek. Maar dan krijgen ze te horen dat een zekere Hélène zijn nieuwe vlam is.
«
»
21:25 Bompa
Josée wil bompa in een rusthuis laten opnemen. Ze probeert Roger te overtuigen om hiervoor te tekenen. Ondertussen heeft bompa een nieuw kostuum gekocht en gaat hij op stap met zijn grote vlam Helena.
«
»
22:00 The Golden Girls
Als Sophia een blind date regelt voor Dorothy, valt die in het geheim voor de eenvoudig overkomende man, en beweert ze dat hij de beste minnaar is die ze ooit heeft gehad. Blanche en Rose sluiten zich aan bij de stichting 'Be a Pal' en worden.
«
»
22:30 The Golden Girls
Het is Valentijnsdag en de meiden zijn allemaal uitgelaten, totdat elk van hun dates op het laatste moment afzegt. Ze halen herinneringen op aan vorige Valentijnsdagen.
«
»
22:55 The Golden Girls
Dorothy wil qualitytime doorbrengen met Sophia en neemt haar een weekendje mee naar Disney World. Haar plan valt echter in het water als Sophia boos wegloopt. Rose en Blanche doen een poging kinderboeken te schrijven.
«
»
23:25 The Golden Girls
Dorothy heeft de leiding over een liefdadigheidsevenement van het ziekenhuis en het gaat niet zoals ze wil. Ze kan geen talenten vinden voor de talentenjacht en haar ceremoniemeester heeft afgezegd.
«
»
23:55 The Golden Girls
Zonder met de anderen te overleggen, stopt Sophia hun spaargeld in prijsvechter Pepe. Maar op de vooravond van het gevecht merken de meiden dat Pepe weg is en doen ze een schokkende ontdekking.
«
»
00:25 All Saints
De emoties lopen hoog op in het ziekenhuis wanneer Peter zijn vertrek aankondigt. Stewie, een vriend van Connor, wordt met een schotwonde binnengebracht in het ziekenhuis.
«
»
01:20 All Saints
Mitch en Luke botsen over de behandeling van een meisje met een hersenaneurysma. Ondertussen realiseert Bron iets schokkends over zichzelf wanneer ze een man behandelt die gefaald heeft in een zelfmoordpoging.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers