TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Silent Witness
Na de vondst van een lichaam onderaan een torenflat raakt het Lyell-team verstrikt in de criminele onderwereld van de beruchte Italiaanse maffiabende de Ndrangheta. Nikki en het team zijn vastbesloten om de waarheid aan het licht te brengen.
«
»
04:25 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt een moord in een bioscoop en raakt vervolgens betrokken bij allerlei problemen rond het filmproductiebedrijf van James Pendrick.
«
»
05:15 The Mallorca Files
Een opgepakte drugsdealer geeft Miranda en Max de tip dat een crimineel die op de lijst van meest gezochte misdadigers van Mallorca staat, weer op het eiland is om zijn stervende vader te bezoeken.
«
»
06:00 Ghosts
Thomas vertelt Alison over zijn verleden, maar wanneer de andere geesten hun versie van de gebeurtenissen vertellen, wordt de waarheid troebel. Mike worstelt met zijn eigen herinneringen aan het verleden van Alison.
«
»
06:30 Hope Street
Niamh en Shay zijn op een strandfeestje als een jongen door een man getackeld wordt. De man onthult zichzelf als de vader van Niamh en Shay, inspecteur Finn O'Hare, die zag dat de jongen drugs probeerde te verkopen.
«
»
07:15 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Als Frank en Lu een zaak rond paranormale activiteiten onderzoeken, worden ze benaderd door een welgesteld lid van de plaatselijke club van treinspotters.
«
»
08:00 Father Brown
Een opzichtige Amerikaan opent een golfclub vlakbij Kembleford. Er wordt een lichaam ontdekt in het riet.
«
»
08:45 Father Brown
Father Brown beschermt een kroon met een spijker die werd gebruikt bij de kruisiging van Jezus Christus.
«
»
09:30 Inspector George Gently
In een idyllisch noordoostelijk Engels kuststadje wordt het lichaam van een Duitse zakenman uit de haven gevist. Gently en Bacchus worden tijdens het moordonderzoek geconfronteerd met oude grieven en recent geweld.
«
»
11:00 Signora Volpe
Wanneer Sylvia hoort dat de zoon van een oude vriend is gearresteerd voor moord, onderbreekt ze de jacht op een gestolen truffelvarken om de zaak te onderzoeken. Ze ontdekt dat de moord verband houdt met een afpersingszaak.
«
»
12:25 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer tijdens de Kembleston Olimpicks de rivaliteit moorddadige hoogtes bereikt.
«
»
13:10 Midsomer Murders
Als het lichaam van een jonge man wordt gevonden in een Humber uit de Tweede Wereldoorlog vol uitlaatgassen denkt men eerst aan zelfmoord. Maar Simon Bright was niet alleen, en hij werd op zijn hoofd geslagen voor hij stierf.
«
»
14:00 Midsomer Murders
Als het lichaam van een jonge man wordt gevonden in een Humber uit de Tweede Wereldoorlog vol uitlaatgassen denkt men eerst aan zelfmoord. Maar Simon Bright was niet alleen, en hij werd op zijn hoofd geslagen voor hij stierf.
«
»
14:55 Murdoch Mysteries
Murdoch en Ogden worden uitgenodigd voor een ontmoeting met een groep wetenschappers die als doel hebben een nieuwe supermens te creŽren door middel van genetisch onderzoek. De leider van de groep blijkt James Pendrick te zijn.
«
»
15:55 Murdoch Mysteries
Wanneer de vondst van een gemummificeerd lichaam Murdoch op het spoor brengt van een liefdesdrama, zet hem dat aan het denken over zijn relatie met Dr. Ogden.
«
»
16:55 Death in Paradise
Een vrijgezellenfeest op een vissersboot loopt fataal af wanneer de gastheer doorboord met een harpoen op het strand wordt aangetroffen. De vraag is hoe een van de opvarenden het gedaan kan hebben terwijl de boot nooit van zijn plaats is geweest.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een man bekent dat hij zijn baas heeft vermoord, hoewel hij zich er niets van kan herinneren. Neville is ervan overtuigd dat de zaak niet zo simpel is als het lijkt en is vastbesloten de waarheid te achterhalen en de echte moordenaar te ontmaskeren.
«
»
19:00 Death in Paradise
Rond de kerstdagen wordt de rust op het mooie, zonovergoten eiland Saint Marie verstoord door een raadselachtige moord, en de lijst met verdachten is lang. Met gastrollen van bekende sterren.
«
»
20:00 Grantchester
De Keatings zijn op een welverdiende zomervakantie bij Merries Holiday Camp, die helaas voor Will en Geordie in een soort werkvakantie verandert wanneer de eigenaar van het kamp dood wordt aangetroffen.
«
»
21:00 Stath Lets Flats
Stath worstelt met zijn brutale en zelfverzekerde nieuwe baas, oude rivalen en nieuwe klanten. Ondertussen doet Sophie haar best om Al te vergeten en te focussen op haar muziek.
«
»
21:30 Stath Lets Flats
Wanneer Stath van zijn vader te horen krijgt dat hij op zichzelf moet gaan wonen, maakt hij noodgedwongen kennis met de andere kant van het zoeken naar woonruimte.
«
»
22:00 Friday Night Dinner
De voormalige, aan cream tea verslaafde au-pair van de familie Goodman komt onverwachts langs. Maar de reŁnie is allesbehalve gezellig. Ondertussen wordt Jim op slag verliefd op Gibby.
«
»
22:30 Inside No. 9
Trevor en Julia maken van Kerstmis altijd iets bijzonders voor de familie, maar dit jaar wordt dat door de beperkte financiŽle middelen moeilijk. Iedereen zal dus zijn steentje moeten bijdragen.
«
»
23:05 Silent Witness
Het lichaam van een vrouw wordt gevonden langs het spoor in Londen met ernstige brandwonden die veroorzaakt zijn door elektrische schokken. Daarnaast blijkt ze jarenlang mishandeld te zijn.
«
»
00:10 Silent Witness
Nikki ontdekt dat Jenny moet zijn gestorven voordat ze in contact kwam met de rails. In de zoektocht naar haar moordenaar lopen alle sporen dood, maar haar vriendinnen wachten op antwoorden.
«
»
01:05 New Tricks
Het team onderzoekt de moord op een briljante jonge dokter, die nog steeds niet opgelost is. Het onderzoek leidt hen naar de twee zeer verschillende werelden van openbare zorg en privťgezondheidszorg.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers