TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 A Murder to Remember
Javier en Robin zijn een jaar getrouwd en gaan kamperen om dit te vieren. Hun uitstap loopt dramatisch af wanneer Javier om het leven komt en Robin dan alleen moet zien te overleven.
«
»
10:30 Ann Rule's Sleeping With Danger
Stewardess Grace hoopt op een leven vol liefde als ze Paul ontmoet. Hij lijkt de prins op het witte paard, totdat Grace op een dag op brutale wijze door hem wordt aangevallen. Ze vreest voor haar leven en probeert elders een nieuw leven op te bouwen.
«
»
11:55 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Een oplichter uit Hilversum blijkt ook zijn eigen kinderen voor vele tienduizenden euro's te hebben gedupeerd. Hij is naar Aruba gevlucht, waar hij denkt veilig te zitten. Kees neemt zijn zoon en dochter mee voor een emotionele confrontatie.
«
»
12:40 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
De lichamelijk gehandicapte Karola heeft in haar leven zeer veel te verduren gehad. Op internet zoekt ze steun voor haar verdriet. Ze stuit op een man die haar van bijna 50.000 euro berooft.
«
»
13:25 Snapped
Het onderzoek naar de moord op een jonge gamer begint met een 911-telefoontje van zijn moeder. Rechercheurs vinden bewijsmateriaal op de plaats delict. De zaak verandert in een zoektocht naar een verdachte met een gebroken hart.
«
»
14:10 Snapped
Een onthullende droom leidt detectives in Florida naar het lichaam van een vermiste verpleegster. Het daaropvolgende onderzoek onthult brutaal verraad van een wraakzuchtige moordenaar, aangewakkerd door jaloezie.
«
»
14:55 Snapped
Rechercheurs proberen de waarheid te achterhalen achter een plaatselijk kerkschandaal. Ze wijzen een hoogst onwaarschijnlijke verdachte aan nadat een jonge lerares uit Texas dood is aangetroffen op vrijdag de dertiende.
«
»
15:40 Snapped
Wanneer een vrouw in North Carolina doodgestoken wordt aangetroffen in haar eigen huis, brengen onderzoekers een verontrustende geschiedenis aan het licht. Ze werd slachtoffer van een moordenaar die verblind was door jaloezie.
«
»
16:25 Snapped
Het lichaam van een tiener wordt gevonden op een plaatselijke feestlocatie. De theorieŽn over haar dood verspreiden zich, maar de zaak blijft dertig jaar in de ijskast, totdat het onderzoek weer op stoom komt.
«
»
17:10 World's Most Evil Killers
Ian Stewart is al veroordeeld voor de afschuwelijke moord op een kinderboekenschrijver. Nu krijgt hij een tweede veroordeling voor de moord op zijn vrouw, zes jaar eerder.
«
»
18:00 World's Most Evil Killers
Zahid Zaman, een ogenschijnlijk onschuldige en vriendelijke 43-jarige man, blijkt de sadistische leider van een sekte in North Tyneside. Hij wordt beschuldigd van mishandeling, marteling en moord.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
Na gearresteerd te zijn voor een ander misdrijf, wordt Anthony Allen Shore in verband gebracht met vier verschillende moorden die hem uiteindelijk de bijnaam 'Tourniquet Killer' opleveren.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
Charles Albright is veroordeeld voor moord en wordt nog steeds verdacht van twee andere gruwelijke daden. Hij is bekend om zijn huiveringwekkende modus operandi, waarbij hij de ogen van zijn slachtoffers bewaart als macabere trofeeŽn.
«
»
20:30 Amish Stud: The Eli Weaver Story
Barbara Weaver leidt samen met haar man Eli en hun kinderen een traditioneel leven in een Amish-gemeenschap in Ohio. Eli krijgt echter een minnares en bedenkt samen met haar een plan om Barbara te vermoorden.
«
»
22:00 Body in the Attic
Een ongelukkig getrouwde vrouw overtuigt haar minnaar om naar haar zolder te verhuizen. Wanneer ze hem echter dood aantreft, begint ze te vermoeden dat haar man op de hoogte was van de affaire.
«
»
23:35 The First 48
Een vader wordt vermoord als een man vuur opent in een drukke supermarkt in Atlanta en in Tulsa, Oklahoma wordt een toekomstige bruidegom neergeschoten voordat hij zijn leven kan beteren.
«
»
00:15 The First 48
Een vrouw wordt in elkaar geslagen en doodgestoken in haar eigen huis tijdens een wraakactie en een man in Kansas City kan de gevaarlijke zaken waar hij bij betrokken is niet langer ontlopen en vreest voor zijn leven.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers