TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een klassieke puzzel van een mini kreeft en een tractor gemaakt van blokken. Boekenjongen speelt met een hond met magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Bumbalu spelen met een muziekmeter terwijl ze zingen. Een pinguin springt rond op ijsschotsen. Bumbina maakt ondertussen een toren met ballen. Zazati tovert zonnebloemen, terwijl Suzu een act doet met een citroen.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje vliegt naar de ruimte en hij ontmoet de sterren. Een van de sterren is erg verwaand en ze wil dat Stoppeltje alleen maar naar haar kijkt en niet naar alle andere sterren.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor en Kaatje spelen treintje, maar hebben eigenlijk nog niet zo veel met de trein gereisd. Ze halen kameraadje Rik er bij, die vaak met zijn moeder in de trein naar de dierentuin gaat. Hij vertelt hoe het is om in de trein te reizen.
«
»
06:25 Rintje
De klas oefent voor een voorstelling het liedje 'Sjakkie Vuilnisbakkie' dat gaat over een zwerfhondje. Tobias vindt het zo zielig dat hij steeds heel hard moet janken, dwars door het liedje heen.
«
»
06:30 Dinostad
Papa Saur besluit te gaan sporten om weer fit te worden, dus proberen zijn kinderen hem kennis te laten maken met de sportwereld met behulp van hun eigen grenzeloze creativiteit.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu betreedt het veld wanneer de aanvoerder van een voetbalteam er met een blessure vandoor gaat.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ontdekt dat je met de oor-apparaatjes van Nelson hele bijzondere geluiden kunt horen.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Om te beslissen wie het laatste koekje krijgt, besluiten Simon en Gaspard een wedstrijd te houden. Ze maken gekke gezichten. Niemand kan het weerstaan om te lachen om Simons gekke gezichten. Gaspard baalt, hij is helemaal niet grappig.
«
»
07:05 Pop Papierstad
De vriendjes gaan op zoek naar een regenboog bij de waterval en Zip besluit een magisch momentenboek te maken van al het moois dat ze meemaken. Maar het is nog best lastig, leuke dingen doen én ze tegelijk tekenen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Sai?d en Anna zijn winkeltje aan het spelen met oude spullen. Sameer en Zonia moeten heel even weg. De winkel kan wel een momentje dicht. Maar als de ouders vertrokken zijn, doen Saïd en Anna de winkel weer open en gaan ze achter de toonbank staan.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een leuke jongen leren kennen. Hij is de prins van Verweggistan. Ze droomt al weg.
«
»
07:30 Molang
Molang, een grillig en dromerig konijn, en zijn vriend Piu Piu, een verlegen en emotioneel kuiken, delen een geweldig verhaal over vriendschap. In een nieuw avontuur zijn ze vliegeniers en hebben ze een missie te vervullen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep en Mush-Mush luisteren soms niet naar Lilit. Dus als ze hen probeert te vertellen over haar geweldige idee om een speciale vuurvliegjesavond te houden, denken ze dat het hun idee is.
«
»
07:50 Kids on the block
Rayan wil Leyla een cadeau geven, maar heeft geen zakgeld. De jongens gaan dan maar zelf bloemen plukken in de wei. Ikram is intussen helemaal beu dat Rayan steeds afgeleid raakt.
«
»
08:05 De Raad van Soekie
Sebast valt elk jaar flauw tijdens de wiskundeolympiade. Hij durft dit jaar niet meer meedoen. Zijn vrienden zullen hem helpen zich voor te bereiden, zodat hij niet meer flauwvalt. Sebast vat terug moed en schrijft zich in.
«
»
08:25 Nachtwacht
Sacha vindt een prachtige maansteen in het bos. Keelin voelt dat er iets aan de hand is met de steen, maar ze kan niet zeggen wat. Ondertussen zorgt een groot en sterk wezen voor onrust in Schemermeer.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een oud kasteel waar professor Orloff een monster heeft gecreeërd. Het onweert en één blikseminslag is voldoende om het monster tot leven te wekken. Wanneer het monster tot leven komt, is het alle hens aan dek!
«
»
09:15 Onze natuur
Om te voorzien in zijn eigen voorbestaan heeft de mens zich toegelegd op landbouw. Daarvoor is ruimte nodig, open ruimte waarin gewassen kunnen groeien en vee kan grazen. Maar andere diersoorten hebben deze rijke oases ook ontdekt.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
10:10 Homo Universalis Ketnet: compilatie
DJ George toont je alle Homo Universalis Ketnet-opdrachten van de afgelopen week en neemt je mee achter de schermen.
«
»
10:40 Competitiebeesten
Wielrenner Fabio, schermster Jolien en zwemster Fleur proberen zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de laatste wedstrijden die eraan komen en waar ze zich kunnen kwalificeren voor de Spelen. Het is spannend want het is dan erop of eronder.
«
»
11:10 De Faker
De Fakerbus strijkt neer in Sint-Niklaas bij de familie Scheers. Oma, mama en haar drie zonen verwelkomen Nona in hun creatief huis, waar er net vandaag boetseren en muziek maken op de planning staat. Lukt het Nona om de faker te ontmaskeren?
«
»
11:30 Galactic Agency
Het hele bureau wordt aan het werk gezet om Zed te helpen zijn liefde voor Stacy te verklaren. Alleen Apple vindt het idee belachelijk. Helaas reageert Stacy niet zo goed als verwacht en Zed beschuldigt Apple ervan zijn plan te saboteren.
«
»
11:40 Galactic Agency
Apple verveelt zich omdat alle reparaties te makkelijk lijken. Als Oma Kroki het Agentschap nodig heeft om een lamp te vervangen, brengt dat Apple op een idee: verbeter de zon.
«
»
11:55 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Charlotte en Husna zijn beste vriendinnen. Ze wonen allebei in de Antwerpse wijk Luchtbal en spelen samen bij de voetbalclub City Pirates. Ze dromen allebei van een professionele voetbalcarrière.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari arriveren in Villa Forêt. Daar maken ze kennis met medestudenten Lizzy, Idris, Pepper en Quinten. De mysterieuze Lelia vertelt dat ze uitverkoren zijn als GameKeepers. Hun doel: winnen tegen de duivelse Gamemaster in het spel.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Karrewiet
Het jeugdjournaal van Ketnet en VRT NWS wil met 'Karrewiet: effe Jelle belle(n)' kinderen kennis laten maken met verkiezingen. Wat zijn verkiezingen eigenlijk? Wat is een democratie? Hoe zit ons land in elkaar en hoe wordt er campagne gevoerd?
«
»
13:30 Ketnet Musical
'Kadanza Together' gaat over twee groepen jongeren die op kamp zijn op dezelfde kampplaats: de ene groep doet een zangkamp en de andere een danskamp. Het botert niet al te best tussen die twee.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya's ouders willen hun dochter zien via een videogesprek, maar de kakkerlakken brengen de olifant in vreemde situaties. Uit angst dat hem de voogdij over Piya zal worden ontnomen, doet Oggy er alles aan dat er niks geks te zien is.
«
»
15:00 Mega Mindy
Rob, een bankberover, is pas vrijgelaten uit de gevangenis, en wil wraak nemen op de commissaris, omdat hij hem gearresteerd heeft. Hij bedenkt een sluwe list om de commissaris om de tuin te leiden. Gelukkig heeft Mega Mindy het door.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer de onhandige Bill op een hete zomerdag een grote, kapotte ventilator in de stekker steekt om wat koelte te brengen voor Samson en Marie, valt alle elektriciteit uit. Het ijs smelt hierdoor. Bill ontdekt dat dit lekkere milkshakes oplevert.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de savanne waar ze een mammoetbaby ontmoeten. Ze adopteerden het diertje en noemden het Loulou, maar hun stam wil Loulou niet graag in de buurt hebben.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush wil graag over zijn grote angst voor slangen heen komen. Truff wil graag over zijn grote angst voor mieren heen komen. Dus werken ze samen om elkaar te helpen hun grootste angsten te overwinnen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr. Magoo nodigt Ms. Marnie uit voor een filmavond bij hem thuis. De airconditioning laat het afweten op de verschrikkelijk hete dag en een stinkwolk nestelt zich boven de stad.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Met zijn nieuwe uitvinding maakt Fizz ontelbare klonen van wezels om het werk van mensen te doen. Magoo hoort van de UFO Society dat de avond gunstig is voor buitenaards bezoek.
«
»
16:00 Imago
Terwijl ze zich een weg banen door de Tinari-woestijn, worden de helden aangevallen door een bende gevaarlijke imagojagers. Ze hebben hun redding alleen te danken aan de tijdige tussenkomst van Bakari en Sofia, twee volwassen Arkan-krijgers.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Sinds Piya een klein spinnetje door haar slaapkamer zag kruipen, is de olifant bang voor het kleine beestje. Haar irrationele gedrag maakt het leven moeilijk voor Oggy en de kakkerlakken.
«
»
16:30 Rox
Het gaat steeds mis met de verzorging in de zeehondencrèche en de inspectie dreigt de crèche te sluiten. Olivia en Xavier besluiten vrijwilliger te worden om een oogje in het zeil te houden. Al snel blijkt dat iemand het op de zeehonden heeft gemunt.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya is verdrietig vandaag en Oggy probeert haar op te vrolijken. De kakkerlakken hebben ondertussen een ander plan: ze gaan er alles aan doen om Piya af te leiden en de kat in een neerwaartse spiraal te sturen.
«
»
17:10 Nachtwacht
Op de plaatselijke rommelmarkt voelt Sacha zich aangetrokken tot een mysterieus masker. Ze ontdekt al snel dat het masker speciale krachten heeft, maar het masker krijgt steeds meer een duistere invloed op haar.
«
»
17:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:50 Kapot gaan
Maksim heeft een privé sauna afgehuurd om samen met zijn vrienden Gloria en Jean-Romy lekker in te gaan ontspannen, maar met de kleren aan. De eerste die de sauna moet verlaten, is het hardst kapot gegaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Op heel jonge leeftijd heeft Julie, nu dertien, zowel haar moeder als haar vader verloren. 'Licht' is een intiem portret van een meisje dat, ondanks een immens verlies, met haar armen wijd de wereld tegemoet gaat.
«
»
18:15 Helden
De helden houden een episch kussengevecht.
«
»
18:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy plant een vistochtje en beseft dat Piya allergisch is geworden voor kattenhaar. Hij besluit toch door te gaan om haar niet teleur te stellen. Het is echter moeilijk om contact met een olifant in de boot te vermijden.
«
»
18:30 Wannabe's
Wanneer de livestream van Fix met Trix per ongeluk blijft doorlopen, trekt een kuisende en zingende Lisette plots heel veel kijkers. Mike ziet in Lisette een nieuw popidool: Lady Lizzy. Hij wil clipjes met haar opnemen en nog veel meer.
«
»
18:45 De Hoppers
Arno wil veel geld verdienen en maakt zijn eigen superheldenfilm met een laag budget. Mo speelt de rol van superheld 'Mosselman'. Geert speelt de slechterik en moet een gevaarlijke stunt uitvoeren. Mo's allergie voor mossels speelt hem parten.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een dinoreservaat, waar ze het ei van een T-Rex in de broedmachine moeten leggen. Ze moeten niet alleen nachtwakers omzeilen, maar worden ook belaagd door moordzuchtige skeletten van dinosaurussen.
«
»
19:35 Karrewiet
Het jeugdjournaal van Ketnet en VRT NWS wil met 'Karrewiet: effe Jelle belle(n)' kinderen kennis laten maken met verkiezingen. Wat zijn verkiezingen eigenlijk? Wat is een democratie? Hoe zit ons land in elkaar en hoe wordt er campagne gevoerd?
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers