TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:34 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:54 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:32 Timmy tijd
Timmy en Mitten maken portretten van elkaar tijdens een kunstles in de kinderkamer, maar ze willen allebei de grotere kwast.
«
»
05:37 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:42 Olly, het kleine witte busje
Ivan heeft de hik en Olly en Bazza helpen hem er vanaf te komen.
«
»
05:47 Ziggy en de Zootram
Er ligt al een aantal dagen een enorme rots op het spoor. Geen probleem, want Ziggy en de tram vliegen, springen en kruipen er gewoon over heen. Maar dat is natuurlijk geen oplossing, die rots moet daar weg.
«
»
05:59 Babar en de belevenissen van Badou
Jake weet niet wanneer hij jarig is, dus besluit de Koning dat hij zelf zijn verjaardag mag kiezen. Jake kiest voor de dag dat hij naar Celeste-stad kwam. Maar ja, welke dag was dat?
«
»
06:10 Vos en Haas
Iedereen is uitgeput door het warme weer. Omdat het 's nachts koel is in de open plek van Rock, besluit iedereen om een pyjamafeestje bij hem thuis door te brengen. Maar met de enge verhalen, weet ik niet zeker of de nacht rustgevend zal zijn.
«
»
06:20 Charlie en Lola
Charlie laat Lola zien dat spinnen ondersteboven kunnen lopen en prachtige webben maken die stuiten als trampolines. Dan vindt Lola een kleine spin in huis. Ze ziet hem als een vriend en organiseert een spinnen-theepartij.
«
»
06:32 Peppa Pig
Peppa en George zijn een dagje bij opa en oma. Opa Big maakt een rotstuintje. De kinderen gaan opa helpen. Ze zijn erg blij met hun rotstuintje, maar dan begint een van de stenen opeens te bewegen.
«
»
06:36 Peppa Pig
Papa, mama, Peppa en George gaan spullen uitzoeken die ze niet meer nodig hebben. Het mooie is dat alles wat ze wegdoen naar de kringloopwinkel gaat om anderen te helpen. Peppa, George en papa Big vertrekken met hun spullen naar de kringloopwinkel.
«
»
06:41 Splat & Seymour
De luchtballon van Seymour blijkt bij Roef te zijn en die weigert hem terug te geven. Hoe moet Seymour nu weer terug naar huis? Hij en Splat gaan naar de Kwaak-kwaak om een opwind-muis van de vader van Splat te halen.
«
»
06:53 Lucas de spin
Maizie blijft Lucas en Findley negeren. Uiteindelijk ontdekken ze dat ze niet Maizie, maar haar nichtje blijkt te zijn. En dat is nog niet alles, ze leren ook nog eens een nieuwe taal van haar.
«
»
07:00 Prinses Spiegelbelle
De moeders van Ellen en Katy doen een cursus sporten en gezond eten en Ellen en Katy gaan muffins bakken. Spiegelbelle komt mee en maakt wenskoekjes. Dan ziet ze Hans en Grietje en loopt het allemaal anders dan verwacht.
«
»
07:20 Casper en Emma
Omdat Emma graag kerstpudding wil eten, komen Casper en Emma op het idee om kerst te gaan vieren terwijl opa en Esther oppassen.
«
»
07:32 Samson en Marie
Van Leemhuyzen is met zijn eigen vlog begonnen maar nu stoort hij Samson en Marie de hele tijd. Die zijn hier niet van gediend want ze hebben al genoeg werk aan hun eigen vlog. Marie en Samson lokken Van Leemhuyzen in de val.
«
»
07:37 Dropje
Dropje ontmoet een jongetje die veel liever piano speelt dan voetbalt met zijn vader.
«
»
07:44 Jottum
De juf is terug. En dus moet Jottum weer naar huis. Faye wordt er verdrietig van. Ze wil helemaal geen afscheid van Jottum nemen. Samen bedenken Faye en Jottum allerlei plannetjes, zodat Jottum bij haar kan blijven.
«
»
07:51 De magische auto
Soy Kroon gaat op avontuur met kinderen die een lievelingsauto hebben. Dat kan een brandweerwagen, dierenambulance, tank of racewagen zijn. Maar de avonturen spelen zich af in de echte auto's.
«
»
08:04 BabyBeestenBoel
We zien hoe jonge dieren zich verbergen.
«
»
08:14 Kindertijd
In de serie Lief gebaartje: Mia en Pom brengen muffins en kleding naar de Daklozenopvang.
«
»
08:23 Beestenbrigade special
Omdat er meer mensen, gebouwen en asfalt komt, wordt het voor vogels steeds moeilijker om voedsel te vinden. Tim en zijn brigade helpen de patrijs, zodat die meer plekken heeft om eten te vinden.
«
»
08:40 Zappsport The Battle
Leerlingen en leraren nemen het tegen elkaar op tijdens een swingende battle stijldansen. Wie heeft de soepelste heupen, het beste ritme gevoel en de sierlijkste houding? Zijn het de leerlingen of de leraren?
«
»
08:58 Kinderen voor Kinderen Karaoke Show
Roos Steenbergen en Jasmien Bosveld zijn te gast. Deze actrices kennen we van 'Brugklas' waar ze Tirza en Meike spelen. Speciaal voor Kinderen voor Kinderen zingen ze het nummer 'Avond4daagse' in de karaoke booth.
«
»
09:08 Extreme karaoke
Met Halloween om de hoek neemt Niek Roozen de zes halvefinalisten mee naar een griezelige omgeving.
«
»
09:28 Troublemakers
Tore is nogal bang aangelegd. In de hoop zijn zoon wat stoerder te maken, neemt Harry hem mee naar zijn werk waar hij een explosie met dynamiet demonstreert.
«
»
09:45 Freeks Jungle School
Geen dieren die zo goed kunnen samenwerken als mieren. Freek legt uit hoe ze georganiseerd te werk gaan om op termieten te jagen, om overstromingen te trotseren en om grotere vijanden te verslaan.
«
»
09:56 Zapp Kids Top 20
Mart Hoogkamer beantwoordt vragen van kijkers. Lisanne Dijkstra treedt op met 'Laatste Keer'.
«
»
10:24 Koen Kampioen
Het ballenhok van FC TOP ontploft tijdens een competitiewedstrijd. Koen en zijn vrienden besluiten een inzamelingsactie te houden. Maar dan doet Renske een schokkende ontdekking.
«
»
10:49 Zappsport Kantine
Theo klust bij als dj, op het NK Breakdance wordt er gebreakdancet met Salala en Seigo en het is de beurt aan Heracles om te latjetrappen.
«
»
11:10 Back to the hype
Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk aan flippo's of lavalamp. Een spel met twee teams van drie generaties.
«
»
11:41 Zapp Muziekfeest op het Plein
FOURCE, Diggy Dex, Sjaak, Kinderen voor Kinderen, Sterre Koning en Kenny B zingen hun grootste hits op het plein in Houten. Geniet van lekkere muziek en kijk backstage mee waar leuke challenges worden gespeeld door de artiesten.
«
»
12:11 Peperbollen
De woonboot van Merle, Peter, Clarissa en Jonny wordt belaagd door twee jongens. Wanneer de Peperbollen achter hun identiteit komen, krijgen de zaken een grimmig karakter.
«
»
12:39 Peperbollen
Hoe komt klasgenoot Ronja aan die bloeduitstortingen op haar armen en waar heeft ze zoveel geld voor nodig? Wanneer Tarun op onderzoek uit gaat, krijgt hij te maken met Ronja's moeder.
«
»
13:07 Peperbollen
Max wordt achternagezeten, komt hard ten val en wordt wakker in het ziekenhuis met volledig geheugenverlies. Met hulp van de Peperbollen wordt duidelijk dat hij er vandoor is gegaan met de buit van twee roofovervallers.
«
»
13:35 Peperbollen
Is het zwerfkind in een rolstoel waar Pippa vriendschap mee sluit, dezelfde ninja-achtige dief die Svens visstal heeft beroofd? En laat weldoener Sigi die een woongroep voor zwerfkinderen leidt, diezelfde kinderen bedelen en stelen voor eigen gewin?
«
»
14:03 De Faker
Hamza Othman is bij de familie Van Tellingen op bezoek. Zal hij er tijdens de silent disco achterkomen wie De Faker is?
«
»
14:20 De Faker
Elbert Smelt gaat langs bij de familie Zwinkels, waar het ťťn grote beestenboel is. Lukt het hem De Faker er tussenuit te pikken?
«
»
14:36 De Faker
Bij de familie Kievits in Zoetermeer is het, volgens henzelf, altijd een grote chaos. Lukt het Thomas van Grinsven desondanks om een punt te scoren voor zijn team?
«
»
14:52 De Faker
De familie Onclin woont in Amsterdam en Juvat Westendorp gaat bij dit regenbooggezin langs om de Faker te vinden. Lukt het hem de bedrieger aan te wijzen?
«
»
15:08 De Faker
In Veendam woont de familie Huijgen. Lukt het hen om SERA in de maling te nemen en een sportief uitje te winnen?
«
»
15:26 Coco Hoeve
Max verhuist met zijn vader van de stad naar het platteland. Daar zet hij met zijn neefje Charles en YouTuber Alice een kippenboerderij op. Het diervriendelijke bedrijfje is al snel een groot succes.
«
»
16:47 Checkpoint
Stoer testprogramma waarin op een geheime locatie allerlei experimenten worden uitgevoerd. Met spectaculaire ontploffingen, grappige testen en natuurlijk de jongens tegen de meiden.
«
»
17:03 Klaas kan alles
Wereldwijd spelen zo'n 2,6 miljard mensen games op een klein schermpje van hun telefoon. Voor de missie van deze week moet Klaas het een stuk groter aanpakken. Verder maakt Klaas kennis met een heel bijzonder beroep: muziektherapeut.
«
»
17:19 Zapp detective: survivalkamp Summer Vibes
Een groep van acht bekende jeugdsterren gaan onder leiding van Daan Boom survivallen in de Ardennen. Maar na een nachtelijke dropping komen er maar twee mensen terug op het basiskamp. Waar is de rest gebleven?
«
»
17:35 Steven en Jamie Kazŗn - Road to Vegas
Na een mislukte poging zetten Steven en Jamie Kazŗn opnieuw alles op alles om hun Las Vegas droom te realiseren. Het goochelduo besluit geld te sparen om hun magische reis zelf te kunnen betalen.
«
»
17:57 Wat maak je Menu?
Chefs Jasper en Marius Gottlieb onderzoeken samen met kinderen wat we nog meer kunnen gaan eten in de toekomst, als we niet kunnen blijven eten wat we nu eten.
«
»
18:20 Voor het blok
Quiz waarin twee teams, bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. De teams staan op een richel voor een muur van blokken. Met kennis, snelheid ťn lenigheid kan je de muur verslaan.
«
»
18:46 Steken en Prikken: Op Vakantie
Moeten we bang zijn voor de diertjes op vakantie? Emma of Jurre laat zich bijten door de stinkende kortschildkever. Deze kever kan een hele nare geur achterlaten. Wie laat zich bijten?
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Bommetje!
Verschillende duo's, bestaande uit pubers met ťťn van hun ouders, nemen het in dit spectaculaire, spannende spel tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken.
«
»
19:45 Enkeltje Verweggistan
De negenjarige Yulan vertrekt met zijn grote zus Anique en ouders naar Spanje. Daar kunnen ze iedere dag surfen. Maar Yulan laat ook wat achter in Nederland: zijn verkering. Hoe zal dat aflopen?
«
»
20:09 Socutera
MS is zenuwslopend. Het Nationaal MS Fonds zet zich in voor mensen met MS, door onderzoek naar betere behandelingen en uiteindelijk een toekomst zonder MS.
«
»
20:20 Safe Home
Phoebe's relatie met Julian ontwikkelt zich, maar het blijkt dat Julian toch niet helemaal de waarheid heeft gesproken. Jenny probeert de getraumatiseerde moeder Cherry en haar kinderen te helpen.
«
»
21:08 Safe Home
Phoebe komt tot de stuitende ontdekking dat de meeste plegers van gezinsgeweld onder de radar blijven. Een rechtszaak loopt uit op een drama en ze twijfelt aan haar toekomst bij het centrum.
«
»
21:58 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
21:59 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
22:09 Dertigers
De vrienden zijn op vrijgezellenweekend in Garderen. Er wordt gedronken, gewandeld, gepicknickt en geschilderd. Lot en Bart kibbelen een beetje over de opvoeding van hun kinderen. Saar en Pieter hebben het moeilijk met elkaars aanwezigheid.
«
»
22:42 Dertigers
Op het vrijgezellenweekend wil Pieter weten van Saar waarom ze zich zo raar gedraagt. Uiteindelijk biecht Saar op wat er gebeurd is. Tijdens een sessie in het klimbos bespreekt Nora dit met Pieter.
«
»
23:13 Dertigers
Pieter neemt intrek in zijn nieuwe woning. Mike wil meer duidelijkheid van Lot over hun relatie. Saar biecht haar geheim op aan Alex en die vindt dat ze Pieter niet mag laten gaan. Alex en Elias krijgen de pleegzorg over de vloer.
«
»
23:44 Dertigers
Pleegzorg laat Alex en Elias weten dat er misschien een kindje voor hen is. Op de expositie van Saar hebben de vrienden de ene na de andere ongemakkelijke ontmoeting. Vooral Mike heeft het zwaar.
«
»
00:15 Dertigers
Alex en Elias hebben bij pleegzorg een gesprek met de vader van hun mogelijke pleegkind. Nora komt erachter wie de scharrel van Claire is. Mike verrast Lot met een maaltijd, maar ook met zijn nieuwsgierigheid. En Pieter biecht iets op aan Babs.
«
»
00:47 Hunted into the Wild VIPS
Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, MŠtyŠs Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle ArriŽns slaan op de vlucht in Noorwegen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers