TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
18:20 De neven van Eus
Gaziantep, een stad in het zuidoosten van Turkije, is door Unesco benoemd als a capital of taste. Eten en drinken is hier mťťr dan alleen lekker of een energiebron. Sommigen kennen voedsel status en identiteit toe. Dit kan absurde vormen aannemen.
«
»
19:05 Quest for the uncharted world
Onontdekte natuurgebieden redden die toch al bedreigd zijn door de mens, dat is het doel van Evrard Wendenbaum, een echte 21e-eeuwse avonturier. Met zijn team ecovrijwilligers trekt hij naar het hart van Makay in Madagaskar.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Sinds de laatste uitbarsting op het schiereiland 800 jaar geleden, is de aarde weer ontwaakt in Grindavik. Het dorpje in IJsland werd een tijdje geleden opgeschrikt door een plotse reeks aardbevingen, die vulkaanuitbarstingen in de regio voorspelden.
«
»
20:40 Face to Face
Holger haast zich naar Markus' appartement om Liz te zien. Holger ontdekt dat Liz Markus heeft geholpen met een bepaald contract, dat het bedrijf ernstige schade kan toebrengen.
«
»
22:20 Furia
Eenmaal in Berlijn aangekomen, probeert Ragna wanhopig de identiteit van de mysterieuze leider Cato te achterhalen. Asgeirs verleden en heden komen samen wanneer de mol wordt gevat, op aangeven van Ragna.
«
»
23:05 Bernard Haitink: The Enigmatic Maestro
Ik hoop dat ik hier kan sterven en niet terug hoef naar mijn eigen land. De wereldberoemde Nederlandse dirigent Bernard Haitink verwoordt zijn liefde voor Engeland in duidelijke bewoordingen. Die liefde is wederzijds.
«
»
00:35 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers