TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop heeft een pakje ontvangen. De kabouter is nieuwsgierig naar de inhoud en scheurt het papier. Het is een kistje, maar wat zit er in? Wat hij ook probeert, het slot is niet open te krijgen.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus heeft een vreemde bal en als Plop tegen de bal trapt, gebeurt er iets merkwaardigs.
«
»
06:15 Plop & de Peppers
Pol heeft geen zin om mee te gaan vissen met Pepijn. Wanneer Plop zijn plaats inneemt, wordt hij toch wel een beetje jaloers want nu lijkt het alsof Pepijn hem niet meer nodig heeft als vismaatje.
«
»
06:25 Plop & de Peppers
Pip en Pepijn organiseren gelijktijdig een feestje. Leuk, maar de vraag is naar welk feestje nu Pol en Plop moeten gaan. Het is een moeilijke beslissing die ze moeten nemen, omdat ze namelijk hun vrienden niet teleur willen stellen.
«
»
06:35 Nurdys
Vogeltje gaat naar New York en wil een taxi pakken, maar de taxi rijdt voor zijn neus weg.
«
»
06:40 Heidi
De vader van Clara komt op bezoek in het dorp. Peter denkt dat de politie de zaak van de rolstoel onderzoekt. Omdat hij de rolstoel in de rivier heeft gegooid, loopt hij uit schaamte weg. Clara leert steviger lopen.
«
»
07:00 Nils Holgersson
Als Nils de bever Nestor belooft hem naar het Bevereiland te brengen, vindt de groep dat niet fijn.
«
»
07:15 Het dagboek van K3
Hanne, Klaasje en Marthe halen hun dagboek boven en blikken samen terug op al hun leukste avonturen.
«
»
07:25 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:35 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:50 VLOGLAB Together #Stories
Sarah geeft voor de eerste keer rolstoeldans, maar haar les wordt onderbroken door een wel zeer onaangename gast. Clarice krijgt een zotte kans van haar directeur, maar daarvoor moet ze wel naar het buitenland.
«
»
08:15 Move On
Steffi is teleurgesteld wanneer Noah toekomt op de dansschool en doet alsof er niets tussen hen gebeurd is. Aurélie keert met een bang hartje terug naar Feel The Rhythm en Magda besluit om Freya toch aan de wedstrijd te laten deelnemen.
«
»
08:40 Het Lichaam van Coppens
In aflevering vijf van 'Het Lichaam van Coppens' maken Mathias en Staf een paar jongensdromen waar. Zo gaan de broers op zoek naar de techniek achter de vliegende paraplu van Mary Poppins.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Nonkel Jef doet mee aan een radiowedstrijd en wint een waardeloze prijs. De boer reageert zijn woede af op de presentator, die hem voorstelt om een uurtje radio te komen maken. Magda wil ook beroemd worden, dus vergezelt ze Jef naar het radiostation.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Er komt een nieuw hart beschikbaar voor Carol. Choi en Archer komen in een lastig parket door een oude patiënt. Halstead wordt geconfronteerd met de gevolgen van de gestolen proefmedicatie.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Giro d'Italia 2024
Alpago - Bassano del Grappa (184 km)
«
»
17:50 Helden Van Hier: De Kust
Een verontrustende melding over een zwemmer in moeilijkheden zet het reddingsteam op scherp.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het Echte Leven in de ZOO NL
Reuzenschildpadden Sjaak en Mien begeven zich op het liefdespad. Ze zijn onafscheidelijk en dat zorgt voor schildpaddeneitjes. Olifantenstier Tooth is ook bronstig.
«
»
20:30 Aladdin
Een sprankelende live-actionbewerking van de animatieklassieker Aladdin. Het spannende verhaal over het innemende straatschoffie Aladdin, de moedige Prinses Jasmine en Geest, de niet te stuiten lampgeest die hun toekomst voorgoed zal veranden.
«
»
22:55 Special Forces
Bij de rekruten beginnen de fysieke ongemakken zwaar door te wegen. Vermoeid beginnen ze aan de 'Lunch Dump'. Met een lege maag moeten de kandidaten met kaart en kompas eten voor elkaar zoeken.
«
»
00:20 Prisoners
Keller Dover wordt geconfronteerd met de ergste nachtmerrie van een ouder, wanneer zijn dochter Anna en haar vriendin worden vermist. Detective Loki arresteert iemand, maar een gebrek aan bewijs dwingt Loki om zijn enige verdachte vrij te laten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers