TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 How I Met Your Mother
Ted is erg terughoudend om het uit te maken met zijn vriendin, ondanks het advies van de anderen. Robin houdt Marvin voor het eerst vast.
«
»
12:30 How I Met Your Mother
Ted krijgt geheel onverwachts een berichtje van zijn voormalige rivaal in de liefde, de Kapitein. Dit doet iedereen weer terugdenken aan de eerdere ongemakkelijke ontmoeting die ze met hem hebben gehad.
«
»
12:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Buffy the Vampire Slayer
Buffy's eerste dag als decaan op Sunnydale High blijkt moeilijker dan ze had verwacht als ze een jong meisje ontmoet dat ervan overtuigd is dat ze binnenkort zal sterven.
«
»
16:15 Buffy the Vampire Slayer
Buffy en de bende confronteren Anya nadat ze een ongewoon gruwelijke wens heeft ingewilligd. Willow hoopt dat haar leven weer normaal zal worden als ze zich opnieuw inschrijft voor de universiteit.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
Ook al weten ze dat ze betoverd zijn, Buffy, Dawn, Anya en zelfs Willow kunnen niet voorkomen dat ze verliefd worden op - en ruzie maken om - een quarterback van de middelbare school.
«
»
17:55 Buffy the Vampire Slayer
Terwijl Andrew en Jonathan terugkeren om Sunnydale van het kwaad te redden, wordt Dawn geconfronteerd met een beeld van haar overleden moeder en brengt Tara's geest een waarschuwing over aan Willow.
«
»
18:50 Buffy the Vampire Slayer
De bende denkt dat Spike verantwoordelijk is voor een reeks brute aanvallen, Giles doet een catastrofale ontdekking en Aimee Mann treedt op in de Bronze.
«
»
19:40 Magnum P.I.
Magnum stemt er aarzelend mee in om de vermiste zoon van de beruchte misdaadbaas Osi Shima te zoeken. Magnum ontdekt dat hij vergiftigd is en dat ze slechts acht uur hebben om Shima's zoon te vinden en het tegengif te geven, voordat hij sterft.
«
»
20:35 The Patriot
South-Carolina, 1776. De pacifistische boer Benjamin Martin voegt zich met veel tegenzin bij de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog om zijn gevangengenomen zoon te redden.
«
»
23:25 I Now Pronounce You Chuck and Larry
Een brandweerman vraagt zijn vriend om zich voor te doen als zijn partner nadat hij ontdekt heeft dat hij zijn kinderen niet kan noemen als begunstigden van zijn levensverzekering.
«
»
01:30 Mr Inbetween
Een uitwisseling loopt mis als hebzucht in de weg staat. Ray brengt Brittany in verlegenheid.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers