TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Labor of Love
Kristy en haar mannen doen een spelletjesavond. Hierbij wordt het een en ander duidelijk over hoe de mannen denken over relaties en kinderen. Ook moet Kristy helpen bij een kinderfeestje, samen met een man die eigenlijk op een date had gehoopt.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Foodtruck gezocht
Dirk Poffers gaat zijn droom achterna met het verkopen van poffertjes. Zijn droom is om een truck uit Amerika te verbouwen tot een waanzinnige foodtruck.
«
»
13:15 Labor of Love
Kristy en Kristin testen het uithoudingsvermogen en de fysieke kracht van de mannen om te zien of ze zwaar werk aankunnen. Kristy gaat op een spannend afspraakje met ťťn van deze heren.
«
»
14:10 Bridezillas
Problemen met de bruidsmeisjes en een teleurstellende bruidsschat dreigen de twee huwelijksfeesten van Nigeriaanse koningin Evelyn in het water te doen vallen.
«
»
15:10 9-1-1
Het team moet het leven redden van een tuinman wiens kettingzaag in hem zit. Ondertussen reageert Athena heftig op Harry's gedrag. Hen en Eddie, evenals Buck en Ravi, hebben een moeilijke start met hun nieuwe partnerschappen.
«
»
16:00 Kitchen Nightmares
Gordon is in Carlstadt, New Jersey voor een bezoek aan de Grasshopper Also, een noodlijdend restaurant dat wordt gerund door een hechte familie.
«
»
17:00 Villa Zuid-Afrika
Het leven in een Zuid-Afrikaans guesthouse lijkt de perfecte combinatie van werken en genieten onder de warme zon. Samen met haar gezin gaat Kathleen undercover om potentiŽle aankopen te testen.
«
»
18:00 Snackmasters
Scott Pickett daagt de bekroonde chefs Ben Devlin, van restaurant Pipet, en Jason Barrett, van restaurant Paper Daisy, uit om de populaire Cheese Twisties zo goed mogelijk na te maken.
«
»
19:20 Mr. Bean
Mr. Bean koopt een mooie, splinternieuwe televisie maar krijgt hem niet aan de praat. Verder gaat hij langs bij het politiebureau wanneer zijn camera gestolen wordt.
«
»
19:50 Flodder
Om geld te verdienen, maakt Johnnie samen met zoon en dochter Kees een aantal tapes voor sekslijnen. Dat gaat mis wanneer een van de tapes verwisseld wordt met een tape die de buurman voor de begrafenis van zijn collega gemaakt heeft.
«
»
20:25 The Hitman's Wife's Bodyguard
Top-bodyguard Michael Bryce en huurmoordenaar Darius Kincaid zijn terug en er wacht hen opnieuw een gevaarlijke missie. Ditmaal om Kincaid's vrouw Sonia te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot.
«
»
22:35 Fast & Furious 6
Dom, Brian en hun crew zijn nog steeds voortvluchtig na hun vorige overval in Rio en wonen verspreid over de hele wereld. Agent Hobbs biedt hen aan gratie te verlenen in ruil voor hulp bij de opsporing van een criminele organisatie.
«
»
01:00 American Ninja Warrior
Het eerste deel van de finale vindt plaats, waarin 28 van de beste ninja's het tegen elkaar opnemen bij tien helse obstakels, waaronder de Falling Shelves en het nieuwe Dragonback.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers