TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 American Ninja Warrior
De deelnemers moeten de Razor's Edge en I-Beam Gap zien te overwinnen. Een aantal terugkerende deelnemers is onder andere de 'fantastische vier' van vorig seizoen: Alyssa Beird, Rachel Goldstein, Jesse "Flex" Labreck en Michelle Warnky.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Labor of Love
Kristy maakt kennis met de vijftien sexy en gelijkgestemde mannen, die zich kandidaat hebben gesteld om de spermadonor van haar baby te zijn.
«
»
12:25 American Ninja Warrior
Deelnemers rennen, springen, kruipen en slingeren langs een uitdagende baan met obstakels om tot de nieuwe 'American Ninja Warrior' bekroond te worden. De winnaar wint een half miljoen dollar.
«
»
14:10 Die Another Day
Bond is gevangen genomen in Noord-Korea en na zijn vrijlating twijfelt iedereen aan hem. Hij krijgt echter een missie om de Noord-Koreaanse Zao en entrepreneur Graves op te sporen.
«
»
16:40 Hotter Than My Daughter
De 57-jarige Anita heeft lange tijd liefdesverdriet gehad, waarna ze los is gegaan. Met haar strake, jonge en sexy stijl trekt ze verkeerde en te jongen aan. De vriendin van de 66-jarige Victor stoort zich aan zijn opvallende kledingstijl.
«
»
17:40 Snackmasters
Chefs worden uitgedaagd om een pizza met een uniek zout en zoet smaakprofiel te maken.
«
»
18:50 Ik Vertrek
Brandweerman Gerard en horecamanager Denise vertrekken met hun zoon Stein naar het Portugese gehucht Alcantarilha. Ze hebben hun oog laten vallen op een oude boerderij waar ze een gastenverblijf in willen bouwen.
«
»
19:50 Te Land Ter Zee En In De Lucht
Programma waarin deelnemers in wagens, vaartuigen en andere vervoermiddelen een poging doen om de schans af te gaan en de bel te luiden. De waaghalzen en durfallen gaan met de mooiste en snelste creaties de schans af.
«
»
21:00 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
23:25 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers