TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 The Resident
Een aanval door cybercriminelen werpt het ziekenhuis in een neerwaartse spiraal. Kit moet beslissen of hij losgeld gaat betalen. Conrad worstelt met het vinden van de balans in zijn nieuwe leven als vader.
«
»
12:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 A Dog's Way Home
Als puppy vindt Bella haar weg naar de armen van Lucas, een jonge man die haar een goed thuis geeft. Wanneer Bella gescheiden raakt van Lucas, begeeft ze zich al snel op een epische reis van 400 mijl om zich te herenigen met haar geliefde eigenaar.
«
»
17:05 Superstore
Glenn heeft het er moeilijk mee wanneer Kelly om overplaatsing naar een ander filiaal vraagt. Jonah en Amy doen alsof ze ruzie hebben in een poging hun relatie geheim te houden voor hun collega's.
«
»
17:35 Superstore
Als er een verkleedwedstrijd voor het personeel wordt gehouden, deinzen Amy en Mateo niet terug voor vals spel. Intussen wordt Garrett knettergek van een irritant halloweenliedje.
«
»
18:05 Superstore
Bij Amy en Dina zijn de weeën begonnen. Ze hebben erg verschillende ervaringen in het ziekenhuis: terwijl Dina dankzij Glenn in een duur ziekenhuis als een vorstin wordt behandeld, is dat voor Amy en Jonah in een goedkoop ziekenhuis niet het geval.
«
»
18:35 Superstore
Amy vreest dat ze een rotdag op het werk tegemoetgaat wanneer ze hoort dat ze geen zwangerschapsverlof krijgt. Ondertussen zijn Jonah en Garrett druk met het werven van seizoenspersoneel.
«
»
19:05 Superstore
Wanneer een nieuw initiatief het personeel dwingt om vriendelijker te zijn voor de klanten, leert Amy Jonahs ouders kennen. Ze ontdekt dat hij niet helemaal eerlijk tegen hen is geweest.
«
»
19:40 9-1-1
Athena onderzoekt een overval bij een tankstation die een onverwachte wending neemt. Bobby en de 126 racen om een beginnende duiker te redden die in paniek raakt terwijl hij in een haaienkooi zit.
«
»
20:35 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
23:05 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
01:05 Breeders
Een ambitieuze bondgenoot wil het bedrijf redden en een gedenkwaardig verjaardagsfeestje voor Ava geven, net als Paul, opnieuw gepasseerd voor promotie, zich afvraagt of hij ooit enige ambitie had om mee te beginnen.
«
»
01:35 Breeders
Paul wordt door zijn nieuwe baas gedwongen te bezuinigen. Nadat Ally's poging om indruk te maken op Ava eindigt in vernedering, vertelt ze Paul wat thuiswaarheden. Jackie realiseert zich een verschrikkelijke waarheid over een stervende vriend.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers