TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Moominvalley
Wanneer kleine Mie onaangekondigd bij de Moomin familie langskomt, wordt hun tolerantie tot het uiterste op de proef gesteld.
«
»
06:15 De avonturen van K3
Kezia, de allergrootste K3-fan komt bij de K3'tjes op bezoek. Kezia is enorm enthousiast tijdens de repetitie voor die avond, maar Hanne wordt helemaal gek van haar. Kezia trekt zich dan terug en droomt verder van een K3-carrière.
«
»
06:25 Flin & Flo
Het is Halloween. Flin is verkleed als vampier, Flo als spook. Flo maakt Flin aan het schrikken, maar die beweert dat hij helemaal niet bang was.
«
»
06:35 K3 Roller Disco
K3 ontvangt een brief waarin staat dat één van hen naar het Gala van de Roller Disco's mag. Omdat ze alledrie willen gaan, laten ze de klanten stemmen. Maar de campagnes lopen volledig uit de hand en zorgen voor heel wat gekibbel.
«
»
06:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een mogelijke inbraak. Wanneer ze de inbreker op heterdaad willen betrappen, stuiten ze op een verrassing.
«
»
07:20 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:45 Lego Masters
In de halve finale zijn er nog vier teams over. De spanning is om te snijden en de concurrentie moordend. Reizen door de tijd staat centraal in de opdrachten. Hoe goed hebben de kandidaten opgelet bij de geschiedenislessen?
«
»
08:55 Draken: Reddingsrijders
De Rescue Riders zijn van plan om samen te werken met de Slinkwings wanneer een boze Grumblegard Huttsgalor bedreigt, maar oude vijanden kunnen nieuwe trucjes bedenken.
«
»
09:20 Maya de Bij
Maya en Willy ontdekken dat Barry een kikker grootbracht: Rosita. Willy praat zijn mond voorbij en vertelt dit aan Juf Cassandra, met alle gevolgen van dien.
«
»
09:30 Slisse & Cesar
Tijdens een razzia in de stad heeft de politie Rik gearresteerd. Melanie en Slisse zijn woedend.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Chicago Med
Zola neemt het heft in eigen handen als de verzekeringsmaatschappij niet meewerkt. Daardoor brengt ze Crockett in een lastig parket. Charles helpt een depressieve man en Hannah heeft een aparte date.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 De Schaal van Pascale
Pascale Naessens geeft de deelnemers de opdracht een lichtobject te maken in porselein. Ze moeten hun creatie ook opdragen aan iemand die hen nauw aan het hart ligt.
«
»
14:55 Chicago P.D.
Burgess draait een extra dienst en raakt betrokken bij een schietpartij op vluchtelingen. Het team doet alles om de schutter op te sporen en de reden achter de aanval te ontdekken.
«
»
15:55 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:20 The Masked Singer
Het is tijd voor de tweede groep Masked Singers om het podium te betreden. Vandaag maken zes nieuwe zangtalenten hun opwachting. Ze nemen het tegen elkaar op in drie spannende duels.
«
»
18:15 Viva Vermeire
Deze week bezingt de trotse superman uit Keerbergen de kwaliteiten van een echte alfaman. Mannen heb je in alle maten en gewichten, van de zelfzekere Johnny tot een teer kasplantje als Jef. Zelf zit Jacques eerder richting Johnny op dat spectrum.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De 25
Een overzicht van de 25 stoerste softies die ooit te zien waren op VTM.
«
»
20:30 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
23:00 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
01:20 De Verraders
Staf heeft opnieuw twintig BV's uitgenodigd in het mysterieuze kasteel voor een spel tussen goed versus kwaad. Zullen de verraders de bondgenoten te slim af zijn of worden ze ontmaskerd?
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers