TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Toren C
Absurdistische komische televisieserie. waarin Margôt Ros en Maike Meijer in de huid kruipen van zo'n veertig verschillende karakters die het bedrijvencomplex Toren C bevolken, een kantoorhel van acht verdiepingen.
«
»
02:55 On Stage
Presentatrice Nadia Moussaid gooit samen met een hoofdgast de deuren van de grote zaal van TivoliVredenburg wijd open voor Nederlandse muzikanten en kunstenaars en hijsen ze de Nederlandse podiumkunsten op het schild.
«
»
03:50 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:09 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Olly, het kleine witte busje
Jethro is verdrietig, omdat hij te oud en te traag is om nog een goede voetballer te kunnen worden. Olly organiseert een voetbaltoernooi om hem op te vrolijken.
«
»
05:35 Nijntjes avonturen, groot en klein
Nijntje, Nina en Knorretje spelen een na-aapspelletje. Het lukt niet helemaal en Nijntje neemt de leiding. Zo leidt ze iedereen mee op een groots, muzikaal avontuur.
«
»
05:40 Angelina Ballerina
Angelina en haar vriendinnen richten een club op en besluiten dat de jongens er niet bij mogen.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
Jojo leert dat sommige mensen naar bed gaan op het moment dat zij opstaat.
«
»
06:05 Noddy, de detective
Als Flapoors theepot kwijt raakt vindt Noddy hem vreemd genoeg boven op een lantaarnpaal. En als Bumpy's huisje ook verdwijnt wordt het duidelijk dat er iemand kattenkwaad uithaalt in Speelgoedland.
«
»
06:20 Pip en Posy
Vic wil in de band van Pip en Posy meedoen maar hij trommelt zo hard dat ze hem wegsturen. Maar ze beseffen dat dit heel onaardig is, dus moeten ze een manier vinden om hem mee te laten doen.
«
»
06:25 Bob de Bouwer
Een filmmaker belandt bij de opname van een door Ace veroorzaakt dynamietongeluk in de buurt van Roland's kruidenierswinkel, een vervallen bouwwerk dat moet worden vervangen door een nieuw en verbeterd exemplaar.
«
»
06:35 Splat & Seymour
Splat en Seymour kunnen zich niet inhouden en pakken stiekem wat madeleintjes die papa heeft gebakken voor de romantische picknick met mama. Totdat er niets meer over is! Nu moeten ze snel nieuwe bakken voordat papa erachter komt.
«
»
06:45 Lucas de spin
Arlo verliest interesse in zijn baby eikeltje, dus geeft hij deze aan Bodhi. Maar als hij de nieuwe band tussen hen beiden ziet, bedenkt hij zich en wil hij zijn eikeltje terug.
«
»
06:55 Brandweerman Sam
Detective Jaap gaat op zoek naar een vermiste brasem. Als hij zich realiseert dat zijn hoofdverdachte een zeehond is, roept hij de hulp in van Jodie.
«
»
07:05 Coop Troop
Agnes belt in paniek naar de troep omdat de schelp van Regis is aangezien voor een slakom en als huwelijkscadeau is opgestuurd. Flo, Maggie en John gaan op zoek naar de postbode.
«
»
07:15 PAW Patrol
Tornado Harrigan en kapitein Turbot worden betrapt op waterskiën achter een op hol geslagen boot.
«
»
07:27 Samson en Marie
Samson en Marie hebben knetterende ruzie. Wanneer Marie weg is, vermomt Samson zich zodat Marie hem niet meer herkent. Samson vertelt dat hij Simson is en dat Samson niet meer terugkomt.
«
»
07:30 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
07:50 Bouwer Power
In Hoofddorp moeten veel muren gemetseld worden. De bouwvakkers kunnen het werk niet meer aan en roepen de hulp in van Soy en Designo. Dan valt de bril van de kraanmachinist in een bak cement.
«
»
08:05 Kindertijd
Noa en Evi willen heel graag een konijn. Maar papa denkt dat hij dan alle klusjes kan gaan doen. Hij neemt ze mee naar een konijnenopvang waar ze mogen meehelpen en zo kunnen ze zien wat er allemaal bij komt kijken als je konijnen thuis hebt.
«
»
08:10 Beestenbrigade battle
Vrolijk, inspirerend en educatief tv-programma waarin Boswachter Tim met een klas spellen speelt om zoveel mogelijk regenwater te verzamelen. Daarmee maken ze een plas om lekker in te kunnen stampen. Elke aflevering staat een ander dier centraal.
«
»
08:32 De Matties
Wat weet jij over schoenen? Tijd om jouw kennis te testen.
«
»
08:35 Zappsport The Battle
Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in Hellup.
«
»
08:52 De Matties
Wat weet jij over schoenen? Tijd om jouw kennis te testen.
«
»
08:55 Kinderen voor Kinderen In Actie
Rishayno wil zijn beste vriend Lino verrassen, die een moeilijke periode heeft doorgemaakt. Kinderen voor Kinderen en Raïsha komen in actie om Lino een geweldige dag te bezorgen.
«
»
09:06 De Matties
Wat weet jij over schoenen? Tijd om jouw kennis te testen.
«
»
09:10 Superheldenschool
Om met hun grootste angst om te kunnen gaan, moeten de superhelden wel eerst weten wat die grootste angst is. De griezelige juf Elzebub helpt ze daar een handje bij.
«
»
09:26 De Matties
Wat weet jij over schoenen? Tijd om jouw kennis te testen.
«
»
09:30 Ninja Nanny
Er wordt een realitysoap gemaakt van Hunters gezin. Hunter wil vooral verder met haar Pencak Silat-lessen, maar Farah is boos vanwege Hunters overmoedigheid.
«
»
09:55 De Matties
Wat weet jij over schoenen? Tijd om jouw kennis te testen.
«
»
10:00 Freeks Jungle School
Ze zijn supermooi, superklein én supergiftig: pijlgifkikkers. Freek legt uit waar pijlgifkikker-gif vandaan komt en dat je niet bang hoeft te zijn voor de kleurige gifkikkertjes die hij heeft meegenomen.
«
»
10:10 De Matties
Wat weet jij over schoenen? Tijd om jouw kennis te testen.
«
»
10:15 Zapp Kids Top 20
De Top 20 is samengesteld door kinderen die via de website hebben gestemd op hun favoriete muziek. Zapp Kids Top 20 danst met kinderen op een basisschool, ontvangt daar artiesten en praat over de actualiteit.
«
»
10:40 Zappsport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. We volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
11:00 De Dodelijkste 60
Wildlife expert Steve Backshall en zijn crew gaan op weg naar het Australische continent als hij zijn Deadly 60 missie voortzet. Op zijn reis ontmoet hij slangen, pelikanen en dolfijnen.
«
»
11:30 De Dodelijkste 60
De actie verplaatst zich naar de zuidkust van Australië, waar Steve geelvintonijn, het vogelbekdier, de oostelijke grijze kangoeroe, een valluikspin, de springmier en de Australische reuzeninktvis tegenkomt.
«
»
11:55 Peperbollen
Er wordt een lading drugs gevonden in de visstal van Sven. De Peperbollen geloven in zijn onschuld en gaan op onderzoek uit.
«
»
12:25 Peperbollen
Lou krijgt van haar tante Jenny een jurk die is afgezet met strass-stenen. Bij een deel van deze stenen blijkt het echter om geroofde diamanten te gaan.
«
»
12:55 Peperbollen
Pippa blijkt een geheimzinnige beschermengel te hebben. Ze komt erachter dat dit iemand uit haar verleden is, die iets goed te maken heeft met haar.
«
»
13:20 Peperbollen
Wanneer er een verkeerd pakket bij de moeder van Jet bezorgd wordt, komen de Peperbollen in aanraking met dierensmokkelaars.
«
»
13:50 Waku Waku
Kan een nijlpaard lachen? Eet een drachtig paard graag appeltaart? Waku Waku geeft het antwoord. Met deze zinnige en onzinnige weetjes willen wij de liefde en kennis voor de natuur vergroten bij jong en oud. Boswachter Tim Hogenbosch vertelt weetjes.
«
»
14:10 Waku Waku
Deze week met Duncan Tromp, Dzifa Kusenuh, Rick Paul van Mulligen en Anna Drijver.
«
»
14:35 Waku Waku
Kan een nijlpaard lachen? Eet een drachtig paard graag appeltaart? Waku Waku geeft het antwoord. Met deze zinnige en onzinnige weetjes willen wij de liefde en kennis voor de natuur vergroten bij jong en oud. Boswachter Tim Hogenbosch vertelt weetjes.
«
»
14:55 Waku Waku
Deze week met Duncan Tromp, Dzifa Kusenuh, Rick Paul van Mulligen en Anna Drijver.
«
»
15:20 Waku Waku
Kan een nijlpaard lachen? Eet een drachtig paard graag appeltaart? Waku Waku geeft het antwoord. Met deze zinnige en onzinnige weetjes willen wij de liefde en kennis voor de natuur vergroten bij jong en oud. Boswachter Tim Hogenbosch vertelt weetjes.
«
»
15:35 Listen up!
Mahmoud kijkt uit naar de zomer, maar dan komt oom Ji uit Pakistan op bezoek. Mahmoud moet zijn gids in Oslo zijn, maar ze spreken elkaars taal niet. En dan komt Mahmouds broertje Ali met een geheim.
«
»
17:00 Checkpoint
Het testteam zoekt uit of het mogelijk is om zonder ervaring, zoals in een film, een vliegtuig te landen. De jongens en de meiden worden getest wie beter is zonder handen.
«
»
17:25 Zapp detective: Summer Vibes Italië
Is Raïsha op tijd om Kriekel te redden uit de koker met water? Wie houdt Daan onder schot en dwingt hem het geld weer af te geven? Kortom: loopt het goed af in de laatste aflevering van Zapp Detective: Summer Vibes Italië?
«
»
17:40 De eerste keer
Dealen met huisarrest is geen pretje. Kajs moeders zoeken een alternatief. Lena wil juist huisarrest. Omars vader bevrijdt hem. Shirley komt te laat thuis. Benjamins moeder pakt zijn dure spullen af.
«
»
17:55 Dierendokter in het wild
Dierenarts Maaike onderzoekt de gezondheid van een caracal. Ook stuit ze op twee wilde honden die haar aandacht nodig hebben. En Maaike gaat de wildernis in met een grote groep bavianen.
«
»
18:10 Pokerface
Drie kinderen doen alles wat in het echte leven zwaar verboden is: bluffen, jokken en mensen om de tuin leiden. Twee BN'ers moeten achterhalen welk kind de waarheid spreekt en wie niet.
«
»
18:35 Proefkonijnen
Jurre en Sahil geven een kijkje in hun 'STU', oftewel hun Super Test Universum. Met hun verrukkelijke enthousiasme en freaky humor geven ze de kijkers hét antwoord op knagende vragen uit de wondere wereld van de wetenschap.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Heel Holland Bakt Kids
Een groep getalenteerde kinderen gaan de strijd aan om de beste bakker van Nederland te worden. Ze vormen een team met een familielid of een andere volwassene.
«
»
19:55 Rachel valt binnen
Rachel kijkt mee bij de training van een persoonsbeveiliger van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Ze gaat mee met een ex-boef die kinderen wil behoeden voor een carrière als crimineel.
«
»
20:16 Socutera
De Dierenbescherming helpt jaarlijks tienduizenden dieren in nood. Door het hele land staan medewerkers en vrijwilligers dag en nacht klaar om ze te redden, op te vangen en te beschermen.
«
»
20:25 Wisting
Terwijl Line ternauwernood is ontsnapt uit een levensgevaarlijke situatie, houdt ze haar vader nog altijd af. Een nieuwe aanwijzing brengt het team steeds dichter bij de ontknoping van de zaak.
«
»
21:10 Wisting
In Zweden vinden Wisting en Maggie een voormalig slachtoffer met een valse identiteit. De laatste confrontatie zal zowel intens als verrassend zijn. Kunnen Maggie en Wisting elkaar nog vertrouwen?
«
»
22:00 Zina
Amal staat het op punt om te trouwen. Maar ze voelt zich schuldig, omdat ze diep van binnen toch misschien minder verliefd was dan ze pretendeerde. Amal realiseert zich dat het leven te kort is om enkel netjes te doen wat er van je verwacht wordt.
«
»
22:30 Zina
Vriendin Nisrine is bezorgd om Amal die nergens te vinden is. Amal twijfelt over een moeilijke beslissing die ze met niemand kan delen. Totdat ze haar hart lucht bij vriendin Sophia en op een idee komt.
«
»
23:05 Zina
Na heel veel jaren bezoekt Amal haar tweelingzus in Brussel. Samira kan haar niet helpen, maar neemt wel een beslissing die van invloed is op Amal's leven. Nisrine's bezorgheid over Amal neemt extreme proporties aan met alle gevolgen van dien.
«
»
23:30 Zina
Het wordt een ongemakkelijke eerste ontmoeting met haar vriendinnen wanneer Amal thuis komt met Samira. Maar uiteindelijk levert het wel veel gezelligheid op en zelfs een nieuwe date voor Amal. Dat lijkt misschien wel de beste oplossing voor Amal.
«
»
00:05 Zina
Amal en haar vriendinnen besluiten om het grote nieuws tegelijkertijd te vertellen aan haar ouders en de ouders van Younes. Sophia vraagt zich meer en meer af wie haar vader is die ze nooit heeft gekend. Bij Nisrine zakt de moed in haar schoenen.
«
»
00:35 Zina
Amal's vriendinnen vragen zich af hoe ze zwanger kon worden als Younes geen kinderen kon krijgen. Amal vertelt hoe het is gegaan. Haar vriendinnen luisteren, maar de situatie wordt steeds explosiever.
«
»
01:05 Zina
Lamya krijgt slecht nieuws, Nisrine ziet in dat ze haar prioriteiten niet op orde heeft, Sophia voelt zich alleen en tot slot worden de ouders van Amal afgewezen door de ouders van Younes. Amal verzamelt haar kracht om voor zichzelf op te komen.
«
»
01:40 Zina
De vriendinnen kunnen er niet meer voor elkaar zijn. Allemaal te druk met hun eigen leven. Totdat ze één voor één beseffen dat ze niet zonder elkaar kunnen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers