TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een theater vol met dansende tafels en stoelen wordt ontdekt. Er is ook een magische lamp.
«
»
06:05 Bumba
Bumba speelt voetbal met Zinzi. Zinzi leert dan ook het woord voetbal. Zazati tovert een kangoeroe.
«
»
06:10 Simon
Simon en Gaspard gaan met opa naar het dorp om een krant en snoep te kopen. Maar dan krijgt opa's motor plotseling pech. Op weg naar de garage genieten Simon en Gaspard van een ritje in de takelwagen, om vervolgens monteurtje te spelen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is boos. Viktor probeert haar blij te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken.
«
»
06:30 Odo
Odo heeft de kampleider overtuigd om Pigeon Post voor een dag de leiding over het kamp te geven. Nu hebben de kampeerders geen controle meer, en Odo moet Pigeon Post helpen genoeg vertrouwen te krijgen om de wilde vogels te temmen.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu begint een winkeltje om wat speelgoed te verkopen. Alle insecten zeggen 'alsjeblieft' en nemen hun spullen mee, maar Declan veroorzaakt opschudding als hij besluit geen 'alsjeblieft' te zeggen.
«
»
06:40 Monty & Co
Monty bouwt een paleis met bouwstenen. Hij laat Eddie of Lulu hem niet helpen. Wanneer Monty vast komt te zitten nadat de speelgoedstenen op hem instorten en hij om hulp roept, beseft hij dat hij vrienden nodig heeft.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy spelen om verhalen te verzinnen dankzij de verhaalstenen van Geroges-Hibou.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's kleine zusje Chrissy wil alles nadoen wat hij doet. Terwijl ze elke beweging van hem kopieert, wordt hij ongeduldig. Maar hij moet begrijpen dat na-apen soms de beste manier is om te leren.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd en Anna willen de muur van hun hut verven. Sameer geeft ze de kleur 'vliegenblauw'. Trekt deze kleur vliegen aan? Dat willen Saïd en Anna niet en doen alle blauwe spullen in de winkel weg.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson vindt een ei. Hij wil het stiekem uitbroeden als verrassing voor Marie. Marie wil met Samson gaan wandelen en leuke dingen doen, maar Samson kan niet weg uit zijn mandje omdat hij het ei moet uitbroeden.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil de concurrentie aangaan met Samson en Marie. Wanneer Tarik er met een sjofele koelbak met ijsjes staat, blijkt dat de klanten zijn ijsjes niet willen. Hij besluit om het ijs van Samson en Marie slechter te maken.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella en Slippy oefenen voor een grote klim. Nou ja, Slippy oefent, Ella doet het met haar raketlaarzen. Maar eenmaal in de krater gaat het mis en dan moeten ze alles op alles zetten om toch weer omhoog te komen.
«
»
07:45 De Smurfen
Boerensmurf en Hippe Smurf vinden een kist die een prachtig juweel bevat dat ongeluk brengt aan iedereen die het aanraakt.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Julie heeft een eendje gevonden en brengt het mee naar de Wilton. Junior is in alle staten en maakt haar meteen duidelijk dat eenden absoluut niet toegelaten zijn in het hotel.
«
»
08:10 Wannabe's
Video King heeft een sponsor te pakken: ze gaan geld verdienen door de frituursnacks van het Nederlandse merk Snacky in de kijker te zetten. Helaas heeft Mike zich overslapen, net op de dag dat Becky langskomt, de strenge topvrouw van Snacky.
«
»
08:25 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:30 De Raad van Soekie
TE: 20 Komische fictiereeks over Soekie, de voorzitster, en vier andere leden van de leerlingenraad op een middelbare school.
«
»
08:45 GameKeepers
In een Japans landschap moeten Mats en Sari een ring naar de arme visserszoon brengen, zodat die de prinses ten huwelijk kan vragen. Maar ninja's liggen op de loer en willen de gamekeepers koste wat het kost stoppen.
«
»
09:15 Ayo-Skate
Een botsing tussen Otis en Tess leidt tot een incident tijdens een skateles. Otis moet Jojo's vertrouwen terugwinnen als hij zijn toekomst bij Frontside wil redden.
«
»
09:35 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
09:45 Goed gezien!
Charlotte, Jelle, Sarah en Maureen reizen de wereld rond op zoek naar de gekste uitvindingen in verre landen.
«
»
10:10 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
10:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl Piya in het kleine zwembad met de kakkerlakken speelt, blaast Bob een enorm zwembad op voor Kevin. Oggy is beledigd. De kat en de hond beginnen een absurde wedstrijd om te zien wie de hoogste duikplank kan bouwen.
«
»
10:30 Tik Tak
Verkenning van een textielwereld met een heteluchtballon, een klederdrachttoren en horloge en Boekenjongen bouwt een vlieger.
«
»
10:35 Bumba
Arro en Bumba gaan samen muziek maken in de ruimte. Ze leren het woordje trommel.
«
»
10:40 Simon
Simon en Gaspard gaan eieren kopen op de boerderij en raken in de ban van de tractor. Als Papi terugkomt, kan hij de machine niet meer opstarten.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft heimwee wanneer hij op vakantie naar zee vertrekt en keert daarom terug naar huis. Kaatje zegt dat hij toch moet gaan, maar Kamiel wil niet meer weg. Kameraadje Imanie heeft een trucje om geen heimwee te hebben als ze op bosklas gaat.
«
»
11:00 Odo
Odo en Doedel eten per ongeluk de zaadtaart op die papa aan mama heeft willen geven als verjaardagsverrassing, dus moet Odo mama bezig houden terwijl papa een nieuwe taart bakt.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Elodie maakt Lu van streek als ze haar belofte vergeet om haar te duwen op de schommel.
«
»
11:10 Monty & Co
Lulu helpt Sam met een schram op zijn hand en krijgt te horen dat ze goed zou zijn in verpleging. Ze wil meer patiënten. Eddie slaagt erin om in de watten gelegd te worden, maar Monty zit in het verband als een mummie.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Mima leest een verhaal voor aan Edmond, Lucy en Mitzi. De kinderen zijn gefascineerd.
«
»
11:30 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Mama en papa hebben een speciale dag, omdat zij hun jubileum vieren. Cory en Chrissy helpen hun drukke mama om een speciaal diner voor papa te bereiden. De middag zit vol verrassingen.
«
»
11:45 Casper en Emma
Op een ochtend ziet Casper door zijn raam een oudere man met een dame dansen. Casper wil ook leren dansen en hij heeft geluk want op school laat een dansleraar de klas zien hoe ze moeten dansen. Hij geeft cd's mee zodat ze thuis kunnen dansen.
«
»
11:55 Samson en Marie
Marie heeft Tanguy leren kennen. Ze is dol op hem. Tanguy is schatrijk en heeft een welopgevoede poedel. Marie wil nu van Samson ook een chique hond maken om zo indruk te maken op Tanguy.
«
»
12:00 Molang
De adviseur van de koning doet zijn stinkende best om de koning te vermaken, maar zonder succes. Alleen de geur van Molang en Piu Piu's bakkunsten maakt hem op zijn minst een beetje blij. Dit brengt de twee bakkers op een creatief idee.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Het is de eerste keer dat pap Tilly om hulp vraagt en daarom wil ze de klus ook echt alleen doen, maar er gaat van alles mis. Gelukkig zijn Ella, Slippy en Madhu er om te helpen. Dan leert ze dat het toch niet zo erg is om wat hulp te krijgen.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Madhu is verdrietig dat een ster zal uitdoven. Ella en Slippy doen hun uiterste best om Madhu weer op te vrolijken. Maar ze komen er achter dat je je soms gewoon even verdrietig moet kunnen voelen voordat je weer vrolijk wordt.
«
»
12:25 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
12:30 De Smurfen
Na het gebruik van een spreuk om in contact te komen met haar innerlijke krijger, neemt Smurfbloesem zonder het te weten Storms krijgergeest over.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Idéfix en zijn vrienden gaan de strijd aan met het nieuwe verbod om Toutatis te vieren.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina weigert haar slippers uit te doen en een chique restaurant binnen te gaan, terwijl Sharko instemt met de regel. Zig legt de haai allerlei verboden op om hem bij de zeemeermin weg te houden.
«
»
13:00 Mega Mindy
Opa en oma Fonkel worden ontvoerd, en Mieke en Toby nemen de winkel over. Dat blijkt een slecht idee te zijn geweest, want direct daarop worden ook zij ontvoerd. Langzaam komen ze achter de reden van de ontvoeringen.
«
»
13:25 2 kleine vogels
De gevleugelde vrienden genieten van een zonnige dag totdat een klein wolkje zich boven de witte vogel nestelt. De regen valt en drenkt de witte vogel, waardoor de zwarte vogel moet lachen.
«
»
13:30 Zouk
Animatiereeks over de avonturen van de kleine Zouk, een meisje met magische krachten, in De Hele Grote Stad. Gebaseerd op de strips van Serge Bloch en Nicolas Hubesch.
«
»
13:40 Presto's magische school
Geen van de Presto Kids wil met Nica meegaan in haar idee voor een truc. Ze wendt zich tot Otto, de Schoppenaas. Wanneer er sabotage plaatsvindt tijdens de repetities op het Manor, is Otto ervan overtuigd dat Nica's vrienden jaloers zijn.
«
»
13:50 Coop Troep
Bezorgd over Bertha die haar rol in een reclamespot niet serieus lijkt te nemen, roepen de kaketoes de Troep erbij. Het script vraagt Bertha om een aantal stunts te doen waar ze bang voor is, maar de troep helpt haar de commercial te winnen.
«
»
14:00 Nachtwacht
De Nachtwacht neemt het op tegen de oeroude Meestervampier die Vladimir in zijn macht heeft. De Nachtwacht moet Vladimir snel zien te redden.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat vinden een hele hoop familieclips. Er is een gorilla die faalt in een familiespel charades, een meerkattenfamilie die vreselijk is in verstoppertje spelen en nog veel meer.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond vindt een aantal mode flaters in de natuur, zoals een schildpad die het een goed idee vindt om haar vriend als hoed te dragen en een apenkapsalon met vallende kokosnoten.
«
»
14:40 De Smurfen
Gargamel betovert Moppersmurf zodanig dat alles waarover hij klaagt in zijn huisje verschijnt.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya bereidt een show voor en ze wil het helemaal alleen doen als een grote meid. De kakkerlakken manipuleren de kat om zijn geliefde nichtje toch te helpen zodat hij de koelkast weerloos achterlaat.
«
»
15:00 STIP IT
Op het einde van de Vlaamse Week Tegen Pesten bedanken de STIP IT-brigadiers en boegbeelden alle Ketnetters en volwassenen die opkomen tegen pesten. Deze spetterende liveshow is het grote sluitstuk van een week vol acties en vol stippen.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu zijn imkers, en ze produceren honing die zo zoet en smakelijk is dat de koning ze een medaille wil geven. Maar om de medaille te ontvangen, moeten ze eerst leren buigen.
«
»
15:55 Zouk
Animatiereeks over de avonturen van de kleine Zouk, een meisje met magische krachten, in De Hele Grote Stad. Gebaseerd op de strips van Serge Bloch en Nicolas Hubesch.
«
»
16:05 Abraca
Na een vreemde vloek die de twee kinderen in kikkers verandert wanneer ze van elkaar weglopen, wordt Firmin gedwongen om zijn aller nieuwste vriend te volgen en fatsoenlijk te helpen.
«
»
16:30 Presto's magische school
De jongeren zijn in de wolken. Ze hebben de Schoppenaas verslagen en het Gouden Konijn gewonnen. Terwijl Lisa en Vincent vechten om de trofee, realiseren de dieren zich dat dit konijn nogal vreemd is; het lijkt uit zichzelf te bewegen.
«
»
16:45 Coop Troep
Albert roept de troep om hulp als ze vastzitten binnen het nieuwe laserhek van de Boer. Jo en Maggie kunnen over de balken heen, dus gaan ze vooruit om Albert te redden terwijl de anderen een manier proberen te vinden om te ontsnappen.
«
»
16:55 Shaun het schaap
De kudde herkent Shaun niet meer wanneer hij zijn haar verliest. Bitzer besluit hem te helpen door zijn haar terug te vinden, maar Shaun raakt wel heel gehecht aan een zekere kip.
«
»
17:00 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
17:15 Gruwelijke rijmen
De jonge Sneeuwwitje en Roodkapje worden levenslange vriendinnen. Sneeuwwitje neemt het op tegen de macht van de boze koningin, terwijl Roodkapje naar huis wordt geroepen om af te rekenen met een stel hongerige wolven.
«
»
17:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De kakkerlakken zijn beledigd omdat ze niet mogen meedoen met Piya's spel. Ze besluiten wraak te nemen en verdraaien alle goede bedoelingen van Oggy om hem een slechte oom te laten lijken voor de kleine olifant.
«
»
17:50 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een spectaculaire reuzenschommel en een heus fietsparcours.
«
»
18:00 Ket & Doc
In het uitgestrekte Texas staat Emily, een getalenteerde cheerleader van acht, voor een grote uitdaging. Ze is de jongste telg van een rasechte jagersfamilie en de enige van wie er nog geen hertenkop in de woonkamer ophangt.
«
»
18:15 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
18:25 Wannabe's
Trix heeft een jongen leren kennen: Max. Hij komt vandaag naar Video King om Trix' vrienden te leren kennen. Trix is gek op Max, al is er één ding dat haar stoort: Max goochelt af en toe. En Trix haat goochelen.
«
»
18:40 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
TE: 20 Komische fictiereeks over Soekie, de voorzitster, en vier andere leden van de leerlingenraad op een middelbare school.
«
»
19:00 STIP IT
Op het einde van de Vlaamse Week Tegen Pesten bedanken de STIP IT-brigadiers en boegbeelden alle Ketnetters en volwassenen die opkomen tegen pesten. Deze spetterende liveshow is het grote sluitstuk van een week vol acties en vol stippen.
«
»
19:50 Shaun het schaap
Het nichtje van de boer is op bezoek en heeft haar konijn meegenomen. Bitzer mag ervoor zorgen, maar dan verdwijnt het dier plotseling.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers