TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Walker, Texas Ranger
Middelbaar scholieren overlijden door ongelukken met 'powerballs'. Walker gaat de klas in om de bron van de drugs te vinden en de overlijdens te stoppen.
«
»
15:45 Walker, Texas Ranger
Als de man die tien jaar eerder Walkers verloofde doodschoot, vervroegd vrij weet te komen, wordt Walker overspoeld door pijnlijke herinneringen terwijl hij gerechtigheid voor haar zoekt.
«
»
16:40 The World's Deadliest Weather
De ergste bosbranden tot nu toe hebben ook verscheidene stadjes bereikt in New South Wales, Australië. Hierdoor zijn veel brandweerlieden overweldigd en zitten toeristen vast op een camping bij een meer.
«
»
17:45 Police Interceptors
De medische kennis van Jim Campin en Dan Machin wordt op de proef gesteld wanneer ze opgeroepen worden voor een straatgevecht waarbij wapens aan te pas kwamen.
«
»
18:40 Police Interceptors
In Mansfield houden Spencer en Rob een man tegen van wie vermoed wordt dat hij een mes op zak heeft en die ermee gedreigd heeft zijn eigen moeder neer te steken.
«
»
19:35 Police Interceptors
Hondengeleider Jen en misdaadbestrijdende hond Quantum zoeken in het donker naar een aanvaller. Een aanval op cannabisteelt leidt de politie naar 500.000 pond aan klasse-B drugs, gekweekt in een verlaten pakhuis.
«
»
20:30 Yellowstone
John bereidt zich voor om samen te werken met een voormalig paar vijanden. Jamie onderneemt een drastische zet in een poging de ranch te beschermen. Jimmy doet een gooi naar de winst bij een rodeo.
«
»
21:25 Yellowstone
De gebroeders Beck raken gefrustreerd wanneer de Duttons niet mee willen werken. Monica en Kayce proberen hun huwelijk een tweede kans te geven. Jamie wil een schone lei terwijl Tate zijn eerste paard krijgt.
«
»
22:25 Yellowstone
John en Rip willen wraak nemen. Monica denkt na over de gevolgen van haar woonsituatie en de veiligheid van haar familie. Jimmy betaalt een paar oude schulden af.
«
»
23:20 Inside The Force: 24/7
Op een vrijdagavond heeft sergeant Dan Robinson, die verantwoordelijk is voor het cellenblok in West Parade, het behoorlijk druk. Hij krijgt te maken met verscheidene verdachten, waaronder een boze milieuactivist die naakt aan de balie staat.
«
»
00:20 Police Interceptors
De agenten vallen binnen bij een vermoedelijke drugsdealer en doen er een verrassende ontdekking. In Kirby vermoedt Phil Broughton dat een bestuurder onder invloed is.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers