TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Signora Volpe
De politie arresteert Antonella's vriendin voor de moord op een steunpilaar van de lokale gemeenschap, die dood in het gebouw van zijn liefdadigheidsinstelling werd gevonden. Om de naam van de vriendin te zuiveren, onderzoekt Sylvia een chantagezaak.
«
»
03:30 Midsomer Murders
Een projectontwikkelaar wordt bruut vermoord direct nadat een theaterregisseur naar de stad komt. De man leek erg ongerust te zijn. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
04:20 Midsomer Murders
Een projectontwikkelaar wordt bruut vermoord direct nadat een theaterregisseur naar de stad komt. De man leek erg ongerust te zijn. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
05:10 Stath Lets Flats
Stath heeft in een vlaag van ongeduld een klant een duw gegeven en daarom moet hij een goede indruk maken op zijn vader en baas Vasos door een paar appartementen verhuren. In zijn wanhoop steelt hij een bezichtiging van zijn aartsrivaal Carole.
«
»
05:35 Stath Lets Flats
Het lukt Stath maar niet om appartementen te verhuren en hij is dan ook opgelucht wanneer zijn vader hem een appartement met een tuintje in een gewilde wijk toewijst.
«
»
06:00 Ghosts
Alison heeft Lucy uitgenodigd om op Button House te overnachten, maar na een verontrustend gesprek met de notaris moet Alison erachter zien te komen of Lucy wel werkelijk is wie ze zegt te zijn.
«
»
06:30 Rosemary and Thyme
Advocaat Martin Frazer en zijn vrouw Suzanne huren Rosemary en Laura in om de ommuurde tuin op hun landgoed Lyvedon Manor te restaureren. Tijdens de werkzaamheden stuiten de twee speurneuzen op verdachte zaken.
«
»
07:20 Rosemary and Thyme
Advocaat Martin Frazer en zijn vrouw Suzanne huren Rosemary en Laura in om de ommuurde tuin op hun landgoed Lyvedon Manor te restaureren. Tijdens de werkzaamheden stuiten de twee speurneuzen op verdachte zaken.
«
»
08:10 Father Brown
Flambeau is verbijsterd als hij zijn vader weer ontmoet, die een plan in gedachten heeft.
«
»
08:55 Father Brown
Father Brown zoekt degene die tijdens een festival voor misdaadauteurs een romanschrijver aanviel.
«
»
09:45 Beyond Paradise
Humphrey en Esther gaan naar de Shipton Abbott Players voor een repetitie van een moordmysterie.
«
»
10:40 Beyond Paradise
DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha hebben Londen verlaten om een nieuw leven te beginnen aan de kust van Devon. Humphrey aanvaardt de vacature van inspecteur bij het politiebureau van Shipton Abbott.
«
»
11:30 Inspector George Gently
Gently begint te vermoeden dat een dode vrouw niet zelfmoord heeft gepleegd, maar is vermoord. Hij duikt in haar verleden en begint haar vervreemde man te wantrouwen.
«
»
13:00 Hope Street
Finn ontdekt wat de ware reden is dat Jo naar Port Devine is gekomen, en dat zint hem absoluut niet. Nicole probeert met haar enorme schuldgevoel te leven.
«
»
13:45 Midsomer Murders
Op het jaarlijkse oogstfestival komt de eigenaar van een manege onder een paard terecht. Barnaby onderzoekt de zaak. Al snel blijkt dit geen ongeluk te zijn geweest.
«
»
14:45 Midsomer Murders
Op het jaarlijkse oogstfestival komt de eigenaar van een manege onder een paard terecht. Barnaby onderzoekt de zaak. Al snel blijkt dit geen ongeluk te zijn geweest.
«
»
15:30 Antiques Roadshow
Het team is in het Woodhorn Museum in Northumberland, een voormalige kolenmijn. De experts bespreken onder andere een gouden Rolex uit de jaren 80 en FA Cup-medailles die gewonnen werden door een legendarische voetballer.
«
»
16:25 Joanna Lumley's Trans-Siberian Adventure
Joanna Lumley begint aan een 10.000-km lange reis met de trans-Siberische spoorweg. Joanna bezoekt een restaurant dat in het teken staat van voorzitter Mao en ze bewondert de Verboden Stad in Peking.
«
»
17:20 Death in Paradise
De eigenaar van een rumbrouwerij wordt tijdens een seance vermoord. Alle aanwijzingen lijken naar een geest te leiden. Selwyn helpt het team een meer geaarde verdachte te vinden.
«
»
18:15 Signora Volpe
Voor een freelanceklus voor MI6 doet Sylvia zich voor als assistent van de weduwe van een diplomaat in haar luxe villa aan een meer. Wanneer in het meer een lijk wordt gevonden, ontdekt Riva tot zijn verbazing dat Sylvia al op de plaats delict is.
«
»
20:00 The Marlow Murder Club
Wanneer Judith getuige is van een moord, gaat ze samen met domineesvrouw Becks en hondenuitlater Suzie op onderzoek. Na de vondst van belangrijk bewijsmateriaal voert het trio een race tegen de klok om de moordenaar te stoppen.
«
»
21:00 Unforgotten
In de schoorsteen van een pas gerenoveerd huis wordt een menselijk been gevonden. Het team begint met de identificatie van het slachtoffer. Sunny heeft het nog moeilijk met recente gebeurtenissen. Nieuwkomer Jess krijgt slecht nieuws te verwerken.
«
»
21:55 Sister Boniface Mysteries
Wanneer tijdens het filmen van een misdaadserie een van de acteurs overlijdt door een schorpioensteek, proberen zuster Boniface en haar kompanen te achterhalen wie de schorpioen heeft achtergelaten.
«
»
22:50 Silent Witness
In een appartement wordt een gemummificeerd lichaam gevonden dat daar al een jaar verborgen was. Het team probeert de identiteit van de dode te achterhalen en raakt verwikkeld in een duistere wereld van drugs en mislukte cosmetische ingrepen.
«
»
23:50 Silent Witness
Het team probeert de waarheid achter een sterfgeval te achterhalen en vraagt zich af of de zaak verband houdt met het eerder gevonden lichaam. Ondertussen brengt het onderzoek van DI Torres onverwachte zaken aan het licht.
«
»
00:40 New Tricks
UCOS dreigt gesloten te worden als ze beschuldigd worden van het verkeerd benaderen van een zaak. Het team werkt aan hun laatste zaak, die begint met de bloederige moord op een politieke activist van 15 jaar geleden.
«
»
01:35 Midsomer Murders
In het midden van een cirkel stenen wordt het stoffelijk overschot van een boer gevonden. De schuld wordt al snel aan de voeten van een groep moderne druïden gelegd. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers