TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Girl in the Bunker
In South Carolina wordt Elizabeth Shoaf, een tiener, ontvoerd en gevangen gehouden in een bunker in het bos. Ze wordt hier vastgehouden door een ontsnapte gevangene, die van haar zijn vrouw wil maken.
«
»
09:05 The First 48 Presents Critical Minutes
In Birmingham wordt het verbrande lichaam van een man gevonden na een conflict met een vriend. In New Orleans eindigt een rit naar huis voor een man met kanker in een gruwelijke moord.
«
»
10:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In Kaapstad wordt Kees meegelokt door gewapende overvallers die in een populair park bij de openbare toiletten op alleen lopende toeristen loeren. Verder betrapt Kees een zakkenroller die hem in zijn arm bijt.
«
»
11:00 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Marijke raakte tijdens een bezoek aan Antwerpen in de ban van een magiër. Hij nam haar mee naar zijn vaderland India en stal haar hart én haar kapitaal van 400.000 euro. Kees neemt haar mee terug naar New Delhi.
«
»
11:55 Snapped
Na haar scheiding wil Shelly Arndt opnieuw beginnen met Darcy Veeder Jr. Maar na veertien jaar relatie eindigt een familiereünie in een tragedie als er brand uitbreekt en Darcy zichzelf niet kan redden. De onderzoekers vermoeden opzet.
«
»
12:50 Snapped
Een mogelijke driehoeksverhouding heeft dodelijke gevolgen voor een Californische advocaat.
«
»
13:50 Snapped
Het gezinsleven van Melissa en Billy Ray wordt ruw verstoord wanneer Billy Ray opeens verdwijnt. Hun vastberaden zoon vraagt de politie de verdwijning van zijn vader te onderzoeken, en wordt geconfronteerd met een golf van familiedrama en verraad.
«
»
14:45 Snapped
Rechercheurs raken verstrikt in leugens bij het onderzoek naar de moord op een collega-agent.
«
»
15:40 Snapped
De dood van een Texaans racewagenkampioen leidt de rechercheurs langs een kronkelige weg van verdachten en onthult diepe, duistere familiegeheimen die decennia lang verborgen zijn gebleven.
«
»
16:35 World's Most Evil Killers
Een onderzoek naar serieverkrachter Stephen Port, ook bekend als de Grindr Killer. Hij heeft gebruik gemaakt van sociale netwerken voor homo's om zijn slachtoffers te vinden.
«
»
17:35 World's Most Evil Killers
In 2012 is April Jones net buiten haar huis in Wales verdwenen. Ze is daarna nooit meer gezien. Haar ontvoerder en moordenaar is Mark Bridger.
«
»
18:30 World's Most Evil Killers
Een onderzoek naar Mick Philpott, de beruchte Derby vader van zeventien die zes kinderen heeft vermoord. Dit is inclusief vijf van hen zijn eigen, toen hij zijn eigen huis in brand heeft gestoken.
«
»
19:30 World's Most Evil Killers
Een analyse van wat Raoul Moat ertoe heeft gebracht om zijn ex, haar nieuwe partner en een politieagent dood te schieten. Dit is de grootste klopjacht in de Britse geschiedenis geworden.
«
»
20:30 Escaping the NXIVM Cult: A Mother's Fight to Save Her Daughter
Catherines leven komt op zijn kop te staan als haar dochter India ten prooi valt aan een gevaarlijke sekte. Keith, de charismatische sekteleider, hersenspoelt en misbruikt zijn volgers.
«
»
22:15 Swindler Seduction
Louisa ontmoet Steve in een bar. Na 48 zalige uren verdwijnt Steve en Louisa realiseert zich dat ze is opgelicht. Ze gaat op onderzoek uit en ontdekt hoe meerdere vrouwen door een tweeling zijn opgelicht en besluit ze terug te vechten.
«
»
23:55 The First 48 Presents Critical Minutes
In Birmingham wordt het verbrande lichaam van een man gevonden na een conflict met een vriend. In New Orleans eindigt een rit naar huis voor een man met kanker in een gruwelijke moord.
«
»
00:55 The First 48 Presents Critical Minutes
In Harris County vertrouwen rechercheurs op vingerafdrukken om een vaders auto-overval en moord op te lossen. In Charlotte vindt de familie van een vermoorde vrouw gerechtigheid door middel van DNA-onderzoek.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers