TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
09:00 Herfstbeelden
Programma met beelden van de herfst.
«
»
15:00 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:05 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Avonturier Ben Fogle reist naar de Black Mountains in Wales en logeert er bij Keith en Em Powell en hun vier jonge zonen. Ze ruilden hun carrières als dierenartsen in voor een geïsoleerd bestaan in een verborgen vallei.
«
»
17:50 The Pyrenees With Michael Portillo
Michael Portillo's persoonlijke queeste door de Pyreneeën begint in het Spaanse Baskenland, waar hij kennismaakt met de mensen die er wonen en die de unieke cultuur en tradities van deze betoverende regio in stand proberen te houden.
«
»
18:35 Chasing the Rains
Ontdek de slimme manier waarop olifanten putten graven en zie de opluchting die gepaard gaat met een plotselinge stortbui die de rivier vult. Rouw om het verlies van jachtluipaard Kuleta nadat leeuwen een van haar welpen hebben gedood.
«
»
19:25 De ideale wereld
Compilatie van de afgelopen week.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Sinds 2021 is abortus plegen geen misdaad meer in Mexico. Maar in de Verenigde Staten schroeven steeds meer staten het recht op abortus terug. Vrouwen in beide landen hebben nu een netwerk opgezet om abortuspillen bij Amerikaanse vrouwen te krijgen.
«
»
20:40 The Long Shadow
De politie heeft moeite om de moordenaar van een vrouw te arresteren; een wanhopige moeder maakt een moeilijke keuze.
«
»
21:35 The Long Shadow
Nu het aantal moorden toeneemt en er een verband lijkt te bestaan, denkt de politie aan een seriemoordenaar.
«
»
22:25 Huss
Katarina wordt dieper in de criminele organisatie getrokken. Ze zoekt de grenzen op van wat de wet toestaat en probeert tegelijkertijd de jonge vrouw te beschermen.
«
»
23:10 Police, Camera, Murder
«
»
00:00 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers