TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:25 Hallo België!
Julien is weer niet geslaagd, hij wil een sabbatjaar nemen. Roger steunt zijn idee om een tijdje naar Tibet te gaan, maar Charlotte weerhoudt hem hiervan.
«
»
17:00 Hallo België!
Roger krijgt controle van de RSZ, Marta maakt hiervan gebruik om haar reeds lang beloofde dertiende maand aan te kaarten. Wanneer Roger blijft dwars liggen geeft ze haar ontslag, ze gaat voor Bert werken.
«
»
17:40 Hallo België!
Bert en Bea hebben een nieuwe hobby: naturisme. Omdat ze niet willen dat iedereen hen zo ziet lopen, willen ze een muur bouwen tussen hun tuin en die van Roger. Wanneer Roger dit niet ziet zitten, bedenkt Bea een plan.
«
»
18:15 Hallo België!
Bert en Bea zijn net terug van vakantie in Thailand. Bert heeft een hele reeks nephorloges op de kop getikt om hier te verkopen, en geeft Marta een Rolex cadeau. Op haar beurt geeft ze die cadeau aan Roger, die denkt dat het een echte is.
«
»
18:50 Hallo België!
Roger staat op het punt de brouwerij van Jean Lambrechts over te nemen, genaamd Marina Pils. De onderhandelingen verlopen helaas wat stroef, met name door de gehaaide advocaat van Jean.
«
»
19:30 Chez Bompa Lawijt
Albert en Francine krijgen met een zeer veeleisende klant te maken. Francine probeert diplomatisch te zijn, maar haar echtgenoot heeft niet zoveel geduld. Gelukkig komt er ook een hele vriendelijke klant logeren.
«
»
20:00 Chez Bompa Lawijt
De lastige klant maakt nog steeds iedereen het leven zuur. Tante Josée en Leo, die aandelen hebben in het hotel, komen onverwacht op bezoek.
«
»
20:30 Chez Bompa Lawijt
Francine is blij. Het hotel is voor het eerst volgeboekt, en dit dankzij een missverkiezing.
«
»
21:00 Chez Bompa Lawijt
De overboeking in het hotel wordt opgelost, doordat de twee groepen apart worden gehouden.
«
»
21:30 Chez Bompa Lawijt
Er wordt een reisagente verwacht in het hotel van Albert en Francine. Het is de bedoeling dat deze gaste extra in de watten wordt gelegd, want de gunstige beoordeling van het hotel hangt van haar af.
«
»
22:05 The Golden Girls
Dorothy aanvaardt het huwelijksaanzoek van Lucas en ze trouwen. Blanche, Rose en Dorothy moeten afscheid van elkaar nemen, omdat Dorothy van plan is naar Atlanta te verhuizen. Sophia besluit uiteindelijk waar ze wil wonen.
«
»
22:30 Nonkel Jef
De gierige en hardvochtige keuterboer Jef Melkenbeek woont in Ginderbos, een dorpje in de Kempen. Hij is met Leona getrouwd omdat zijn vader zei dat een boerderij zonder boerin als een koe zonder melk is. Als ze overlijdt, kan hij zijn geluk niet op.
«
»
23:00 Nonkel Jef
Jef Melkenbeek is helemaal niet rouwig om de dood van zijn vrouw. Zijn schoonzus Magda maakt plannen om de boerderij in te pikken wanneer ook Jef overlijdt. Odette is het stadsleven intussen beu en wil zich nuttig maken op de boerderij van haar oom.
«
»
23:30 Nonkel Jef
Odette probeert de boerenstiel te leren, maar alles gebeurt in het geheim. Nonkel Jef denkt immers dat ze teruggekeerd is naar de stad. In het dorp wordt er intussen geroddeld over Jef en zijn nichtje. Magda beweert dat Odette uit is op zijn erfenis.
«
»
00:00 Nonkel Jef
Nonkel Jef neemt het niet dat Odette de dagelijkse gang van zaken verstoort en eist dat ze zijn huis verlaat. Hij gaat zelfs klacht indienen bij de sjampetter. Odette verneemt waarom Jef en Eduard zo goed bevriend zijn.
«
»
00:30 All Saints
Verplegers Dan en Jessica genieten van een rustige nachtshift tot er een neergeschoten man in het ziekenhuis wordt opgenomen.
«
»
01:25 All Saints
Lucy, de dochter van Mitch, raakt met haar oma in een auto-ongeval betrokken. Terri is er het hart van in om het kind van haar overleden man te zien.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Camping Coppens' (VTM)

In de koele bossen van Zweden brengt team Grinsby wat extra warmte naar de camping met een drijvende sauna op het meer. Om nog meer te zweten gaat Staf een bijzondere uitdaging aan: samen met zijn sportieve soulmate Pär loopt hij de halve Marathon des Sables in Jordanië. Ook sportcoach Thijs doet zijn uiterste best om Staf over de finishlijn te krijgen, want de hitte in de woestijn is genadeloos.

'Camping Coppens', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers