TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 The Kill Team
Andrew Briggman is een jonge soldaat die tijdens de Amerikaanse invasie in Afghanistan zijn intrede maakt in een peloton. Het peloton wordt geleid door de sadistische leider sergeant Deeks.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Blind Getrouwd UK
Meer vreemden nemen de ultieme gok - maar tegenpolen mogen elkaar niet aantrekken wanneer ze elkaar ontmoeten bij het altaar. Plus `Married at First Sight UK' viert zijn eerste huwelijk van hetzelfde geslacht.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Gordon Ramsay's Future Food Stars
De kandidaten krijgen in het schitterende Lake District een spannende opdracht voorgeschoteld op 300 meter hoogte. Ze moeten een idee bedenken, ontwikkelen, op de markt brengen en pitchen aan de experts.
«
»
13:05 Getekend voor het leven
André Hazes volgt verschillende mensen die spijt hebben van hun tatoeages en krijgt hun verhalen te horen. De tatoeages van deze mensen hebben dagelijks een enorme impact op hun leven. Zij krijgen de kans om hun leven voorgoed te veranderen.
«
»
14:00 Darts
Verslagen van de wedstrijden tussen alle toppers uit de dartwereld.
«
»
18:05 Snackmasters
Chef-koks Margo Reuten en Dennis Huwaë krijgen de opdracht om de Leonidas Gaspé-bonbon zo goed mogelijk na te maken. De vraag is of hun snack goed genoeg is voor de finale.
«
»
19:05 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Ramsay en zijn team toveren Blend on Main om, een restaurant in een toeristenstadje dtt moeite heeft het hoofd boven water te houden in het laagseizoen. Er vindt een spectaculaire renovatie plaats en het menu wordt vernieuwd.
«
»
20:00 Darts
Verslagen van de wedstrijden tussen alle toppers uit de dartwereld.
«
»
00:00 Asking for It
Nadat Joey aangerand wordt na een date, komt ze de mysterieuze Regina tegen. Regina stelt haar voor aan een vrouwenbende waarvan iedereen trauma's uit het verleden probeert te overwinnen. Samen streven ze naar een wereld zonder vrouwenhaat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers