TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Een vreemd geluid verstoort de slaap van Pip. Elke avond is het hetzelfde liedje. Ze is ervan overtuigd dat er een monster op de loer ligt.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Pepijn heeft een liefdeslied geschreven voor Pip. Maar deze valt niet in de smaak bij de arme muis. Zou Pepijn de verkeerde tekst kunnen hebben?
«
»
06:15 Plop & de Peppers
Pol en Pepijn vinden in het bos, tijdens hun wandeling, een balvormig voorwerp. De twee zijn overtuigd dat het een ei is. Gelukkig weet kabouter Plop het antwoord, maar Pol is hier niet echt blij mee.
«
»
06:20 Super Monsters
De krachten van de supermonsters worden plotseling omgewisseld. Het is voor even leuk om iets te kunnen wat je normaal niet kan, maar na een tijdje willen de kleine monstertjes hun eigen kracht weer terug.
«
»
06:30 Heidi
De dorpelingen jagen op een wolf die hun geiten wil opeten. Later vindt Heide in het bos een gewond wolvenjong. Ze wil het redden, maar dan komt de moeder terug.
«
»
06:55 Super Monsters
Hun ouders zijn de beroemdste monsters ooit, maar deze kleuters zijn amper de luiers ontgroeid en moeten hun speciale krachten nog ontdekken.
«
»
07:05 Maya de Bij
Zig maakt grappen en stoort daarmee de werkers. Hij vertrekt en doet alsof hij het avontuur in de weide tegemoet gaat. Maya ontdekt zijn talent voor grappen en weet dat handig in te zetten.
«
»
07:15 Flin & Flo
Flin wil grappen uithalen met Flo. Hij vervangt bijvoorbeeld de suiker met zout en legt een scheetkussen op zijn stoel. Flo trapt er elke keer in. Flin is net een Kabouterdraakje. Flin belooft om te stoppen met plagen als Flo het verhaal vertelt.
«
»
07:25 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:40 Hallo K3
Marcel claimt dat hij een ware casanova was en heeft nu een oogje op Wendy van de zwemclub. Josje heeft per ongeluk een heel lief bijtje gedood en Karen en Kristel hebben te doen met een enorme mierenplaag.
«
»
08:05 Tarzan en Jane
Een baby genaamd Tarzan wordt gered van een vliegtuigongeluk door een gorilla genaamd Kala. Speciale medicijnen helpen Tarzan te genezen en geven hem uitzonderlijke vaardigheden.
«
»
08:25 Het Lichaam van Coppens
Deze keer sluiten Staf en Mathias zich op tussen tientallen muggen, testen ze de kracht van een paardenstaart én krijgt Mathias pijnlijke elektroshocks. Ten slotte vliegen ze naar Finland voor een wel heel speciale auto.
«
»
09:15 Slisse & Cesar
Melanie en Tinneke gaan met de vrienden van de kapper voor twee dagen naar de Ardennen. Voor Slisse is dit een uitgelezen kans om een partner te zoeken voor Cesar. Ze plaatsen een advertentie.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Beestig
Tania is het baasje van vier paarden en één veulentje Charly. Charly is een stoere hengst, maar soms is hij nog wel wat bang bij geluiden. Tania's droom is dan ook een heuse speeltuin voor haar paarden om hen 'schriktraining' te geven.
«
»
12:20 SOS Piet XL
Met de hulp van Piet wil Saskia een lekkere macaroni op tafel zetten. Ook Patricia rekent op de steun van Piet, want haar Zuid-Afrikaanse melktaart ziet eruit als beton. Piet helpt ook Bart Kaëll bij het bereiden van een klassieke flan karamel.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Lego Masters
De kandidaten staat een explosieve opdracht te wachten. De teams bouwen iets 'buitenaards', om vervolgens de bouwwerken zonder genade en op spectaculaire wijze weer te vernietigen. Het bouwwerk dat het mooist uit elkaar springt, wint.
«
»
15:15 Costa!!
Anna en haar beste vriendin reizen naar Spanje om de club te zien waar haar moeder vroeger werkte. De club blijkt echter een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden probeert Anna van de Costa de vetste club van de strip te maken.
«
»
17:20 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
17:40 Helden van hier: In de lucht
De MUG-helikopter vliegt uit voor een sportongeval. Ook op de spoed komen er enkele sporters binnen met een blessure. Het MUG-team haast zich naar een ongeluk waar een man bekneld zit in zijn auto.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De kotmadam
Jef is in alle staten, hij is nu officieel de oudste werknemer van de plantsoendienst en toch gaan de sleutels van de zitmaaier naar een jongere collega. Jef zint op wraak én de zitmaaier.
«
»
20:35 Tien Om Te Zien: De zomer van ..
In 2023 moest Bazart de zomer overbruggen zonder gitarist Simon. Gelukkig vond de band een waardige vervanger. Gustaph toverde een topact uit zijn hoed, terwijl Like Maarten zich een strakke witte broek liet aanpraten door Hugo.
«
»
21:45 Red Sandra
William en Olga krijgen onverwacht te horen dat hun enige dochtertje Sandra aan de zeldzame spierziekte MLD lijdt. Het gezin ervaart intens verdriet als ze vernemen dat Sandra nog maar een jaar te leven heeft. William weigert de hoop op te geven.
«
»
23:55 Around the World in 80 Days
Fogg en zijn metgezellen bereiken Italië, waar ze meehelpen een trein over een kapotte brug te krijgen om een gewond jongetje te redden. Passepartout voelt zich schuldig over de dood van zijn broer.
«
»
01:00 Dr. Ken
Ken blijft Dave forceren om basketbal te spelen, maar Dave is meer geïnteresseerd in een raadsvergadering over droogte in Californië. Damona probeert een manier te vinden om meer vakantietijd te krijgen. Molly wil onthullende kleding dragen.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers