TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Jesse Stone: Lost in Paradise
Politiechef Jesse vertrekt een paar dagen naar Boston voor vakantie. Eenmaal daar moet hij meteen weer aan het werk als er een aantal moorden moeten worden opgelost. Er valt hem al gauw iets raars op.
«
»
08:55 Gourmet Detective
Henry kent het culinaire wereldje van San Francisco door en door. Wanneer sabotage eindigt in een moord in een vijfsterrenrestaurant, wordt hij door de politie ingeschakeld om de zaak op te lossen.
«
»
10:30 Deadly Kin
Spannende waargebeurde misdaadverhalen over families die uit elkaar vallen. Wanneer familiebanden breken, kunnen er angstaanjagende krachten loskomen waarbij liefde verandert in haat.
«
»
11:25 Deadly Kin
Spannende waargebeurde misdaadverhalen over families die uit elkaar vallen. Wanneer familiebanden breken, kunnen er angstaanjagende krachten loskomen waarbij liefde verandert in haat.
«
»
12:25 Killer Couples
Wat op een inbraak lijkt, blijkt een moord te zijn. Onderzoekers richten zich op Mary Ann's man Don en haar kinderen. Omdat alle drie iets hebben dat ze verbergen voor de politie.
«
»
13:20 Killer Couples
Een eenzame man die naar genegenheid verlangt, vindt de aandacht die hij nodig heeft in een onwaarschijnlijk persoon, maar zijn verlangen heeft dodelijke gevolgen.
«
»
14:10 Killer Couples
Sam trouwt met Colette, maar zij is ontrouw. Johnathan Cherol, een barman en vriend van het stel, wordt in 2015 in het hoofd geschoten gevonden. Zijn vrienden zeggen dat ze hem een vrouw zagen helpen met een kapotte auto.
«
»
15:00 Killer Couples
Twee weggelopen tieners raken verstrikt in een moordonderzoek wanneer iemand die hun relatie afkeurde vermoord wordt aangetroffen.
«
»
15:55 The Killer in My Family
Familieleden van 'The Pillow Pyro' John Orr onthullen hoe zijn schokkende misdaden de familie en de gemeenschap hebben beïnvloed. Ze bespreken of er aanwijzingen waren voor zijn moordzuchtige bedoelingen.
«
»
16:50 The Killer in My Family
Familieleden van Sante Kimes, een beruchte oplichtster en moordenares, onthullen hoe haar schokkende misdaden de familie hebben beïnvloed. Ze vertellen hoe het was om een familielid met moordplannen te hebben.
«
»
17:45 The Killer in My Family
Familieleden van voormalig politieagent uit Illinois en veroordeelde moordenaar Drew Peterson onthullen hoe zijn schokkende misdaden de familie hebben beïnvloed en hun leven voorgoed hebben veranderd.
«
»
18:40 The Killer in My Family
Debbie Garlick gelooft in de onschuld van haar verloofde, de rijke boer en landeigenaar Adrian Prout, en trekt bij hem in. Maar dan realiseert ze zich dat hij heeft gelogen en eigenlijk zijn vrouw Kate heeft vermoord.
«
»
19:35 The Killer in My Family
Raoul Moat uit Newcastle pleegde een gruwelijke schietpartij en was een week lang op de vlucht voor de politie. Zijn familieleden onthullen hoe de verschrikkelijke schietpartij hen heeft beïnvloed en hoe hun leven er tegenwoordig uitziet.
«
»
20:30 The Gourmet Detective: A Healthy Place to Die
De wegen van chef Henry en detective Maggie kruisen alweer wanneer Henry gastspreker is in een luxeresort waar Maggie op vakantie is. Ze starten samen een onderzoek wanneer een journaliste verdwijnt.
«
»
22:05 Death al Dente: A Gourmet Detective Mystery
Wanneer Henry Roth wordt ingehuurd om de beste Italiaanse chef-kok te vinden voor een nieuw luxe eethuis, stond moord niet op het menu. Henry en Maggie bevinden zich in het hart van een nieuw mysterie met dodelijke gevolgen.
«
»
23:45 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team komen in contact met twee mannen die zijn bestolen door een jeugdvriend.
«
»
00:40 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees gaat in Italië en Centraal-Afrika op zoek naar een oplichter die websites van Nederlandse ondernemers kopieert en hen zo ernstig dupeert. De dader blijkt een zeer invloedrijke en beroemde Afrikaanse profeet die bescherming geniet van hogerhand.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers