TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:05 Slisse & Cesar
De facteur moedigt Slisse en Cesar aan om zich aan te sluiten bij de plaatselijke fanfare.
«
»
16:40 SOS Piet
Piet krijgt eens een ouderwetse handgeschreven brief met de post, met de vraag om opgevulde varkenspoten te maken, een specialiteit in Oosteeklo. Piet kijkt er naar uit Lydia uit de nood te helpen in de keuken.
«
»
17:10 SOS Piet
Guido wil espuma maken nu hij een espumafles heeft gekregen. Hij koos voor tomaten, maar de structuur van het hapje laat te wensen over. Ook de smaak is niet wat het moet zijn. Het mengsel is wel schuimend, maar smaakt niet naar tomaten.
«
»
17:45 SOS Piet
Wanneer Jean-Pierre crab cakes bakt, zijn die van buiten wel goed, maar van binnen zijn ze vochtig en zwak, bevestigt Piet. Hij toont wat nodig is om wat pit in het gerechtje te brengen.
«
»
18:20 SOS Piet
Rosita heeft gefrituurde gehaktballen gemaakt maar die zijn te hard gebakken, te bruin, ze zijn smaakloos en barsten open. Piet heeft meteen een eerste tip klaar: voor smeuïge gehaktballen heb je zuiver varkensgehakt nodig.
«
»
18:55 SOS Piet
Hil en zijn partner zijn zoetekauwen. Daarom wil hij bij zijn kippenborst graag een fruitsausje, maar dat lukt niet goed. De velletjes van de sinaasappel en enkele stukken van de ananas blijven hard, tenzij Hil ze laat doorkoken.
«
»
19:30 De Rodenburgs
Karel reist naar New York en heeft een emotionele reünie met zijn kleindochter. Na aandringen vertelt Marie-Claire hem eindelijk het grote geheim dat Bénédicte zo lang voor iedereen verborgen heeft gehouden en dat haar uit Kortrijk heeft gedreven.
«
»
20:25 De Rodenburgs
Claire en Freya hebben een zwaar ongeval overleefd maar dit is niet zonder gevolgen. Claire in het bijzonder is er erg aan toe. Ze heeft geen gordel gedragen en is ernstig verwond geraakt in haar gezicht. De dokters vrezen zelfs voor een verminking.
«
»
21:25 De Rodenburgs
Marie-France is net terug uit Dubai en ze nodigt haar zus Benedicte uit. Benedicte is echter niet blij met dit onverwacht bezoek en met reden. Marie-France heeft kennelijk slecht nieuws.
«
»
22:15 De Rodenburgs
Hanne en Freya haasten zich naar het ziekenhuis wanneer ze te horen krijgen dat Simon is neergestoken. De dokters hebben besloten om de jonge zanger in een kunstmatige coma te houden.
«
»
23:10 Slisse & Cesar
Melanie heeft een bekeuring voor het overschrijden van de maximum snelheid. Rik en zijn collega's betogen, en Rik moet in het zakje blazen. Slisse heeft voor het eerst in zijn leven geluk bij de tombola.
«
»
23:40 All Saints
Connor is sprakeloos als hij Jodi tegenkomt als ze aan het paaldansen is in een club terwijl hij zijn verjaardag viert. Terri vindt nog een verkrachtingsslachtoffer en begint te geloven dat er een serieverkrachter rondloopt.
«
»
00:30 All Saints
Een ex-priester ondergaat een bijna-doodervaring en komt weer tot leven met de bewering dat er geen God is, waardoor Terri's emoties oplaaien. Ondertussen komt Jodi terug op haar werk, maar vraagt zich af of ze de juiste beslissing heeft genomen.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers