TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Las Vegas
Ed en Jillian trekken zich terug maar dat blijkt allesbehalve vreedzaam te zijn. Danny en Josh krijgen een verdachte gokker die per sessie en miljoen dollar wil inzetten. De relatie tussen Delinda en Derek wordt serieus.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Step Up Revolution
Een dansgroep probeert haar buurt te beschermen tegen een rijke zakenman. Hij wil namelijk de historische buurt transformeren, met desastreuze gevolgen voor de bewoners. De groep moet dit door middel van dans zien te stoppen.
«
»
16:40 Schooled
Lainey ontdekt iets over C.B. Glascott probeert Mellor een lesje te leren over winnen en verliezen.
«
»
17:05 Schooled
Lainey komt net voor Valentijnsdag tot een besef. Coach Mellor probeer Felicia te helpen, die momenteel niet niet goed in haar vel zit.
«
»
17:30 Schooled
Wilma en coach Mellor helpen C.B. om Lainey uit zijn hoofd te zetten. Terwijl ze een student begeleidt, komt Lainey tot het besef dat ze zelf nog met onopgeloste zaken uit haar verleden kampt.
«
»
17:55 Schooled
Er ontstaat rivaliteit tussen Wilma en Lainey wanneer die laatste tijdens de voorbereidingen voor het showkoor ontdekt dat Wilma een betere zangeres is dan zij.
«
»
18:15 Schooled
De vader van Weasel probeert bij C.B. extra punten te scoren voor zijn zoon. Glascott geeft zijn toestemming om de vroegere parkeerplaats van directeur Ball om te toveren tot een buurttuin.
«
»
18:45 Spies in Disguise
Superspion Lance Sterling en wetenschapper Walter Beckett zijn totale tegenpolen van elkaar. Toch moeten ze samenwerken om de wereld te redden wanneer Lance per ongeluk wordt getransformeerd in een duif.
«
»
20:30 Step Up: All In
Nadat zijn vrienden terug zijn gegaan naar Miami, gaat Sean in zee met een nieuw dansgezelschap om zo mee te kunnen doen aan een belangrijke wedstrijd in Las Vegas.
«
»
22:35 9-1-1
Terwijl de stroomuitval in de hele stad chaos blijft veroorzaken in Los Angeles, haast Athena zich om haar familie te redden van een tragedie. Eddie moet een moeilijke keuze maken over zijn toekomst. Maddie neemt een levensveranderende beslissing.
«
»
23:30 Magnum P.I.
Om een moord op te lossen moeten Magnum en Higgins undercover aan het werk gaan als redders. Jin Jeong roept de hulp van Rick en TC in om een gestolen militaire medaille terug te vinden.
«
»
00:25 L.A.'s Finest
Temidden van de chaos van een onderzoek start McKenna met gezinstherapie. Syd heeft slecht nieuws voor de familie van Jen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers