TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:12 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
Finlay brengt zijn uurwerkrobot naar de crèche. De twee maken een kartonnen robotkostuum voor Timmy, maar Timmy gaat uiteindelijk te ver.
«
»
05:35 Woezel en Pip
Woezel en Pip leren wat een toneelstuk is. Ze willen er nu zelf een opvoeren.
«
»
05:40 Hoi Duggee
De eekhoorns ontmoeten een kleine worm die te veel aarde heeft ingeslikt en daarom de hik heeft. De eekhoorns vinden het erg grappig, totdat zij ook de hik krijgen. Hopelijk krijgt Duggee niet de hik.
«
»
05:45 Raad eens hoeveel ik van je hou
Het lukt Hazeltje maar niet om de laatste appel van een appelboom te plukken. Hij hangt veel te hoog voor hem. Grote Haas vertelt Hazeltje dat toen hij klein was hij hetzelfde had met beukennootjes.
«
»
06:00 Jojo & Ouma
Jojo wil graag een roos bewaren, dus Ouma leert haar hoe ze een bloem kan drogen.
«
»
06:10 Noddy, de detective
Slimpiesaurus is heel blij omdat er een klein eendje is komen opdagen bij haar DinoLab. Niemand weet waar ze vandaan komt, maar Noddy weet zeker dat haar familie haar mist, dus hij besluit uit te zoeken waar haar huis is.
«
»
06:20 Tip de Muis
Tip vindt klein zijn maar niets. Hij bedenkt allerlei manieren om groter te worden.
«
»
06:30 Bob de Bouwer
Scoop, Muck en Lofty gingen op weg om een praalwagen te bouwen voor Bob om mee te rijden.
«
»
06:40 Splat & Seymour
Splat en Seymour maken een tekening van Superkat voor een tekenwedstrijd, maar het lukt niet. De tekening van Chloe is geweldig. Splat is vastbesloten om de wedstrijd te winnen en steelt de tekening van zijn oppas om die onder zijn naam in te sturen.
«
»
06:50 Lucas de spin
Arlo houdt heel veel van spelen op zolder, maar het opruimen stelt hij liever uit.
«
»
07:00 Brandweerman Sam
Verschillende teams proberen Malcolm's Wildlife Photo Challenge te winnen.
«
»
07:05 Biff and Chip
De nieuwe bank kan elk moment bezorgd worden, maar de oude bank is klem komen te zitten in de gang.
«
»
07:20 Waffel de wonderhond
Jess is jarig en het thema van haar feestje is: neem je huisdier mee! Opa is de eerste die komt met Muckypups en Thor, twee honden waar hij een dag oppast. AJ en Anaya brengen een gekko en drie vissen mee.
«
»
07:30 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
07:37 Samson en Marie
Samson krijgt telefoon van Van Leemhuyzen, hij vraagt of Samson naar de tijgers wil komen kijken.
«
»
07:40 WieKent: De boterhamshow
Een enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders, waarin teruggekeken wordt op De Boterhamshows van de week ervoor. In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent.
«
»
08:00 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
08:15 Kindertijd
Kleuters laten zien welke maaltijd ze lekker vinden en waarom deze zo speciaal voor hun is.
«
»
08:25 Studio Snugger
Met de onderwerpen: Tweelingen, Telepathie, Verfballen, Badaardappel, Kwispelen, Hunebedgoals en Koffiekoekje.
«
»
08:40 Zappsport Kantine
Emy leert baanwielrennen van olympisch kampioen Harrie Lavreysen. Het is de beurt aan de jeugd van FC Utrecht om te latjetrappen en in de kantine probeert Theo een nieuwe sport uit.
«
»
09:05 Het irritante eiland
Ooit heeft een heks een vloek uitgesproken over een eiland waardoor iedereen irritant is. Hunter is de enige die niet onder invloed van de vloek staat.
«
»
10:25 Proefkonijnen
Jurre en Sahil testen of ze op vanuit hun luie stoel een wereldkampioen kunnen verslaan en komen erachter of een volle blaas echt kan knappen. In 'Glijdt't?' is het een spektakel, want ze glijden op verf.
«
»
11:00 Wat maak je Menu?
Vriendenteams gaan de smaakvolle strijd aan met zichzelf en elkaar. Een quizshow vol gekke ingrediënten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?
«
»
11:20 Heel Vlaanderen bakt kids
Na zes spannende bakweken wordt vandaag bepaald wie de winnaar wordt van Junior Bake Off. Drie finalewaardige bakkers leveren hun laatste bakstrijd, maar slechts één van hen gaat naar huis met de titel van beste Junior Bake Off Vlaanderen.
«
»
12:05 Zara en de magische kicksen
«
»
13:10 Silverpoint
Vier kinderen stuiten tijdens een zomerkamp op een voorwerp dat begraven ligt in het bos. Het onbekende object blijkt magische krachten te bevatten en brengt ze naar een geheel andere wereld.
«
»
13:35 Silverpoint
Finn en Alice besluiten 's nachts het kampterrein te verlaten en naar het hutje buiten het hek te gaan. Louis en Kaz komen ook op het feestje terecht, maar als ze er eenmaal zijn, gebeurt er iets heel vreemds. Glen en Meg ontdekken iets bijzonders.
«
»
13:55 Dance Camp
Kyra is met alle dansers uitgenodigd om mee te doen aan het populaire tv-programma Best Dance Crew. Lukt het de Dance Camp crew om alle spanningen achter zich te laten en het programma te winnen?
«
»
14:10 Theodosia
Theo is jarig en Nigella organiseert een verjaardagsfeest. Maar er wordt een spreuk gebruikt, waardoor niemand meer kan stoppen met dansen.
«
»
14:35 Bon Dia Brugklas! weekoverzicht
Stel je voor... Je verhuist naar de andere kant van de wereld, laat al je vrienden achter en kan je draai niet meteen vinden op de nieuwe bestemming.
«
»
15:25 Jachtvliegers
Yotam is gek van vliegtuigen. Noa, een meisje uit zijn klas, net zo. Als ze bij een sloperij het wrak van een beroemd jachtvliegtuig vinden, gaan ze het met hulp van een 80-jarige oud-piloot weer vliegklaar maken. Dan willen ze de lucht in.
«
»
17:00 Taarten van Babel
Jaap woont op Urk en hij neemt Nick mee naar zijn opa die al vijftig jaar elke zondag dezelfde cake bakt voor de hele familie. Opa toont nooit emoties, zegt Jaap, maar vandaag is dat anders.
«
»
17:25 Topdoks
Rachel en Elbert nemen de entertainment-afdeling van het ziekenhuis over. Ze organiseren een snoepbingo en een medische bingo. De patiënten zijn jury en beslissen welke bingo de beste is.
«
»
17:50 De dikke data show
Het gaat niet zo best met het milieu, hoeveel invloed heeft ons internetgebruik eigenlijk? Moeten we minder tiktokken voor een beter milieu? Quinty duikt in de wereld van de datavervuiling.
«
»
18:10 Teenage Boss
Familiemens Felicity droomt al tijden van sneakers die 500 euro kosten. Dat wordt best een lastige opgave met alle luxe familiediners en slaapfeestjes die gepland staan. Het boodschappengeld gaat er in rap tempo doorheen.
«
»
18:35 Welkom in de jaren 60
Dorine ontvangt John en Jackie Kennedy, het beroemdste paar van hun tijd. Daarnaast komen o.a. Woodstock, de Cubacrisis, Johnson Molenaar en Rosa Parks ter sprake.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Mensenbieb
De elfjarige Imaney worstelt met haar gewicht. Ze wil weten hoe om te gaan met de mening van anderen. Matteo van elf is erg in politiek geïnteresseerd, hij wil weten hoe het is om te besturen.
«
»
19:45 Down The Road
De groep bezoekt een opvangplaats voor olifanten. Ze helpen hen eten geven, wandelen mee door de rivier, en Ruben krijgt zelfs een modderige kus. Ellen panikeert tijdens een tocht op een bamboevlot, en tussen Isa en Simon ontstaat stilaan iets moois.
«
»
20:40 Ik vertrek: Even weg
Vijf jaar geleden zijn Theo en Jolanda een pannenkoekenrestaurant begonnen in Gambia, maar om het hoofd boven water te houden zijn zij zeven dagen per week zelf aan het werk.
«
»
21:35 Toren C
Absurdistische komische televisieserie. waarin Margôt Ros en Maike Meijer in de huid kruipen van zo'n veertig verschillende karakters die het bedrijvencomplex Toren C bevolken, een kantoorhel van acht verdiepingen.
«
»
22:05 NOS De Avondetappe
Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers. Ook zijn er vaste rubrieken.
«
»
23:05 Love and Hate Crime
Aan de hand van geheime video-opnamen wordt er een inkijkje gegeven in de geest van een moordenaar. Zullen de juryleden meegaan in het verweer van ontoerekeningsvatbaarheid of niet?
«
»
00:05 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
00:55 NOS Studio Fußball
Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.
«
»
01:35 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers