TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Midsomer Murders
Barnaby vraagt zich af of een deal voor de verkoop van een stuk land wel eerlijk gaat. Het gaat om de koop van een stuk land waarop vakantiechalets geplaatst zullen worden. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
03:15 The Watch
De stadswacht heeft het zwaard bemachtigd en daarmee kunnen ze het opnemen tegen de kracht van de Nobele Draak. Vimes zou echter liever zien dat niemand over zo'n enorme kracht beschikt.
«
»
04:00 DCI Banks
Banks en zijn team hebben nogal wat moeite bij het oplossen van een zaak. Colin Anderson, de nieuwe hoofdinspecteur, spoort Helen aan om de zaak snel af te sluiten.
«
»
04:45 DCI Banks
Banks' obsessie om een onderwereldbaas te betrappen loopt uit de hand. Als gevolg hiervan ontzegt Anderson hem de toegang tot het bureau en stelt hij Helen aan als DCI.
«
»
05:35 Friday Night Dinner
Pa heeft de oorlog verklaard aan een plastic zak die hoog in een boom vastzit. Jonny's kledingkeuze is nogal 'buitenaards'. En Adam ontdekt dat er niets zo erg is als een boze moeder.
«
»
06:00 Ghosts
Alison en Mike moeten een probleem oplossen om een boeking voor een evenement binnen te slepen, maar ze worden tegengewerkt door het verleden van de kapitein dat hem achtervolgt.
«
»
06:30 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op de echtgenoot van een bekende calypsozangeres. Ondertussen worstelt Neville met de bekentenis van Sophie. Hij vraagt zich af of hij nog wel een toekomst heeft op Saint Marie.
«
»
07:20 Death in Paradise
Terwijl commissaris Selwyn Patterson vijftig jaar politiewerk viert in de Yacht Club, neemt de dag een wending wanneer hij wordt neergeschoten en met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht. De zaak wordt echter steeds verwarrender.
«
»
08:15 Death in Paradise
De lokale gemeenschap wordt opgeschrikt door een moord als een spelletje bingo uit de hand loopt.
«
»
09:10 Call the Midwife
Trixie helpt een blinde moeder met het zorgen voor haar pasgeboren kind. Kevin krijgt ondertussen te maken met een crisis op zijn werk.
«
»
10:00 Call the Midwife
Zuster Julienne krijgt van een brief van de raad over de financiering van Nonnatus House. Verpleegster Crane zorgt voor een Boheemse, ongetrouwde zwangere vrouw.
«
»
10:55 Grantchester
Leonard is ontdaan wanneer een bewoner van het opvanghuis dood wordt aangetroffen. De man had bij Will opgebiecht dat hij zelfmoordgedachten had. De vraag blijft of het zelfmoord of moord was.
«
»
11:45 Midsomer Murders
Barnaby vindt de overeenkomsten tussen een verdrinking en een andere zaak treffend. Het lichaam van het slachtoffer verdwijnt namelijk na haar dood. Ook haar baby, die ze op de oever van de rivier achterliet, is verdwenen.
«
»
12:35 Midsomer Murders
Barnaby vindt de overeenkomsten tussen een verdrinking en een andere zaak treffend. Het lichaam van het slachtoffer verdwijnt namelijk na haar dood. Ook haar baby, die ze op de oever van de rivier achterliet, is verdwenen.
«
»
13:15 Midsomer Murders
Een boxer keert terug naar Midsomer Morchard nadat hij het wereldkampioenschap heeft gewonnen. Dat kan de interesse van detective Barnaby echter niet wekken, want zijn aandacht gaat naar het onderzoek naar de dood van advocaat Giles Braithwaite.
«
»
14:00 Midsomer Murders
Een boxer keert terug naar Midsomer Morchard nadat hij het wereldkampioenschap heeft gewonnen. Dat kan de interesse van detective Barnaby echter niet wekken, want zijn aandacht gaat naar het onderzoek naar de dood van advocaat Giles Braithwaite.
«
»
15:00 New Tricks
Ted Case komt aan bij UCOS. Hij neemt de leiding over het team terwijl Sasha weg is. Ted is een briljante detective die veel ervaring heeft en een fantastisch instinct heeft wat betreft leugenaars, maar hij is ook zeer bijgelovig.
«
»
16:00 Ghosts
Alison en Mike proberen op harmonieuze wijze samen te leven met de rusteloze geesten van Button House en ondertussen zoeken ze nieuwe manieren om de voortdurende renovatiewerkzaamheden te financieren.
«
»
16:30 Ghosts
Na een feest tot diep in de nacht haasten Alison en Mike zich om het huis opgeruimd te krijgen voor een bezichtiging voor een evenement, en Alison probeert erachter te komen waarom de geesten zich zo vreemd gedragen.
«
»
17:05 Call the Midwife
Violet en Matthew maken zich zorgen over Fred's vermogen om als burgemeestersknecht te dienen. Fred wordt ziek na een kleine verwonding. Het Nonnatus-team wordt in beroering gebracht wanneer bij een baby bilaterale heupdysplasie wordt vastgesteld.
«
»
18:05 Call the Midwife
Trixie maakt een ernstige fout op het werk, terwijl het team zich inzet voor een gezin uit Biafra. Nancy duikt in het verleden van haar familie en ondertussen is de wereld in de ban van de maanlandingen.
«
»
19:05 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek uit als er een dode valt door de competitie in een dansschool.
«
»
20:00 The Castaways
Wanneer Erin er eindelijk achter lijkt te komen waar haar zus is, wordt haar hoop om Lori ooit terug te vinden door een onverwachte tegenslag de grond in geslagen.
«
»
21:00 Blackshore
Met Bill McGuire nu stevig in haar vizier, worstelt Fia nog steeds om het bewijs te vinden dat ze nodig heeft.
«
»
22:05 Blue Lights
Lee is de nieuwe baas in Mount Eden. Shane wordt ondertussen door Canning onder druk gezet.
«
»
23:20 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Peregrine onderzoekt een moord op een internationale koksschool, maar wanneer het onderzoek een netwerk van corruptie met een link naar de politie van Melbourne aan het licht brengt, dreigt de zaak te groot voor haar te worden.
«
»
00:15 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Wanneer Graham Kings vrouw Shirley wordt vermoord door middel van een explosie die ook Peregrine bijna het leven kost, raakt het onderzoek in een stroomversnelling en komt er een netwerk van frauduleuze activiteiten aan het licht.
«
»
01:05 Scott & Bailey
Rachel was ervan overtuigd dat al haar privéproblemen van de baan waren, maar dat blijkt ijdele hoop wanneer de nieuwe liefde van haar moeder huiselijk geweld pleegt. Janet heeft een eerste date, maar ze krabbelt terug.
«
»
01:50 Scott & Bailey
Enkele online-advertenties zouden kunnen helpen bij het oplossen van een ingewikkelde moordzaak. Rachel en Will gaan door met hun geheime romance. Janet en Rachels vriendschap wordt op de proef gesteld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers