TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een theater van dansende eierdopjes die hun indrukwekkende danspasjes tonen, en een slakkenmozaïek. Boekenjongen gaat bowlen.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
De vrienden nodigen Dimitri uit om te kijken hoe Anansi zijn trucs met het spinnenweb uitvoert. Zijn humor valt echter niet bij iedereen in goede aarde: de kleintjes zouden zelfs onder de indruk kunnen zijn.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft een ei gevonden in de tuin. Wanneer hij het ei wil opeten, houdt Kaatje hem tegen. Ze denkt dat er mogelijk een babydiertje in het ei zit. Ze vragen raad aan kameraadje Annabel, die thuis veel eitjes en kippen heeft.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Als Sam ziek is, besluiten de anderen een leider voor de dag te kiezen, maar ze willen allen gekozen worden. Monty wint door dingen te beloven die hij nooit kan waarmaken. Hij leert dat hij zich aan zijn woord moet houden om zijn vrienden te houden.
«
»
06:45 Odo
Odo houdt een logeerpartijtje en hij nodigt Doedel en de andere kleine vogels uit. Het is leuk, want er zijn spelletjes, snacks en enge verhalen. Maar dan komt er iemand op de deur kloppen: de griezelige Dodo van de nacht.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Hooper is sheriff geworden en Vlieg zijn hulp-sheriff. Maar net als hij beloofd heeft om alleen goede daden te verrichten en de beste sheriff ooit te worden maakt hij per ongeluk zijn paard kapot.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Als Chrissy een superheld wil zijn in hun fantasiespel, bedenkt Cory een krachtig lesprogramma voor haar. Terwijl ze over superkrachten leert, laat Cory haar ook zien hoe ze zinnen moet vormen.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes maar voor de grote Arapaima vis is hij zelf bang. Hij blijkt niet de enige.
«
»
07:25 Samson en Marie
Wanneer Samson en Marie gaan slapen worden ze overvallen door het geluid van een mug.
«
»
07:30 Plankgas naar de Spelen
In de derde opdracht moeten de leerlingen een ultieme estafette afleggen, met elementen uit verschillende sporten. Sarah gaat langs bij zesvoudig olympiër Karin Donckers, Lynn leert een move van Maxime Blieck, en Sander ontmoet Betel en haar klas.
«
»
08:00 #LikeMe
Caro slaagt er in om zich in te schrijven op school. Ze heeft echter geen zin om Vince tegen het lijf te lopen. Ondertussen probeert Camille Merel en de andere meisjes te overtuigen van haar goede bedoelingen.
«
»
08:30 Eva & Adam
Wanneer Adam zijn nieuwe klas binnenstapt, ontmoet hij Eva. Plotseling verandert alles. Eva heeft net een 'anti-jongens' pact gesloten met haar beste vriendin Annika, maar niets is zo geweldig als de eerste liefde. En niets is zo moeilijk.
«
»
09:50 De Smurfen nieuw
De Smurfen organiseren een wedstrijd om nieuwe Brandweersmurfen aan te stellen.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu vinden een zieke fee. Ze brengen haar naar Merlijn, die een medicijn bereidt. Maar één van Piu Piu's veren valt in de ketel en verandert het medicijn in een liefdesdrank.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina's nagels zijn vies. Bernie biedt haar een manicure aan, maar Marina weigert. Sharko is erg geïnteresseerd en laat zijn nagels doen. Sharko is een fan van zijn manicure, maar is bang dat hij hem beschadigt. Zig maakt van deze angst gebruik.
«
»
10:20 De WieWats
Olive heeft een denkbeeldig vriendje voor Pamela getekend. Deze vriend is een uitslover die ook nog eens een magisch potlood heeft, dus dumpt hij Olive en neemt de Quiquoi mee naar Neverland.
«
»
10:30 De Smurfen nieuw
Luilaksmurf leent een knuffel van Babysmurf, maar de knuffel komt onverwacht bij Gargamel terecht.
«
»
10:40 De Smurfen nieuw
Klungelsmurf wil acrobaat worden om zo zijn onhandigheid beter te leren beheersen.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Nicolas' vader komt zijn baas tegen, meneer Moucheboume, die aan zijn vakantie begint. Meneer Moucheboume verliest zijn sleutels in het zand en papa biedt aan om hem naar Hotel Beau-Rivage te brengen. Maar er zijn geen tafels of kamers beschikbaar.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Micheline vertrouwt Nicolas haar kat Praline toe. Nicolas doet zijn best om de kat binnen het hotel te houden, maar toch verdwijnt ze. Nicolas gaat op zoek naar het dier.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina weigert haar slippers uit te doen en een chique restaurant binnen te gaan, terwijl Sharko instemt met de regel. Zig legt de haai allerlei verboden op om hem bij de zeemeermin weg te houden.
«
»
11:20 Coop Troep
Er zit een monster in de riolen. Terwijl Billy en Clive een plek zoeken om Cornelius onder te brengen, proberen Flo, Maggie en John op het monster te jagen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Magoo heeft een afspraakje met Marnie. Ze belanden echter in een verlaten fabriek.
«
»
11:40 Ninja Express
Een oma en haar kleindochter roepen de hulp van de Ninja's en vragen of ze een mariachiband voor hen kunnen regelen, zodat ze zo klanten naar hun lege sapbar kunnen lokken. Vervolgens lijkt Konpeki's trompetspel een obstakel te zijn voor de levering.
«
»
11:50 Zig & Sharko
Marina realiseert zich de kracht van haar slippers niet en maakt een gapend gat in het midden van het strand door haar enorme voet met geweld in het zand te planten. De strandgangers zijn woedend en Marina wil haar fout goed maken.
«
»
12:00 Imago
De helden gaan op zoek naar de legendarische Anzar De Magnifieke. Maar als ze bij zijn onderwaterpaleis aankomen, ontdekken ze dat hij is behekst door Agoji.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Eridion beveelt Eadris het obsidiaanfragment te stelen, dat een klein deel van Artemis' kracht bevat. De meisjes proberen aardse voorwerpen naar Olympus te brengen om Sicanus te bewijzen dat ze klaar zijn voor Hades.
«
»
12:45 Kratts in het wild
De bende ontdekt de verscheidenheid en diverse functies van staarten van beesten.
«
»
13:05 Kosmoo
Iona, die aan de rand van het bos woont, doet melding van een wolf. Ze is niet de eerste die het dier opmerkt. Robbe en Ellis willen daar het fijne van weten en gaan samen met Kosmoo op onderzoek. De sporen leiden vervolgens naar een weerwolf.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas ontdekt hoe leuk het is om op vakantie te gaan, met z'n zevenen.
«
»
13:40 De Hoppers
Alle kinderen spelen het onlinegame 'Zombie Horror'. De beste speler wint 5000 euro. Directrice Dezeure verslaat hen onverwacht allemaal en wil met het geld op olifantenjacht.
«
»
14:00 De Faker
Nidal ontmoet het gezin Verbiest en net vandaag is de peter ook op bezoek. Terwijl Thomas en Nidal meekijken vanuit de bus, mag Nidal zwemmen, karaoke zingen en pizza's eten. Hopelijk vergeet hij niet om ook de faker te ontmaskeren.
«
»
14:15 Helden
Raceparcours & Lange Snorkel.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een spannende racegame. Met een sleutel moeten ze de wagen starten, om vervolgens de race te winnen. Als ze verliezen is het voor altijd game over. Maar dan verschijnt er plots een muur voor hen op straat.
«
»
14:50 Wannabe's
Fitnesslerares Daisy gaat met Video King instructiefilmpjes maken voor haar fitnesskanaal. Mike heeft meteen een hippe sportoutfit gekocht, en ook al is hij totaal niet sportief, hij gaat er volledig voor.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Marina wil haar vader de klepels laten zien, maar ze is bang voor zijn reactie. Als hij aankomt om haar te vragen hem op de troon te vervangen, doet de zeemeermin er alles aan om ervoor te zorgen dat hij de tapdans niet ziet.
«
»
15:15 Coop Troep
Albert raakt in paniek als hij uit honger een stilleven heeft opgegeten. Terwijl de anderen in heel Animauville op zoek gaan naar de materialen die nodig zijn om het schilderij nieuw leven in te blazen, proberen Clive en Maggie het doek te repareren.
«
»
15:30 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een doolhof en een spectaculaire reuzenglijbaan.
«
»
15:40 Lena & Benedict
Na een faliekant mislukte presentatie op school, krijgt Lena van Juf Carola nog een kans. Ze moet verplicht naar het museum om vervolgens een spreekbeurt te houden. Dante en Benedict gaan ook mee.
«
»
16:05 Wannabe's
Olly moet Mike helpen met het organiseren van zijn papieren. Olly gaat met tegenzin aan de slag, maar dan is Mike zijn perforator plots verdwenen. Olly kan dus niet meer verder werken.
«
»
16:20 Mr. Magoo
Om zijn gebrek aan fysieke kracht te compenseren, creëert Fizz Fizz-Junior, een supersterke hamster.
«
»
16:30 De Strafste Sporter
Vandaag moet iedereen het water op om Justin zijn sport te ontdekken: roeien. Eerst oefent de groep in een virusbootje dat nog best stabiel is. Vervolgens wordt de techniek bijgeschaafd op de ergotrainer met wereldkampioen Ward Lemmelijn.
«
»
16:55 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
17:10 Ghost Rockers: compilatie
Compilatieaflevering.
«
»
17:55 Kapot gaan
In deze aflevering gaat Gloria kapot van het donker met Jean-Romy en Sofia. Ze starten met een potje blindenvoetbal, daarna doen ze aan dark dining en op het einde worden ze gedropt middenin een donker en duister woud.
«
»
18:05 Nachtwacht
Keelin beleeft dezelfde minuut steeds opnieuw. Ze zit gevangen in een tijdlus en probeert Vega ervan te overtuigen dat een monster ieders tijd steelt om onsterfelijkheid te garanderen.
«
»
18:30 De camping
Celebrity Kattekryp komt naar de camping en Silje schept op dat ze elkaar goed kennen.
«
»
18:40 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
18:50 De Hoppers
Voor een schoolproject moeten Arno en Olivia samenwerken. Ze maken een nieuwe hamburger. Om kosten te besparen gebruiken ze goedkope ingrediënten die niet altijd even betrouwbaar zijn.
«
»
19:05 Gogogooris
Hoe doe je de speed bij ropeskipping? Kenji Gooris leert tips & tricks van Loïc van DDF Crew. Ropeskipping is net iets meer dan gewoon touwtjespringen!
«
»
19:10 Zig & Sharko
Zig koopt een toverstok van de Sardine Fee: hij wil magie gebruiken om Marina te vangen. De toverstok werkt echter niet zo goed en Zigs spreuken werken averechts op de leerling tovenaar.
«
»
19:15 De Raad van Soekie
Sebast valt elk jaar flauw tijdens de wiskundeolympiade. Hij durft dit jaar niet meer meedoen. Zijn vrienden zullen hem helpen zich voor te bereiden, zodat hij niet meer flauwvalt. Sebast vat terug moed en schrijft zich in.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Terwijl de meisjes op zoek gaan naar het ontbrekende uurwerk, wijst Armando de studenten een dansproject toe dat al snel verandert in een wedstrijd tussen vader en zoon.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers