TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Asteroid: Final Impact
Na een meteorenstorm verkondigen wetenschappers dat het om een eenmalige gebeurtenis gaat. Astrofysicus Steve Thomas deelt die mening echter niet, maar hij wordt tegengewerkt.
«
»
15:45 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochem van Gelder reist mee met één van de medewerkers van de ANWB en spreekt met de pechvogels.
«
»
16:40 MythBusters
De MythBusters onderzoeken of het mogelijk is om veilig uit een brandende auto te ontsnappen langs een levensgevaarlijk 'web' van geknapte hoogspanningskabels. Ook onderzoeken ze of een voetganger een botsing kan vermijden met een sprong.
«
»
17:40 De Familie Backeljau
Cois heeft de grote baas van Megabeton kunnen strikken voor een etentje ten huize Backeljau. Hier hangt een vette promotie in de lucht. Oude afspraken worden geannuleerd en iedereen zal zijn beste beentje voorzetten, of hij nu wil of niet.
«
»
18:15 De Familie Backeljau
Cois vertrekt doodvermoeid naar zijn werk. De rest van de familie geniet met volle teugen van de eerste zonnige dag van het jaar. Zo ook buurman Marcel. Hij ontdekt Janine die een zonnebad neemt op de koer. Marcel kan het gluren niet laten.
«
»
18:45 De Familie Backeljau
Komische serie.
«
»
19:20 De Familie Backeljau
De familie krijgt een onheilspellende kettingbrief in de bus. Ze lachen het voorval weg en houden zich stoer. Maar stiekem begint ieder voor zich de kettingbrief te kopiëren en te versturen. De enige die niet onder de indruk is, is de Bomma.
«
»
19:55 De Familie Backeljau
Cois is niet te spreken over 'Luchtbal Rock', het plaatselijke muziekfestival dat duizenden popliefhebbers belooft aan te trekken. Agent Sabrina is in haar nopjes. Duizenden bezoekers betekent duizenden parkeerboetes.
«
»
20:30 For Your Eyes Only
James Bond moet ervoor zorgen dat een nucleaire decoder, verholen in een gezonken schip op de bodem van de Ionische Zee, niet in verkeerde handen valt.
«
»
22:50 Story of the Songs
De geheimen achter de nummers die Guns N' Roses tot een van de grootste bands ooit maakten.
«
»
00:30 MythBusters
De MythBusters onderzoeken of het mogelijk is om veilig uit een brandende auto te ontsnappen langs een levensgevaarlijk 'web' van geknapte hoogspanningskabels. Ook onderzoeken ze of een voetganger een botsing kan vermijden met een sprong.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers