TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:55 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
12:55 Sporza: Ronde van Frankrijk 2024
Rit 15: Loudenvielle > Plateau de Beille (198 km, vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
13:35 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:55 Sporza: Ronde van Frankrijk 2024
Rit 15: Loudenvielle > Plateau de Beille (198 km)
«
»
18:15 Great American Railroad Journeys
Op Vancouvereiland ontdekt Michael het rijke Britse erfgoed en het koloniale verleden van de provinciale hoofdstad Victoria. In Saanichton helpt Michael bij het uitkerven van een ruim tien meter hoge totempaal. Nadien reist Michael naar het westen.
«
»
19:15 Brian Johnson's A Life on the Road
Brian ontmoet Billy Joel, die bekendstaat om zijn ongelooflijk succesvolle tournees. Tijdens hun ontmoeting krijgen we een blik op de hoogte- en dieptepunten van het leven onderweg.
«
»
20:00 Great Lakes Untamed
Een druppel water heeft 200 jaar de tijd nodig om van Lake Superior door de vijf Grote Meren naar de Atlantische Oceaan te stromen. Onderweg langs de reis van 4000 kilometer ontmoeten we bevers en grijze wolven die moeten zien samen te leven.
«
»
20:50 Ancient Powers
Voor de eerste beschavingen die op onze planeet verschenen, was de grootste uitdaging om te ontdekken hoe de aarde volledig kon worden geëxploiteerd. Dit is echter slechts het begin van een lange reis.
«
»
21:40 The Dark Heart
Sanna Ljungqvist wil na haar studies de boerderij van haar vader overnemen. Ze wordt er verliefd op Marcus. Maar er is een lange vete tussen beide families.
«
»
22:20 The Dark Heart
Bengt keurt de moderniseringsplannen van Sanna goed, op voorwaarde dat ze haar relatie met Marcus beëindigt. Maar Sanna is zwanger en kiest voor Marcus, tot grote woede van haar vader.
«
»
23:10 Lourdes
Het Franse Lourdes is hét bedevaartsoord bij uitstek dat ieder jaar miljoenen hoopvolle bezoekers kent. Via authentieke verhalen werpt deze film een respectvolle en aangrijpende blik op de bedevaartervaring en haar mysterieuze impact op mensen.
«
»
00:40 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

VRT CANVAS brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent. Michèle Cuvelier dompelt je onder in de bruisende sfeer, artiesten komen langs voor een babbel en je krijgt vooral veel muziek. Je mag mee backstage en staat op de eerste rij tijdens de optredens.

'Rock Werchter', om 20.35 uur op VRT CANVAS.

Dossiers