TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:35 Chinese dromen
Geen land ter wereld is zo met de toekomst van zijn kinderen bezig als China. Ruben Terlou loopt met kinderen van een internaat een mars en praat over hun dromen. En hij spreekt ouders die door de eenkindpolitiek één kind kregen.
«
»
18:20 Automobiles, the electric shock
Het besluit van Europese Unie om de verkoop van nieuwe benzine- en dieselwagens in 2025 aan banden te leggen, zet de auto-industrie op zijn kop. Gedreven door de klimaatzaak zetten de volksvertegenwoordigers een industriële revolutie in gang.
«
»
19:15 Therapie
Er komt een vrouw in therapie die al jaren het gevoel heeft dat ze zichzelf niet kan zijn. Een jong meisje voelt zich slecht in haar vel en hoopt dat therapie haar kan helpen. Een vrouw snijdt zichzelf en schaamt zich hier erg over.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Belpop
Halverwege de jaren negentig heeft de Belgische dancescene haar kinderziektes overwonnen. De mooie playbackende frontvrouwen van de beginjaren zijn vervangen door mooie zangeressen met sterke stembanden en de omkadering is professioneler.
«
»
21:30 Heat
Meestercrimineel Neil McCauley en detective Vincent Hanna raken verzeild in een vernuftig kat-en-muisspel, wanneer de eerste, per ongeluk, een hint achterlaat bij zijn laatste overval.
«
»
00:15 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers