TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Scott & Bailey
Rachel was ervan overtuigd dat al haar privéproblemen van de baan waren, maar dat blijkt ijdele hoop wanneer de nieuwe liefde van haar moeder huiselijk geweld pleegt. Janet heeft een eerste date, maar ze krabbelt terug.
«
»
02:50 Granite Harbour
Terwijl de zoektocht naar Isla wordt opgestart, gaat Lindo verder met het onderzoek naar de moord op Clellan. Het team wordt verrast door een onverwachte bezoeker op het bureau, met een opzienbarende arrestatie tot gevolg.
«
»
03:50 Silent Witness
Professor Sam Ryan wordt vermist en Niki is vastbesloten om te achterhalen wie het DNA heeft gemanipuleerd en te bewijzen dat Tom onschuldig is.
«
»
04:45 Grantchester
Op vakantiepark Merries is niet alles zo onbezorgd en vrolijk als het lijkt. Als er een dode valt, komen Geordie en Will in actie. Leonard vindt het moeilijk dat hij zijn relatie geheim moet houden.
«
»
05:35 Dickensian
Honoria wordt geconfronteerd met de realiteit van de wanhopige situatie van haar vader en wat dit betekent voor haar relatie met kapitein Hawdon. Buckets geduld wordt beloond wanneer nieuw bewijs tot een verrassende ontdekking leidt.
«
»
06:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt een preppersgemeenschap nadat een van de preppers in een afgesloten bunker is vergiftigd. Ondertussen heeft Neville een avontuurlijke date met Sophie, die op het punt staat het eiland te verlaten.
«
»
07:00 Murdoch Mysteries
Wanneer de vondst van een gemummificeerd lichaam Murdoch op het spoor brengt van een liefdesdrama, zet hem dat aan het denken over zijn relatie met Dr. Ogden.
«
»
07:50 Father Brown
Father Brown moet ervoor zorgen dat een geliefde organisatie haar deuren niet hoeft te sluiten. Om dit te doen, moet hij degene vinden die verantwoordelijk is voor de dood van de stationschef.
«
»
08:35 Death in Paradise
Het team krijgt na de dood van een koffiemagnaat te maken met een familie vol conflicten om de waarheid te onthullen.
«
»
09:30 Midsomer Murders
Burnaby en Jones onderzoeken de zaak van een planning die uitgemond is in een moord in het pittoreske stadje Great Pelfe. Een van de leden vermoedt dat haar buren betrokken zijn bij oplichterij.
«
»
10:20 Midsomer Murders
Burnaby en Jones onderzoeken de zaak van een planning die uitgemond is in een moord in het pittoreske stadje Great Pelfe. Een van de leden vermoedt dat haar buren betrokken zijn bij oplichterij.
«
»
11:05 Miss Scarlet and the Duke
Scotland Yard richt het vizier op bendes en politieke groeperingen die de orde zouden kunnen verstoren. Eliza wordt door The Duke ingehuurd om zich als infiltrant aan te sluiten bij een van de groepen.
«
»
11:55 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Een idyllische Shakespeare-wandeling verandert in een drama nadat een van de wandelaars wordt vermoord en Frank als hoofdverdachte wordt aangemerkt.
«
»
12:40 Death in Paradise
Het romantische weekend van Humphrey en Martha wordt onderbroken door een moord. In het hotel waar ze overnachten, wordt de eigenaar in de ochtend na hun aankomst dood teruggevonden.
«
»
13:30 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer zijn goede vriendin zuster Boniface beschuldigd wordt van betrokkenheid bij de moord op een bekende kunstenaar.
«
»
14:15 Father Brown
Brenda wordt geconfronteerd met geesten uit haar verleden en raakt verwikkeld in een buurtruzie die eindigt in moord.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Het leven van dokter Ogden wordt bedreigd door een groep inwoners in het gesticht, waaronder Eva Pearce, Mrs. Lynd en Rose Maxwell. Murdoch is in het gesticht om de moord op een verpleegster te onderzoeken.
«
»
16:05 Midsomer Murders
De inwoners van het dorpje Midsomer genieten van de zon op de Midsomer Regatta. Maar de rust wordt verstoord als de veteranenrace wordt onderbroken omdat er een lichaam in het water ligt.
«
»
17:00 Midsomer Murders
De inwoners van het dorpje Midsomer genieten van de zon op de Midsomer Regatta. Maar de rust wordt verstoord als de veteranenrace wordt onderbroken omdat er een lichaam in het water ligt.
«
»
18:00 Death in Paradise
Humphrey kijkt uit naar het bezoek van tante Mary, die hem zijn voorliefde voor het oplossen van puzzels heeft geschonken. Wanneer Mary echter de enige getuige van de moord op een toerist is, wordt zij het middelpunt van het onderzoek.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team duikt in de restaurantwereld wanneer een spraakmakende chef dood teruggevonden wordt in zijn eigen restuarant. Florence geeft detective Goodman nog een liefdesles en Dwayne krijgt de kans om een oude schuld te vereffenen.
«
»
20:00 Grantchester
Will raakt betrokken bij een pijnlijk en complex familiegeschil wanneer een vader beweert dat een adoptiebureau zijn kind heeft afgepakt. Leonard krijgt ondertussen een onheilspellende brief.
«
»
21:00 Death in Paradise
Een man wordt vermoord terwijl hij zeer dichtbij detective Richard Poole is: hij zit zelfs met handboeien aan hem vastgeketend. Zijn dood brengt Pooles carrière in gevaar, en hij moet dus alles doen wat hij kan om de moordenaar te vinden.
«
»
22:00 The Outlaws
De Outlaws ontmaskeren een verrader. Terwijl ze hun persoonlijke vetes bijleggen, beramen ze een gewaagde overval om bewijsmateriaal te stelen en de Dean te verslaan.
«
»
23:10 Boiling Point
Terwijl het nieuwe restaurant Point North belangrijke investeerders te gast heeft, worstelt chef-kok Carly met persoonlijke demonen en raakt haar personeel door de chaos in de keuken tot een kookpunt.
«
»
00:20 Murdoch Mysteries
Vlak voor hun huwelijk moeten Murdoch en Ogden nog de verdediging opnemen van een vrouw die beschuldigd wordt van de moord op haar echtgenoot.
«
»
01:05 London Kills
Als een jongen zijn opa dood vindt in de kelder van een café, vertelt hij Rob dat hij is geslagen door een man met een honkbalknuppel, maar Vivienne twijfelt aan zijn verhaal. Vivienne zet Rob onder druk.
«
»
01:50 London Kills
Terwijl het team de moord op een Portugese au pair onderzoekt die onlangs werd ontslagen, beginnen Vivienne en Rob stiekem een onderzoek naar David, maar hij blijft hen een stap voor.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers