TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Zombie House Flipping
Het team vindt een perfect vervallen zombiehuis in een mooie straat vlak bij Lake Pineloch. Midden in een intense hittegolf in Orlando dwingt een kapotte airco het team om buiten de gebaande paden te denken, en zich in het zweet te werken.
«
»
02:50 Nancy Drew
Een opvallende vreemdeling is op zoek naar Nancy. Hij kondigt zich aan als de miljardair Tom Swift. Ace heeft problemen met de manier waarop Nancy erop staat de zaken met Celia te regelen.
«
»
03:30 Nancy Drew
Ryan en de Drew Crew werken samen om een manier te vinden om Everett neer te halen. Ondertussen geeft Carson Nancy een waarschuwing.
«
»
04:10 Below Deck
Adrian wil een middenstuk op tafel met een levend zeedier, maar dat wordt gedwarsboomd door Kate. Kate vergeet de verjaardag van een gast, waardoor de hele bemanning alle zeilen bij moet zetten.
«
»
04:55 Below Deck
Andy Cohen verzamelt de bemanning van superjacht My Seanna om de verbazingwekkende hoogtepunten en levensgevaarlijke dieptepunten van seizoen zes te herhalen.
«
»
05:35 Storage Wars
Dave volgt Jarrod en Brandi naar de veiling in Arcadia in Californië. Ivy brengt vroeg een bod uit. Mary doet haar best om gelijke tred te houden met de concurrentie te midden van stijgende prijzen.
«
»
06:00 American Pickers
Het team bezoekt een boerderij met een rijke familiegeschiedenis. Mike probeert een deal te sluiten.
«
»
06:45 American Pickers
Mike en Frank reizen door het land op zoek naar de beste motorfietsen die ze kunnen vinden.
«
»
07:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:35 Storage Wars
Mary komt met een gedurfd plan op de veiling in Moreno Valley, Californië. Ivy zoekt naar alledaags koopwaar om zijn winkels te vullen. René denkt met veel geld een voorsprong te hebben op zijn tegenstanders, totdat Dave zich weer eens laat gelden.
«
»
08:00 Zombie House Flipping
Het team vindt een perfect vervallen zombiehuis in een mooie straat vlak bij Lake Pineloch. Midden in een intense hittegolf in Orlando dwingt een kapotte airco het team om buiten de gebaande paden te denken, en zich in het zweet te werken.
«
»
08:50 Shark Tank
De getoonde uitvindingen omvatten een manier om paaseieren te versieren zonder rotzooi, een efficiënt transportmiddel, en een bedrijf dat speelgoed ontwerpt voor studenten om hun geest te stimuleren.
«
»
09:40 Shark Tank
Een ondernemer uit Atlanta introduceert een slim apparaat dat speciaal is ontworpen om pakketten te beschermen tegen pakketdieven. Een ondernemer uit Dalton heeft een niet-giftige en niet-permanente lijm uitgevonden.
«
»
10:30 Below Deck Mediterranean
De bemanning geniet wanneer Danny even weg is. Wanneer Bryan de confrontatie zoekt met Jen, gaat ze die niet uit de weg. Tiffany krijgt steeds meer gevoelens voor Ben, terwijl Bobby niet verder komt bij Julia.
«
»
11:25 Below Deck Mediterranean
De veeleisende gasten verlengen hun verblijf en Hannah laat zich van haar beste kant zien om het vertrouwen terug te winnen. Wanneer de kapitein Danny zijn telefoon teruggeeft, is Bryan op zijn hoede.
«
»
12:15 Zombie House Flipping
Het team koopt een klein huis waar het wemelt van het ongedierte, waarna een sceptische Keith de verbouwing overlaat aan Ashlee. Het hele dak wordt vervangen, maar het wordt lastiger dan verwacht als een enorme tak zich door het huis boort.
«
»
13:10 Storage Wars
De bieders zoeken naar hete deals op de velling in het zonnige Palm Desert in Californië. Rene wordt uitgedaagd door lokale kopers. Mary gaat over haar limiet heen. Jarrod en Brandi schakelen onbetrouwbare hulp in. Darrell wint een doe-het-zelf-doos.
«
»
13:35 Storage Wars
De kopers beproeven hun geluk in San Diego. Mary probeert in contact te komen met haar innerlijke Californiër. Jarrod en Brandi kunnen een goede aankoop nodig gebruiken. Darrell gaat mogelijk de boeken in met de slechtste aankoop van de show.
«
»
14:00 American Pickers
Mike en Danielle sluiten zich bij een architecturale bergingsploeg met een bijzondere missie. Ondertussen gaan Robbie en Frank op zoek naar schatten in een oud theater dat een magazijn voor rekwisieten is geworden.
«
»
14:55 American Pickers
Mike en Frank nemen twee iconische, verroeste 'rat rods' onder handen en transformeren ze weer in de klassieke Amerikaanse auto's die ze ooit waren.
«
»
15:55 Shark Tank
Broers uit Californië, introduceren een product dat het probleem van het verharen van huisdieren oplost. Een ondernemer uit Arizona, gelooft dat hij een betere manier heeft uitgevonden om een autostoeltje te dragen.
«
»
16:50 Shark Tank
Een moeder en dochter presenteren hun gezonde vegan-soep. Kinderen presenteren het product van hun vader, een brandweerman die overleed voordat hij zijn product kon pitchen in 'the Tank'.
«
»
17:50 Station 19
Vic roept de bemanning op om te poseren voor een kalenderfotoshoot die een goed doel ondersteunt. Emmett is eindelijk eerlijk tegen Ben en Sullivan, terwijl Andy een zachte kant van zichzelf toont.
«
»
18:45 Below Deck Mediterranean
Het verblijf van de gasten zit er bijna op. Hannah hoopt met haar charme een royale fooi te krijgen. De kapitein moet een beslissing nemen wanneer de zaak tussen Danny, Bobby en Bryan escaleert.
«
»
19:45 Below Deck Mediterranean
Tijdens de laatste charter stelt een groep mannen eisen die het uiterste vergen van de uitgeputte bemanning. De vrouwen vormen één front tegen Bryan.
«
»
20:35 NCIS
Het gemummificeerde lichaam van een vrouw gekleed in een bruidsjurk wordt gevonden. Het team ontdekt dat ze al een paar maanden vermist werd en dat de dode in een kamer is gestikt, waarin ze gevangen zat.
«
»
21:30 NCIS
In een maïsveld vinden de onderzoekers niet alleen een geheimzinnige graancirkel maar ook een helikopter van de marine. De piloot is echter verdwenen. Ze vinden een verkoold lichaam, de broer van de piloot.
«
»
22:30 Resident Alien
Harry gaat op zoek naar de vermiste alienbaby en ontdekt van welk ras de aliens op aarde zijn.
«
»
23:25 Resident Alien
Harry komt oog in oog te staan met een van zijn grootste vijanden en gaat de confrontatie aan.
«
»
00:20 Chucky
Ade due Damballa. De overlevenden werken nauw samen met Priester Bryce om een exorcisme uit te voeren.
«
»
01:10 Chucky
Terug in Hackensack voor de feestdagen ontvangen de drie Amigo's een speciaal geschenk. Tiffany beraamt haar ontsnapping.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers