TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een brandweerwagen die uit een flipperkast komt rijden en een macro-wereld van Canada. Boekenjongen maakt een kachel met magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Kiwi zien een boom waarin aapjes zitten. Ze willen de aapjes gaan tellen.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri wordt gevraagd om een aantal boodschappen af te leveren bij de mensen van Ubuyu.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor en Kaatje spelen treintje, maar hebben eigenlijk nog niet zo veel met de trein gereisd. Ze halen kameraadje Rik er bij, die vaak met zijn moeder in de trein naar de dierentuin gaat. Hij vertelt hoe het is om in de trein te reizen.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Lulu ziet niet in waarom ze, alleen omdat ze de jongste is, eerder naar bed moet dan de anderen. Ze doet alles wat ze kan om op te blijven.
«
»
06:45 Odo
Elke vogel zingt een lied, behalve Doedel want zij weet niet hoe zoiets klinkt. Odo is van plan om Doedel te helpen, maar niets lijkt te werken. Als kampeerders verdwaalt zijn, komt Doedel tot de ontdekking dat ze een prachtige stem heeft.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Wanneer Mae-Mae's moestuin wordt verpest, moet detective Plom het mysterie oplossen.
«
»
07:00 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Chrissy neemt een vissenvriendje mee naar huis, dat eigenlijk in de zee had moeten blijven. Cory probeert hem te verstoppen voor zijn ouders voordat hij te groot wordt.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes maar voor de grote Arapaima vis is hij zelf bang. Hij blijkt niet de enige.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is veel aan het gamen. Samson vindt dat Marie eraan verslaafd is. Marie zal eens bewijzen dat ze een hele dag zonder gamen kan. Ze gaat viool spelen. Samson vindt dat een goed idee. Maar stiekem heeft Marie andere plannen.
«
»
07:30 De WieWats
De WieWats vragen zich af wat er met bowlingkegels gebeurd nadat ze gevallen zijn.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Freddy is dan misschien een poedel, maar hij heeft het hart van een wolf en gaat dit bewijzen door af te studeren van de academie.
«
»
08:00 #LikeMe
Op Peters nieuwe baan loopt het niet zoals gehoopt, maar ook Camille krijgt het zwaar te verduren wanneer ze een bezwarende foto ziet van Vince en Caro. Ze zweert wraak, want niemand komt tussen haar en Vince.
«
»
08:30 Mamma Boe: Op Zoek Naar Thuis
Wanneer Ooievaar, na een lange reis vanuit Zuid-Afrika op de boerderij verschijnt, stelt Mamma Boe zichzelf de vraag wat thuis voor haar is. Haar beste vriend Kraai helpt Mamma Boe deze vraag te beantwoorden.
«
»
09:35 De Smurfen nieuw
Moppersmurf en Bolle Gijs zijn allebei ongelukkig. Ze worden vrienden om hun verdriet te delen.
«
»
09:45 De Smurfen nieuw
Blaadje is ziek, waardoor het weer in de war is. De Smurfen doen er alles aan om de fee te genezen.
«
»
09:55 Molang
Op een eiland ontdekken Molang en Piu Piu een bewoond fort met vele andere Piu Piu's. Hoewel ze Piu Piu met open armen ontvangen, willen ze met Molang absoluut niks te maken hebben.
«
»
10:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:05 Zig & Sharko
Elke ochtend scheert Sharko zijn indrukwekkende lichaamshaar af omdat hij zich schaamt voor wat Marina zou denken als ze erachter zou komen dat hij zo behaard is. Maar Zig gaat zijn geheim tegen hem gebruiken.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Gemotiveerd door Zig trekt Marina haar slippers aan en vertrekt ze op een jungle-expeditie op zoek naar een vergeten Inca-tempel. Sharko heeft zijn handen vol aan de valstrikken die Bernie heeft uitgezet zodat Zig de zeemeermin in handen kan krijgen.
«
»
10:20 De WieWats
Het is herfst en Petula vindt het maar niks, omdat er geen zon of sneeuw is. Ollie tekent een schaatsbaan, maar het is gemaakt van mayonaise in plaats van ijs. Het schaatsen zal zeker niet makkelijk worden.
«
»
10:30 De Smurfen nieuw
Koksmurf maakt zich steeds meer zorgen als hij ziet dat de vetplanten niet bloeien.
«
»
10:40 De Smurfen nieuw
Het moment is eindelijk aangebroken om Specialsaparilla te gaan plukken, een magische plant.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Na een klacht over de keuken van het hotel, wordt Papa uitgedaagd om de volgende maaltijd voor de bewoners te bereiden. Hij neemt Nicolas, Alceste en Mamert aan als assistenten. Dan kondigt een voedselcriticus aan dat hij in het hotel komt eten.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Na een wandeling op het strand begrijpt Nicolas hoe belangrijk het is om krabben in hun natuurlijke omgeving te behouden. Als hij in het hotel aankomt, realiseert hij zich echter dat de kreeften in het aquarium bedoeld zijn om te worden opgegeten.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Twee toeristen arriveren op het eiland om een authentieke zeemeermin te zien. Marina wil de mascotte niet spelen, dus neemt Sharko de rol op zich in een volledige zeemeerminnenoutfit. Zig is blij dat zijn vijand afgeleid is door zijn nieuwe baan.
«
»
11:20 Coop Troep
Nadat ze Cornelius hebben geholpen met het verwijderen van een zaadje dat vastzit tussen zijn tanden, realiseren de troep zich dat Jo vermist is. Omdat hij Flo niet ongerust wil maken, blijft Billy achter om haar af te leiden.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Meneer Kat komt Fizz's nieuwe uitvinding tegen, een straalpistool dat voorwerpen in voedsel verandert. Hij besluit om alles wat beweegt in hotdogs te veranderen en neemt het mee.
«
»
11:40 Ninja Express
Een sprookjesprinses die wordt lastiggevallen door een vervelende prins, bestelt een nieuwe draak bij de Ninja's. Ze brengen het meest woeste monster van allemaal: een T-Rex.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
De helden bezoeken de mensen van Lopori, die elk jaar de harmonie tussen Arkanisten en Imagos vieren. Helaas verstoort een mysterieuze wind hun uitzinnige dansen en brengt Armadiode en Floribou in de ban.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Het is hun verjaardag, en de meisjes hebben een feestje georganiseerd in een beroemde club in de stad. Terwijl de drie op weg zijn, worden ze opnieuw aangevallen door een vreemde vrouw.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Chris zet een grote cross-country race op in het Noorden, waarbij elk teamlid de toendra doorkruist met niet veel meer dan één vervoermiddel en een kleine bepakking met spullen.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe is superblij wanneer zijn neef Jasper komt logeren bij hem en zijn familie. Samen met Ellis en Kosmoo doen ze leuke dingen. De vraag is waarom Jasper zich vreemd gedraagt en wie die jongeren zijn die Jasper voortdurend aanklampen.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas is klaar om alles te doen om nieuwe vrienden te maken in zijn nieuwe wijk en op school.
«
»
13:35 Zig & Sharko
Marina is verliefd geworden op Iers tapdansen en wil dat Sharko viool gaat spelen zodat zij kan dansen. Sharko moet zich goed concentreren om bij te blijven. Zig maakt van de afleiding gebruik om te proberen een hap uit de zeemeermin te nemen.
«
»
13:40 De Hoppers
Arno zit wat in de put omdat hij nog nooit een lief heeft gehad en nog nooit heeft gekust. Hij is verliefd op Olivia, maar hij heeft dit nog nooit durven zeggen. Geert moedigt Arno aan om zijn gevoelens te uiten aan Olivia.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Nidal om de faker te ontmaskeren in de familie Michiels uit Erps-Kwerps?
«
»
14:15 Helden
De Helden spelen cowboy en indiaan.
«
»
14:25 GameKeepers
In Junk Yard komen Mats en Sari terecht op een autokerkhof. GM heeft daar een groep mensen opgesloten. Als de GameKeepers die niet kunt bevrijden binnen de vijftien minuten is het game over.
«
»
14:50 Wannabe's
Shoana neemt een vlog op waarin ze sprookjes vertelt en Olly mag de geluiden maken bij deze verhalen. Olly houdt zich echter niet aan het script en maakt vooral veel lawaai. De twee krijgen ruzie.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Het is een warme dag en Sigve en Bernie maken de tube zonnebrandcrème van Sharkfin leeg. Marina dwingt de haai in de schaduw te blijven om zichzelf tegen de zon te beschermen en hij moet nog inventiever zijn om de zeemeermin te beschermen.
«
»
15:15 Coop Troep
Als Prince belt en klaagt over de kou, installeert Flo een van haar uitvindingen om de boel op te warmen, maar het werkt te goed. De troep zit vast op de boerderij en het is een race om Fred en Frida te redden van een tekort aan water.
«
»
15:25 Molang
Molang en Piu Piu zijn van plan om met een cruise een ontspannende reis over de Nijl te maken. Ze weten echter niet dat, als je op een boot stapt in de tijd van de farao's, je gemakkelijk in de kombuis terecht kunt komen.
«
»
15:30 Helden
De Helden bouwen een boomhut.
«
»
15:40 Wannabe's
Shoana's vlog over haar lievelingsijsjes is met 100.000 kijkers een megahit. Voor het eerst laat ze haar rivaal Totally Tina achter zich. De Wannabe's zijn op hun hoede, want Totally Tina zal er nu alles aan doen om weer aan de top te komen.
«
»
15:55 De Hoppers
Geert wil Daria's feestje opvrolijken als Wally Wasbeer. Ze wordt zestien. Geert verzint een plan: samen met Mo maakt hij een musical over Daria's leven.
«
»
16:10 De Raad van Soekie
Eén dag per jaar wisselen leerlingen en leraars van plaats. Het lot beslist dat Pedro dit jaar directeur wordt voor één dag. Pedro leidt de school met harde hand. Zo moeten de leerlingen betalen om op een stoel te zitten. Soekie leidt het verzet.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Wielrenner Fabio, schermster Jolien en zwemster Fleur proberen zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de laatste wedstrijden die eraan komen en waar ze zich kunnen kwalificeren voor de Spelen. Het is spannend want het is dan erop of eronder.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien en Thomas wagen zich in de buurt van de eikenprocessierups, een piepklein rupsje waar veel mensen bang van zijn. Maar wat doet dat nu eigenlijk?
«
»
17:05 Spring
Xavier begrijpt niet dat Evert voor zijn vrienden kiest in plaats van een solocarrière. Roxanne is jaloers op Katrijn. Evert komt de repetitieruimte binnen en schrikt, want het is leeg.
«
»
17:30 Spring
Roger wil geen detective spelen. Spring schakelt de leugendetector in om hun instrumenten te vinden.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een verlaten gesticht uit 1950 waar waan en werkelijkheid door elkaar lopen. De gamekey is een pop die een geheim met zich meedraagt. De opdracht is Geef terug wat is afgenomen. Maar wat wil dat zeggen?
«
»
18:30 De camping
Er komen heftige emoties los wanneer Theo en Noor moeten zoenen tijdens 'truth or dare'.
«
»
18:40 Silverpoint
Terwijl Bea probeert om te gaan met het verlies van Dragonfly, wil Isabel haar iets belangrijks laten zien. Dit blijkt echter een list te zijn, want Isabel opent de Artefacten en duwt Bea erin.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Daria is altijd tweede op het examen fysica. Dit jaar wil Daria er verandering in brengen. Arno daarentegen besluit het gewoon rustig aan te doen.
«
»
19:24 Zig & Sharko
Zig organiseert een volleybalwedstrijd om Marina op te eten door zichzelf in hetzelfde team als haar te plaatsen, tegen Sharko en Bernie. Er ontstaat een felle competitie tussen Marina en Sharko, die hun vriendschap bedreigt.
«
»
19:30 Hawa & Adam
Adam weet nu wie Hawa is, en Hawa wie Adam is. Via hun boek praten ze met elkaar. Adam vertelt zijn ouders over kamer 309, en over wat hij daar gezien heeft: rare foto's van hemzelf.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Dit keer gaat het schattige Kuikentje op bezoek bij de Chinese Muur.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers