TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Redeeming Love
Californië 1850. Angel heeft een veelbewogen leven achter de rug, waarin ze haat en zelfhaat heeft overleefd. Ze ontdekt voor het eerst wat liefde is wanneer ze Michael Hosea ontmoet en leert dat ze de vrijheid heeft om haar eigen keuzes te maken.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Marrying Millions
Erica en Rick keren terug naar Springfield. Desiry's droombruiloft is in gevaar. Bri praat met haar moeder over haar toekomst met Bill. Kevin zorgt voor een romantisch moment. Nonie neemt haar toekomst met Reese in eigen handen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Achter gesloten deuren
Sabine en haar beste vriendin genieten volop van hun zwangerschap. Maar waar Lotte een gelukkige relatie heeft met haar vriend Bas, staat Sabine er alleen voor.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Renovate Don't Relocate
Een jong stel in Brockworth wil zorgen dat hun huis er weer een tijd tegenaan kan. Sarah bedenkt een plan om meer ruimte in het huis te creëren en het tegelijk veilig te maken voor kinderen.
«
»
14:25 One Shot
Om een terroristische aanval op Amerikaans grondgebied te voorkomen, moeten een Navy SEAL en een CIA-analist een gevangene uit een geheime schuilplek halen, terwijl ze worden aangevallen door opstandelingen die dezelfde gevangene proberen te redden.
«
»
16:15 Sun, Sea and Selling Houses
In Almeria helpen de Garners Eva en Ian een ruime villa te vinden. In Alicante helpt de familie Rodriguez Grace en Lorna aan een vakantieappartement in de zon.
«
»
17:10 Achter gesloten deuren
Patricia's baby Kai is zonder aanwijsbare reden overleden. Althans, dat denkt iedereen. Maar Patricia weet wel beter. Er is iets verschrikkelijks gebeurd rondom zijn dood waar zij bij is betrokken.
«
»
18:05 Help, Mijn Man Is Klusser
In het dorpje Ezinge woont Ineke met haar man, Ronald, en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij. Alle plafonds liggen nog open en er is geen verwarming.
«
»
19:05 Home and Away
Een ontredderde Leah kijkt hulpeloos toe hoe Bree en haar team Justin met spoed naar de operatiekamer brengen. Tane is euforisch nu Felicity heeft ingestemd om hun gezin uit te breiden.
«
»
19:35 Kitchen Nightmares
Chef Ramsay gaat de confrontatie weer aan met de eigenaars van Amy's Baking Company. Hoe gaat het met Amy en Samy?
«
»
20:30 Charlie's Angels
Wanneer een revolutionaire energiebron in de verkeerde handen valt, werken drie vrouwelijke privédetectives samen op een levensgevaarlijke missie om te voorkomen dat de energiebron als massavernietigingswapen wordt ingezet.
«
»
22:45 Beverly Hills Cop II
De vriend van agent Axel Foley, werd tijdens een onderzoek neergeschoten door een onbekende vrouw. Wanneer Axel het nieuws verneemt, vertrekt hij onmiddellijk naar Californië, vastberaden de moordzaak op te lossen.
«
»
00:40 Kitchen Nightmares
Chef Ramsay gaat de confrontatie weer aan met de eigenaars van Amy's Baking Company. Hoe gaat het met Amy en Samy?
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers