TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 The Grim Sleeper
LA Weekly-verslaggever Christine Pelisek onderzoekt onopgeloste moorden op tientallen vrouwen in Los Angeles in de jaren 80. Ze beseft dat één persoon verantwoordelijk is voor de moorden die meer dan twintig jaar eerder begonnen.
«
»
07:20 Murdered at First Sight
In november 2021 loopt de veertienjarige Jermaine Cools rustig over straat als er plotseling een gevecht plaatsvindt voor een winkel. Marques Walker, op dat moment zeventien jaar oud, houdt een machete vast.
«
»
08:05 Snapped
Een diepgaande blik op het leven en de misdaden van meester manipulator Drew Peterson. Peterson zit momenteel vast voor de moord op zijn derde vrouw, terwijl de zoektocht naar zijn vierde vrouw Stacy voortduurt.
«
»
09:35 Deadly Greed
Angela Murray berooft een oudere zakenman. Tanya Nelson neemt wraak op een waarzegster. Darlene Spears verkiest misdaad boven een eerlijke kans en Elain Young verbergt haar financiële fouten door moord.
«
»
10:25 Deadly Greed
Maureen McDermont vermoordt haar huisgenoot voor de levensverzekering. Maria Manning vermoordt haar rijke minnaar in de 19e eeuw. Angelika Gavare misbruikt het vertrouwen van een oudere buurvrouw.
«
»
11:25 Framed for Murder: A Fixer Upper Mystery
Shannon Hughes vermoedt dat er opzet in het spel is bij de dood van haar goede vriend en buurman. Ze zet alles op alles om een moordzaak op te bouwen met de hulp van haar nieuwe cliënt, de beroemde misdaadverslaggever en auteur Macintyre.
«
»
12:55 Murdered at First Sight
In november 2021 loopt de veertienjarige Jermaine Cools rustig over straat als er plotseling een gevecht plaatsvindt voor een winkel. Marques Walker, op dat moment zeventien jaar oud, houdt een machete vast.
«
»
13:50 Snapped
Een diepgaande blik op het leven en de misdaden van meester manipulator Drew Peterson. Peterson zit momenteel vast voor de moord op zijn derde vrouw, terwijl de zoektocht naar zijn vierde vrouw Stacy voortduurt.
«
»
15:25 Fear Thy Neighbor
Een klusjesman, die kosteloos in het huis van een gulle vriend woont, wordt steeds meer paranoïde over zijn buren. Hij filmt de buren voortdurend en maakt constant ruzie met ze, totdat het conflict uit de hand loopt en in explosief geweld escaleert.
«
»
16:20 World's Most Evil Killers
Fred en Rose West verkrachten, martelen en vermoorden jonge vrouwen in hun huis van gruwelen, waaronder hun eigen dochter. Samen vermoorden ze twaalf meisjes. Dit is inclusief interviews met rechercheurs, zoals hoofdagent Tony Butler.
«
»
17:10 Fatal Honeymoon
Gabe Watson en zijn nieuwe bruid, de 26-jarige Tina Watson zijn slechts elf dagen getrouwd en gaan op hun droomhuwelijksreis om te duiken in de buurt van het Great Barrier Reef in Australië, waar Tina verdrinkt in wat lijkt op een bizar ongeluk.
«
»
18:40 Murdered at First Sight
Reagan Tokes, een 21-jarige student aan de Ohio State University, verlaat haar werk in een plaatselijk restaurant wanneer ze wordt ontvoerd en vermoord door een zedendelinquent die net is vrijgelaten.
«
»
19:35 Snapped
Een populaire taxichauffeur wordt tijdens zijn werk doodgeschoten, maar de zoektocht naar zijn moordenaar onthult de geheime gevangenisbezoeken van zijn vrouw, een vurige affaire en een mogelijke samenzwering.
«
»
20:30 Deadly Greed
Darlene Gentry vermoordt haar man als hij genoeg heeft van haar gedrag. De minnaars van Sharon Swinhoe's kennen allemaal een dodelijk einde als hun geld opraakt. Kelly Gissendener vermoordt haar man in een turbulente relatie.
«
»
21:25 Deadly Greed
Catherina Voss en haar minnaar vermoorden haar man voor zijn marineverzekering. Ada Wittenmyer vermoordt vier echtgenoten met arsenicum. Chansamorn Pokai verraadt haar oudere man voor een jongere minnaar. Jacqueline Luongo berooft haar huisgenote.
«
»
22:25 Cold Case
De drie daders gebruiken Johnny Cash-maskers bij een overval op een bankfiliaal. Uit het onderzoek blijkt dat hetzelfde filiaal in 2000 op dezelfde manier is overvallen. Er viel toen nog één dode.
«
»
23:15 CSI: Crime Scene Investigation
Nick en Riley onderzoeken de dood van een skydiver en Catherine en Greg onderzoeken een dubbele moord. De twee zaken houden op verrassende wijze verband met elkaar. Ondertussen worstelt Ray met de dood van een religieuze fanaticus.
«
»
00:05 FBI: Most Wanted
Nadat een manipulatieve studente uit jaloezie een moord pleegt, haast het team zich om haar te vangen voordat ze over de grens ontsnapt. Ondertussen leert Jess Tali hoe ze het hoofd moet bieden aan pestkoppen.
«
»
00:50 Unforgettable
Carrie onderzoekt de moord op een architect en komt een oude bekende tegen. Het blijkt dat de man tegen zijn vrouw had gelogen, waardoor een jaloerse vrouw er mogelijk iets mee te maken heeft.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers