TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Stargate Atlantis
Rodney McKay wil zijn vriendin Katie ten huwelijk vragen in het botanisch laboratorium van Atlantis, maar net wanneer hij al zijn moed bij elkaar heeft geraapt, sluiten de deuren van het labo.
«
»
15:10 Stargate Atlantis
Tijdens een bezoek aan een buitenaardse, middeleeuwse samenleving ontmoeten McKay en Sheppard prinses Harmony. Het meisje moet een traditionele voettocht naar de ruïnes van het oude koninkrijk afleggen, voor ze gekroond kan worden tot koningin.
«
»
16:05 Married ... With Children
Marcy verliest haar trouwring tijdens een avontuurtje, dat ze samen met Peggy beleeft, in een exotische dansclub.
«
»
16:35 Married ... With Children
De familie Bundy komt zonder telefoonservice te zitten wanneer Al een rekening - waarop dure, internationale gesprekken staan aangeschreven - weigert te betalen.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
Kolonel Sheppard ontvangt slecht nieuws van het thuisfront: zijn vader is overleden. Op de gebedswake wordt hij aangesproken door een zekere Ava Dixon, die hem dringend wil spreken.
«
»
18:05 Caught on Dashcam
Deze keer met een heleboel spins, flips, rolls en harde klappen.
«
»
19:05 Most Daring
Een moordlustige voortvluchtige verschuilt zich in een herenhuis en heeft een vuurgevecht met de politie. Drie boeven ontvoeren een vrouw in een rolstoel. Een SWAT-team gooit een winkel plat om een ontvoerder te pakken te krijgen.
«
»
19:55 De Familie Backeljau
Cois is salesmanager, Maria maakt veel kans om voor de gemeenteraad te worden verkozen en Dikke John laat het café tijdelijk over aan Franky en Ann. Het gaat dus goed met de Backeljaus. Maar met Ann iets minder.
«
»
20:30 Jacques Vermeire: Van 7 tot 77
De man van duizend-en-één smoelen keert met zijn gloednieuwe show terug naar zijn geliefde typetjes. Sportjournalist Ruben Van Gucht vergezelt hem en zal zelf ook enkele legendarische typetjes bovenhalen.
«
»
22:55 The Big Lebowski
Wanneer hippie Jeffrey Lebowski, beter bekend als The Dude, wordt verward met zijn rijke naamgenoot raken hij en zijn bowlingvrienden betrokken bij een vreemde ontvoeringszaak.
«
»
01:05 Caught on Dashcam
Deze keer met een heleboel spins, flips, rolls en harde klappen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers