TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:00 NOS Journaal met gebarentaal
Het laatste binnenlandse en buitenlandse nieuws met een gebarentolk.
«
»
07:15 Tussen Kunst en Kitsch Extra
Expert Martijn Akkerman krijgt een juweel te zien dat hij herkent als een ontwerp van de in Amsterdam werkende Bert Nienhuis. Hij was eigenlijk keramist en heeft ook veel tegels gemaakt.
«
»
07:25 BinnensteBuiten
Wonen in een eeuwenoud stadshuis vol geschiedenis, Sharon maakt een Thaise pad krapow, boswachter Marieke vergaapt zich aan oude bomen en Anne zorgt voor een goede balans in de kas.
«
»
08:00 Tussen Kunst en Kitsch Extra
Expert Titia Reuser vertelt over de eigenzinnige sieraadontwerper Karel Niehorster, die met tijdgenoten in de jaren zeventig de BOE (de Bond van Oproerige Edelsmeden) oprichtte.
«
»
08:15 Noord-Zuid-Oost-West
Marius Bruijn gaat op zoek naar verdwenen kastelen. 80 Prachtig! gaat over tachtigers die zich niet laten weerhouden door hun leeftijd. En Ernst vertelt over het leven in, op en langs het water.
«
»
09:00 NOS Journaal met gebarentaal
Het laatste binnenlandse en buitenlandse nieuws met een gebarentolk.
«
»
09:15 Nederland in Beweging
Programma voor volwassenen waarin lichaamsbeweging centraal staat. De presentatoren begeleiden enkele gasten bij de oefeningen en zo tegelijkertijd ook de kijker, die geholpen wordt in diens gezondheid te investeren.
«
»
09:35 Nieuwsuur
In Rotterdam staat vandaag een man voor de rechter die de grootste criminele bank van Nederland zou hebben gerund. Democraten in een swing state. En het Concertgebouw staat vanavond geheel in het teken van gamemuziek.
«
»
10:10 BinnensteBuiten
Wonen op een opgeknapte sleepboot uit 1901, Rosah duikt in de Yerseke traditie van krukels en Karl bouwt maquettes: van het Rotterdam Centraal Station tot aan de Amsterdam ArenA.
«
»
10:50 Tussen Kunst en Kitsch Extra
Er wordt dieper ingegaan op een vondst uit een reguliere uitzending. Robert Aronson laat de ontwikkeling van kaststellen zien en geeft ons een kijkje tijdens het proces van eerste bakgang tot eindproduct.
«
»
11:00 Zembla
De brandweer rukt honderden keren per dag uit: beknellingen bij verkeersongelukken, verdrinkingen, suïcides en heel veel reanimaties. Wat doet de brandweertop om brandweerlieden te ondersteunen?
«
»
11:40 NOS Journaal Regio
Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.
«
»
12:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
12:20 Bak mee met MAX
Naast zeer verrassende baksels van Elizabeth Lopez, de winnares van Heel Holland Bakt seizoen 2020-2021, krijgen we ook de ultieme tips en tricks van meester patissier én meester boulanger Robèrt van Beckhoven.
«
»
12:40 Gorts Wijnkwartier
Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux. Ilja vertelt alles over wijn maken, wijn drinken en wat hij en zijn gezin allemaal meemaken op dat 'betoverende stukje aarde'.
«
»
13:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
13:20 Het Uur van de Wolf
Jade en Scarlet Finch gaan op zoek naar de nalatenschap van hun ouders. Barry Finch en Josje Leeger behoorden tot het kunstenaarscollectief The Fool, dat onder andere werkte voor The Beatles.
«
»
14:25 Expeditie Nederland
Net buiten hun eigen regio kent niemand ze, maar deze plaatselijke beroemdheden worden dagelijks herkend. In Leiden kent iedereen Peter, die als een soort Romeinse strijder door de stad rijdt.
«
»
15:00 Tussen Kunst en Kitsch Extra
Martijn Akkerman over diamanten naar aanleiding van een ring met veel diamanten.
«
»
15:15 Historisch bewijs
Het team van experts voert onderzoek uit rondom de Willemsorde van Van Speijk, een van de grootste zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis.Het Nederlands Forensisch Instituut en Defensie worden bij het project betrokken.
«
»
16:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
16:10 Boeddha in de polder
Ontmoetingen met wellnesstempelbouwer Jean Luc Kumpen, ritueel begeleider Nicole Zonderhuis en natuurkrachtcoach Pascal van Rees over de toekomst van onze planeet.
«
»
16:55 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
16:56 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
17:00 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:10 De slimste mens
De uitdager in deze uitzending is Jimmy Dijk.
«
»
18:00 NOS Journaal 18.00 uur
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en het weer.
«
»
18:15 NOS Journaal Regio
Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.
«
»
18:30 RegioNed
Samenstelling van de beste reportages van de Nederlandse regionale omroepen.
«
»
18:55 Noord-Zuid-Oost-West
In het cultuurmagazine Route C deze keer: Kunstenares Akke Feddema.
«
»
19:10 BinnensteBuiten
Vier beste vrienden wonen samen in een huurhuis met een voorliefde voor design en kunst, chef-kok Sharon bezoekt een geitenboerderij en tuinspecialist Niels maakt een eetbare tuin in Nijmegen.
«
»
19:50 Nederland op film
De komst van de auto in Nederland is mooi in beeld gebracht met filmbeelden die gewone Nederlanders maakten in de afgelopen eeuw. Ook met filmbeelden van autoraces op het circuit van Zandvoort.
«
»
20:35 Verhalen uit de Rif
Samira spreekt familieleden over haar vader en zangeres Silya vertelt haar meer over izran: in de eigen taal en in zelfgeschreven nummers vinden vrouwen de vrijheid om alles te zeggen.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
22:10 Andere Tijden Special
In de nacht van 24 op 25 februari 2000 worden 37 schilderijen van fijnschilder Henk Helmantel, de 'Rembrandt van het noorden', gestolen uit zijn privémuseum in het Noord-Groningse Westeremden.
«
»
23:05 Detective #24
Tilda heeft een nieuwe zaak om te onderzoeken. Er is een illegale Syriër vermoord. Ibraahin heeft zijn verblijfsvergunning en voelt zich niet meer verplicht om Tilda te helpen, maar ze weet hem over te halen.
«
»
23:55 A Perfectly Normal Family
Als Emma's vader op een dag aan zijn dochters opbiecht dat hij een vrouw wil worden weet Emma niet goed wat ze moet denken. Vader en dochter doen hun best om te houden wat ze samen hadden en om te navigeren door deze nieuwe wereld.
«
»
01:25 De Nachtzoen
Moederschap is een kostbaar cadeau dat Marije van den Berg hartstochtelijk en met open armen ontving. Een verrassend geschenk dat volgde op een periode met pieken en dalen.
«
»
01:40 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers' - seizoen 2 (VRT MAX)

Nele voelt zich nog steeds niet lekker, ze begint zich zorgen te maken. Oma dreigt echt tussen Sami en Lies in te komen. Ruben krijgt een nieuwe tegenslag te verwerken.
'Dertigers', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers